Arkadaşlar aranıza yeni katıldım dr. bana serophene ilacı verdi fakat kontrollede 3 ay sonra ya verdi, çatlatma iğnesinden falan da bahsetmedi 3 ay bana çok uzun geliyor aslında 1 kutu bitince gitmem gerekmiyr mu gelişme var mı yok mu nerden bilcez ki. Ayrıca gebelikten önce folik asit yerine bemiks verdi ikisi aynı işlevi görür mü sizce?????
selam kızlar konuyu okudum ne güzel hamiş kalanlar olmuş darısı başımıza...
bende bu yarın serophene başlıyorum ilk defa.2 yıldır deniyoruz sebep yok bizde ama olmuyo bebiş bizi uğraştırıyo.inşallah bu ilaç işe yarar
bende dün dr gittim ve bu gun adetimin 5.günü bu gun başlıyorum ilaca dua edin kızlar inş bu ay olumlu olur hepimz için :))
mrb kızlar bende pcoluyum adetin 5.günü yani paar başlıycam serophene inşallah hayırlısı olur ben daha önce klomen kullanmıştım.doktor değiştirdim bu ilacı verdi.burdan paylaşalım gelişmeleri.
Arkadaşlar aranıza yeni katıldım dr. bana serophene ilacı verdi fakat kontrollede 3 ay sonra ya verdi, çatlatma iğnesinden falan da bahsetmedi 3 ay bana çok uzun geliyor aslında 1 kutu bitince gitmem gerekmiyr mu gelişme var mı yok mu nerden bilcez ki. Ayrıca gebelikten önce folik asit yerine bemiks verdi ikisi aynı işlevi görür mü sizce?????
selam kızlar konuyu okudum ne güzel hamiş kalanlar olmuş darısı başımıza...
bende bu yarın serophene başlıyorum ilk defa.2 yıldır deniyoruz sebep yok bizde ama olmuyo bebiş bizi uğraştırıyo.inşallah bu ilaç işe yarar
benimde 1.5 yıldır olmuyor öncelerde eşimin değerleri düşüktü varikoselden ameliyat oldu son 6 aydır değerleri iyi maaşallah ama olmuyor rahim filmi yumurta takibi hormonlar hepsine bakıldı bende de bişey yok çatlıyo gelişiyor yumurtalarım ama kısmet işte allah ne zaman isterse o zaman olucak bencede böyle kendimi teselli etmeye çalışıyorum bende..
Merhaba
Bende aranıza yeni katılanlardanım. Serophene yi 2. defa kullanıcam. Geçen sefer olmadı ama inşallah bu ay olsun. 4 yıllık evliyim 1 yıldırda bebiş istiyoruz. Yorumları baştan sona okudumda biraz olsun moralim düzeldi umarım yüce Rabim hamile olanlara bebeklerini sağlıkla kucaklarına almayı, bizlerede hayırlısıyla biran önce hamile kalmayı nasip eder
merhaba kızlar ben 3 aylık evlıyım bebek ıstıyoruz. ama dugunden sonra 4 kez adet gördum gecenlerde dr gıttım ve bana bi problem olmadıgını söledi. serophone diye biilaç verdi adetimin 5.gun başladım sabah akşam içtim 5 günde bitti ilaç sonraki 5 gun yumurtlama donemın dedi ve düzenli olarak ilişkide bulunduk şimdi ne zaman belli olur hamileliğim onu merak ediyorum bu ılacı kullananız
varmı? ne kadar surede sonuc aldı ..
bende aynı durumdayım doktorum serophene verdi birde sonrasında kullanmam için progynex verdi 3 ay kullan görüşelim dedi burda kist olaylarını okuyunca şaşırdım bende çok iyi de bir doktor güveniyorum da ama tereddütte kaldım valla. aynen bemikste verdi bana izmirlimisin sen aynı mı yoksa doktorumuz :)
canım seni kontrole çağırmadı mı hiç? bakalım yumurta büyüdü mü çatladı mı? bakmadı mı.bende 5.gün başladım kullanmaya perşembe bitiyo cumarteside kontrole gidicem büyümüşler mi diye.büyümüşse çatlatma iğnesi vercek sanırım ve ondan sonra ilişki günleri vericekk.son ilişkiden 14 gün sonra yap tahll kesin çıkar döllenmeden 2 hafta sonra çıkıyo kanda kesin zaten.ama benim doktorum şu tarihe kadar adet olmazsan kan testi yaptır diyordu.
tugokçum bence sen doktorunu değiştir serophene yumurta geliştirici progynex adet söktürücü ne alaka takip falan yok mu adet olmazsan progynex kullanılır.
hayır cnm kontrole cağırmadı kullandıktan sonraki 5 gün ilişkide bulunun dedi,ve adetini bekle olmazsan hamilesndr o zaman gelrsn dedi yok olursamda tekrar kullanacakmışım.zaten dun gece acillik oldum idrar yollarımda enfeksiyon oluşmuş ,ve kum döküyomuşum boşa gıttı ilaç ilişkiye girmeyin acı cekersın dedi acildeki dr.napıcam ben bılmıyorum(
slm kızlar bende bugün doktora gittim banada serophen sonrasında progynex verdi önce bu ayki sonucu bekliycem tabi (bende izmirdeyim) progynez bebeğin tutunması içinde veriliyor diye biliyorum ben .bu ilaçların çok yan etkisini yaşayan varmı?
slm kızlar bende bugün doktora gittim banada serophen sonrasında progynex verdi önce bu ayki sonucu bekliycem tabi (bende izmirdeyim) progynez bebeğin tutunması içinde veriliyor diye biliyorum ben .bu ilaçların çok yan etkisini yaşayan varmı?
çook geçmiş olsun canım yaa niye çağırmamış ki yumurta büyümemişte olabilir yada çatlamamışta olabilir.benim doktor ayda kaç kere çağırıyor yumurtanın büyüdüğünü görene kadar.devlet hastanesine mi gittinki.çünkü özeller daha ilgili.olsun ama olacağı varsa böylede olur ama bence sen bu doktor konusunda düşün belki ilaç ii gelmedi yumurta büyümedi diyelim on abakmadan bi dahaki ayın teadvisini neye göre yapıcak.bu arada yarım bırakma yaa zorlamadan girerseniz bişey olmaz.hayırlısı olsun.
sağol tatlım,telefonda konustuk durumumu anlattım doktoruma,problem olmaz dedi kesmedik tedaviyi,
özele gidiyorum bu arada.doktorum için çok ii dediler ondan ona gıttım.bakalım bu ay beklicem 29 kasım adet gunum ınş gelmez kırmızılar rabbim isteyen herkezin kucagını boş bırakmasın ...
ben namık demir e gidiyorum çokta güveniyorum ama burada okuduklarım beni düşündürdü progynex düşük olmasın diye de veriliyor biliyorum ama ya kist falan olursa sanki kontrollü olsa daha iyi gibime geliyor. başka bir doktora da gitmek istemiyorum valla şaşırdım bende ne yapacağımı... :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?