bende bende alkisalkisalkisbeni de eklermisin listeye ???:teytey: hihoyyyt
canım tabiki eklerim..aramıza hoşgeldin canım...a.s.tarihini ver ekleyeyim..inşallah listemiz sana uğurlu gelir..amiiinn:Saruboceq:..hadi kızlar hamiş listemiz çoğalsın inşallah hayırlısıyla..amiiinn:Saruboceq:
canım çok sevindim hayırlı olsun bebişin.tebrik ederimya kızlaaaaaaar bu bir şok benim için
dr.bu ay kesinlikle olmaz demişti
ama hamişimmmmmmmmmmmmmmmmmmm
rabbim hepinize nasip etsin inş.
ya şunu anladım Allah ol deyince hiç birşey engel olmuyor
kızlar bişey soracağım.bu ilacı kullandığınız süreçte ekstra olarak aldığınız yiyecek içecek varmı.mesela incir gibi.incir yumurtalıklara çok faydalıymış saracoğlunun sitesinde de kürü varya.bilgisi olana varmı?cokacimcoook
canım inşallah tutar ama yinede çok ümitlenme.Geçen ay bende senin gibiydim, ilk kullanışımdı çok ümitliydim ve olmadı,yıkıldım tabiii.. İnşallah senin ilk seferde tutar canım. Bide adet olursan eğer doktora git mutlaka çatlayıp çatlamadığına baksın kiste dönüşebiliyomuş. Senin kaç yumurtan oldu canım ve kaç mm biliyomusun.
canım bana sağda ve solda yumurtalar olmuş dedi sadece büyüklükleri dedim napacaksın dedi çoğul gebelik olabilir dedi :) 18 mm olmuşlar dedi. iki taneye baktığını gördüm herhalde iki tanesi 18mm olmuş...
nergis benimde serophene den sanırım karnımda inanılmaz şişlik var.4 aylık hamile göbeğim var artık hahahaha hamile takliti yapıyorum. ama şaka bir yana patlayacak gibi şiş ve inanılmaz rahatsız ediyor...ya hamile olunca ya da adet gelince geçecektir elbet...
Canım ben kullanmıyorum bence sende kullanma çünkü bu sefer de aşırı büyüyp kiste dönüşebiliyo. KK daki başka topikteki bi bayanın öyle olmuş, o yüzden aşılaması bile ertelenmiş.
kızlar bişey soracağım.bu ilacı kullandığınız süreçte ekstra olarak aldığınız yiyecek içecek varmı.mesela incir gibi.incir yumurtalıklara çok faydalıymış saracoğlunun sitesinde de kürü varya.bilgisi olana varmı?cokacimcoook
canım çok sevindim hayırlı olsun bebişin.tebrik ederim
allah razı olsun hepinize versin RABBİMMM
merhaba kızlar bende serophene kullanıyordumilacım dün bitti bugün dr gittim yumurtalarım 20mm gelişmiş drçok iyi dedi çatlatma iğnesi yapıldı inşallah bu ay olur arkadaşlar
inşallah hayırlısı.Darısı başımıza.benimde serophene 4. günüm .bakalım nolcak?
inşallah canım güzel haberler verelim.Hakkımızda Hayırlısı Olsuninşallah canım sennde yumurtaların gelişir ve bu ay ikjimizede bu ilaç ugur getirir
:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?