mrb cnm tşk edrm inş seninde..ilk denememiz başarısız oldu 2.ciye geçtik adetim gecikti ama sanki bebekten değil gibi idrar testim negatif maalesef inş sen olumlu sonuçlar alırsın
mrb arkadaşlar pko luyum yaklaşık 10 aydır çocuk istiyoruz ancak sonuç alamadık.İlk defa bu ay serophene kullandım ardından çatlatma iğnesi vurundum.Bu ay çok umutluydum ancak yine sonuç alamadık çatlatma iğnesi vurulalı 18 gün geçti hala adet olamadım bu da beni umutlandırdı test yaptırdım ama sonuç negatif.Neden adet olamadım sizlerde gecikme oldu mu?Bir de kaçıncı denemenizde hamile kaldınız?Her ay olumsuz sonuçla karşılaştıkça hiç umudum kalmamaya başladı sanki hiç olmayacakmış gibi geliyor moralım bozuldu eşimde belli etmemeye çalışsa da destek olmaya çalışsa da o da stresli
mrb arkadaşlar pko luyum yaklaşık 10 aydır çocuk istiyoruz ancak sonuç alamadık.İlk defa bu ay serophene kullandım ardından çatlatma iğnesi vurundum.Bu ay çok umutluydum ancak yine sonuç alamadık çatlatma iğnesi vurulalı 18 gün geçti hala adet olamadım bu da beni umutlandırdı test yaptırdım ama sonuç negatif.Neden adet olamadım sizlerde gecikme oldu mu?Bir de kaçıncı denemenizde hamile kaldınız?Her ay olumsuz sonuçla karşılaştıkça hiç umudum kalmamaya başladı sanki hiç olmayacakmış gibi geliyor moralım bozuldu eşimde belli etmemeye çalışsa da destek olmaya çalışsa da o da stresli
Böğürtlen kökü yumurtalıklara iyi geliyormuş denedin mi hiç
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
mrb canım nşallah hamilesindir.bnm çatlatma iğnesi vurulduğu ilk ay 4 gün geçti 28 günde bir oluyodum o zaman.tmm dedim var kesin.mutlu mutlu doktora gittim.çatlayan yumurtam yoktu.yerinde 2 küçük kist vardı.o kist bnm adetimi geciktirdi.bir kaç gün içinde glmezse söktürücü vercem dedi.soğan suu içtim bn sonra adet oldum.ondan sonrada adet ddöngüm 25 26 ya düştü.
maalesef cnm sonuç alamadık tekrar ilaç kullandım çatlama iğnesi falan ama yine adet oldum yani ikinci denememizde başarısız oldu 3.ye geçtik bugün yine ilaç kullanmaya başladım doktor son deneme dedi bundan sonra rahim filmi çekip aşılamaya geçicez dedi çok şükür kist oluşmadı iki denemede de.inş 3.de olurbenim maalesef adet döngüm en kısası 34 gün çok düzensiz...inş sen iyi sonuçlar alırsın
senin yumurtan mı gelişmio canım.eşinde bi problem görülmedimi.sen hayıt suyu alsana aktardan hormonların dengelensin.pco yk kist yk düzensiz.
senin yumurtan mı gelişmio canım.eşinde bi problem görülmedimi.sen hayıt suyu alsana aktardan hormonların dengelensin.pco yk kist yk düzensiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?