Serophene ile hamile kalanlar ve tedavi grenlerin paylam alan..

arkadaşlar mrb.benim adetim düzensizdi ve çocuk istiyoruz doktora gittim primolut n kullandım ve hastalandım ve adetin 3.günü gel dedi bugün gittim tahlil istedi ve tahlil yaptırdım(haftaya ctesi belli olucak sonuç) bana folbiol,dostinex ve serophene verdi.fakat folbiol ile serephone için eczacı günde 1 tane dedi bugün adetimin 4.günü içmelimiyim yada aranızda bu ilaçları kullanan varmı ne zaman kullanmanızı önerdi doktorunuz şimdiden teşkkür ederim.

Merhaba canım Ben de tedaviye basladım bu ay doktorum serephone verdi 2 tane içtim 5 gün boyunca adetimin 4.günü başladım şimdi adetimi bekliyorum 1 gün var progesteronum 5 in üstünde çıktı 21.hün gitmiştim bakalım şimdi bekliyorum evde test yaptım negatif çıktı pazartesi doktora gidicem

anladım canım.folbiol bana aerji yaptıilacı kullandığım zaman yüzüm baya bi kızarıyor dünden beri kullanmıyorum yarın doktora gidicem.geçen hafta kan testi yaptı yarın sonuçları belli olucak hadi hayırlısı :) sende en kısa zamanda hamiş olursun inş

Amin canım inşallah doktordan sonra gelişmleri yaz bakalım sonuçların iyidir inşallah

mrb canım.doktordan sonuçları aldım fakat eşimin testi 1,5 saat sonra çıkıcak ve bende tahlil sonuçlarımı göstermek için bugün tekrar gidicez doktora.fsh : 6,46 lh: 7,89 prolaktin: 14,93 sgpt : 17,8 sgot :21,3 değerlerim nasıl sizce hamilelik için bir sıkıntı varmıdır?

Progesteron değerin kaç canım doktorun bişey söylemedimi yumurtlama olmuşmu diye ilaç kullandın dimi sende

mrb.kusura bakma ancak girebildim nete.testler çok güzel dedi hiçbir sorununuz yok dedi doktor.yumurtalarıma baktı 3 adet yumurtan var büyümüş dedi ve bu geçtiğimiz pazartesiden için çatlıcak dedi ve o gün birlikte olmamızı ve gün aşırı ilişki dedi bugün günlerden cum ave benim dünden beri sağ kasığım ağrıo nedeni ne olabilir? dostinex,serephone ve folbiol verdi ama folbiolu bıraktım yüzümde kızarıklık yaptığı için.

progesteron değerimi bilmiyorum canım ya testte öle bişey yazmıo :s ben doktora adetim düzensiz ve 1 yıldır korunuyoruz artık çocuk istiyoruz diye gittim.

merhaba canım bende bu ay başladım serophone ye adetimin 3. günü ikişer tane kullanacaksın dedi doktor sabah ve akşam 5 gun kullanıp bırakıcam bugun 4. gun . 26 sında gidicem inşallah olumlu sonuç verir.Korasprin ve folbiol da kullanıyorum . allah hepimizin yardımcısı olsun ..

inşallah olumlu sonuç alırsın canım ya.güzel haberlerini bekliyoruz.

Canım benim sonuçlarım belli oldu güzel haberi aldık hamişiim.serephoneyle ilk ay hamile kaldım bol boş dua edelim rabbim sanada yaşatsın bunu tez vakitte ağrılar iyi bişey benimde çok ağrom oldu adet olcam sandım ama meleğim geldi çok şükür

Mrb arkadaşlar.bende serophene we folikasit kullanyrm.we çatlatma ignesi.bugun ignedn snra 14.gunum regl olucakmışım gbi agrılarım var.idrar testi yapsam cıkarmı acaba.off cok mutsuzum ve cok korkuyorum

Arkadaşlar aranıza yeni katıldım. 4 aydır korunmuyoruz. Bende pkoluyum. Bu ay serophone kullandım. 11. Günde yani bugün kontrole gittim. Ama yumurtalar istenen boyuta ulaşmamış. Dr 3 gün sonra tekrar gel dedi. Moralim bozuldu 3 günde büyür mü sizce...

merhaba kızlar.. bizde 6 aydır bebiiş için ugrasıyoruz.seropheneye bugun ilk defa başlayacağım.doktor bana günde 1 tane içmemi söyledi. bakalım hayırlısı İnşallah hepimiz güzel haberler alırız.. amin

kizlar 14 aylik evliyim bebek istiyoruz ama olmadi ve hic bir sorun yok tuplerim dahil bakildim yani... doktorda seraphone verdi bu ay ilk kez kullandim!!! bakalim ne olacak...

merhabalar..ben de geçen ay seophene kullandım sonuç negatif oldu bugün yeniden başladım günde bir tane ilaç bittikten 2 gün sonra yumurta kontrolüne çağırdı dr um..

merhabalar..ben de geçen ay seophene kullandım sonuç negatif oldu bugün yeniden başladım günde bir tane ilaç bittikten 2 gün sonra yumurta kontrolüne çağırdı dr um..

canım adetin ilk günümü başladın.ben 5. günü başladım.günde 1 tane.adetin 12. günü çağırdı.ama ben yarın gidecem yarın 10. günüm.acaba erkenmi olur.

canım adetin ilk günümü başladın.ben 5. günü başladım.günde 1 tane.adetin 12. günü çağırdı.ama ben yarın gidecem yarın 10. günüm.acaba erkenmi olur.

ben de adetin5.günü başladım canım. 5 gün günde bir tane aynı satte al dedi.. bana da 12.günü gel dedi bence bekle 12. günü yumoşlar büyüsün biraz daha.

merhaba bende bugun kullanmaya basladım seropheni bir oğlum var 11 yasında olursa kısmet bu ikinci bebişimiz olacak 2 yıl önce denemıstık tedavı ama ben ıkı ayda pes edip vazgectım simdi yine basladık vazgecmeye nıyetım yok artık zaten buna zamanımda yok bu gun basladım bende ilaça gunde 3 tane dedı dr um bakalım umarım guzel haberlerımızı paylasırız buradan allah isteyen herkese sağlıklı bebişler nasib etsin ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…