arkadaşlar mrb.benim adetim düzensizdi ve çocuk istiyoruz doktora gittim primolut n kullandım ve hastalandım ve adetin 3.günü gel dedi bugün gittim tahlil istedi ve tahlil yaptırdım(haftaya ctesi belli olucak sonuç) bana folbiol,dostinex ve serophene verdi.fakat folbiol ile serephone için eczacı günde 1 tane dedi bugün adetimin 4.günü içmelimiyim yada aranızda bu ilaçları kullanan varmı ne zaman kullanmanızı önerdi doktorunuz şimdiden teşkkür ederim.
anladım canım.folbiol bana aerji yaptıilacı kullandığım zaman yüzüm baya bi kızarıyor dünden beri kullanmıyorum yarın doktora gidicem.geçen hafta kan testi yaptı yarın sonuçları belli olucak hadi hayırlısı :) sende en kısa zamanda hamiş olursun inş
Progesteron değerin kaç canım doktorun bişey söylemedimi yumurtlama olmuşmu diye ilaç kullandın dimi sendemrb canım.doktordan sonuçları aldım fakat eşimin testi 1,5 saat sonra çıkıcak ve bende tahlil sonuçlarımı göstermek için bugün tekrar gidicez doktora.fsh : 6,46 lh: 7,89 prolaktin: 14,93 sgpt : 17,8 sgot :21,3 değerlerim nasıl sizce hamilelik için bir sıkıntı varmıdır?
arkadaşlar mrb.benim adetim düzensizdi ve çocuk istiyoruz doktora gittim primolut n kullandım ve hastalandım ve adetin 3.günü gel dedi bugün gittim tahlil istedi ve tahlil yaptırdım(haftaya ctesi belli olucak sonuç) bana folbiol,dostinex ve serophene verdi.fakat folbiol ile serephone için eczacı günde 1 tane dedi bugün adetimin 4.günü içmelimiyim yada aranızda bu ilaçları kullanan varmı ne zaman kullanmanızı önerdi doktorunuz şimdiden teşkkür ederim.
inşallah olumlu sonuç alırsın canım ya.güzel haberlerini bekliyoruz.
merhabalar..ben de geçen ay seophene kullandım sonuç negatif oldu bugün yeniden başladım günde bir tane ilaç bittikten 2 gün sonra yumurta kontrolüne çağırdı dr um..
canım adetin ilk günümü başladın.ben 5. günü başladım.günde 1 tane.adetin 12. günü çağırdı.ama ben yarın gidecem yarın 10. günüm.acaba erkenmi olur.
ben de adetin5.günü başladım canım. 5 gün günde bir tane aynı satte al dedi.. Bana da 12.günü gel dedi bence bekle 12. Günü yumoşlar büyüsün biraz daha.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?