merhaba bende bugun kullanmaya basladım seropheni bir oğlum var 11 yasında olursa kısmet bu ikinci bebişimiz olacak 2 yıl önce denemıstık tedavı ama ben ıkı ayda pes edip vazgectım simdi yine basladık vazgecmeye nıyetım yok artık zaten buna zamanımda yokbu gun basladım bende ilaça gunde 3 tane dedı dr um bakalım umarım guzel haberlerımızı paylasırız buradan allah isteyen herkese sağlıklı bebişler nasib etsin ...
hayir canim pko lu degilim yumurtamda oluyor kendi kendinede catliyor ama olmuyor iste bunedenle tedaviye basladik cuma gunu bitiyor ilac ve adetin 13, gunu cagirdi ultrosona bol bol yogurt yiyip sut iciyorum cok faydaliymis yumoslara gorecegiz bakalim
sende moralini bozma canim devam et ve umursama kendini strese sokma olcakmi olmayacakmi diye akisina birak artik ben ole yapiyorum bide bunu deneyeyim dedim
hemen hemen aynı gün kontrolümüz.haber et canım durumunu
tmm cnm tabiki haber veririm sakin ole dusunme iki gunde bile buyuyorlar ben bir makalede okumustum sut omega 3 yumurtlamayi ve yumurtalarin saglikli gelisimine katkida bulunuyormus dilersen danis druna bu arada seropheni aldigimdan beri cnm acayip tatli istiyor sizede oluyormu zor tutuyorum kendimi
bugün gittim dr a bi tane 20 mm yumurta var dedi..iğne yapmadan gün aşırı ilişki yada aşılama yapalım dedi..eşim aşılama istemedi iğne de yapılmadı yani..sen ne yaptın?
hay maşallah.seninki çatlama aşamasına gelmiş.bende yarın gidecem canım bakalım artık.yazarım buraya
Cok sevindim cnm hadi hayirlisi ben henuz ilaci kullaniyorum haftaya cuma 29 kasimda kontrol bakalim
canım ne oldu inşallah kocaman olmuştur yumoşun..
olmuş tatlım çok şükür 21 mm olmuş .ama temennim daha büyümemesi.kist olacak diye ödüm patlıyor.iğne vermedi.kendi haline bırakalım dedi .)
bana da iğne vermedi.korkma insanın korktuğu başına geliyor..hayırlı haberler gelir inşallah bu ay..allah ım isteyen herkese evlat versin..
merhaba bende bugün tedaviye başlamış bulunuyorum banada 5 gün kullanmam için serophene verdi doktor bunun yanı sıra menogon ve gonalf de aldırdı kızlar ben bide çörek otu bal tarçına başladım inşşş. Bu sefer herşey yolunda gider allah ın izniyle
bende yumurtan gelişmemiş deyince 2 gün ağzımda çörek otu çğnedim ve yuttum.bilmiyorum etkisi olmuşmudur 3 günde 10 mm den 21 e yükseldi.
cnmm çoğu kişide işe yaramış hamile kalanda var bu kürle yenimi başladın cnm sen serophone kullanmaya yani kaçıncı ayın
canım klomen kullandım 2 kere ikisindede kist oldu.seropheni ilk defa bu ay kullandım.2 gün önce bitti.günde bi defa aldım.klomenin düşük dozuymuş.valla çörek otunu sade çiğnesen bile yarar bence.
anladım cnm inşş. en kısa zamanda hamile kalırsın ben macun halinde yaptım bugün çörekotunu cnmm çatlatma iğneside yaptınmı
yok canım bu ay dr gerek görmedi.olmazsa öbür ay deneriz dedi.senin kaçıncı günün hapta.geç mi gelişiyo yumurtan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?