Serophene ile hamile kalanlar ve tedavi grenlerin paylam alan..

bende bende alkisalkisalkisbeni de eklermisin listeye ???:teytey: hihoyyyt

canım tabiki eklerim..aramıza hoşgeldin canım...a.s.tarihini ver ekleyeyim..inşallah listemiz sana uğurlu gelir..amiiinn:Saruboceq:..hadi kızlar hamiş listemiz çoğalsın inşallah hayırlısıyla..amiiinn:Saruboceq:

bugün adetimin 4. günü.seropheneninde 2. günü.bi dahaki adet tarihim belli olmuyo düzensizlik var.a.s.

kızlar bişey soracağım.bu ilacı kullandığınız süreçte ekstra olarak aldığınız yiyecek içecek varmı.mesela incir gibi.incir yumurtalıklara çok faydalıymış saracoğlunun sitesinde de kürü varya.bilgisi olana varmı?cokacimcoook

Canım ben kullanmıyorum bence sende kullanma çünkü bu sefer de aşırı büyüyp kiste dönüşebiliyo. KK daki başka topikteki bi bayanın öyle olmuş, o yüzden aşılaması bile ertelenmiş.

canım bana sağda ve solda yumurtalar olmuş dedi sadece büyüklükleri dedim napacaksın dedi çoğul gebelik olabilir dedi :) 18 mm olmuşlar dedi. iki taneye baktığını gördüm herhalde iki tanesi 18mm olmuş...

maksimen canım seni çok tebrik ediyorum allahım sağlıklı kucağına almayı nasip etsin inşallah.darısı isteyen herkesin başına...

nergis benimde serophene den sanırım karnımda inanılmaz şişlik var.4 aylık hamile göbeğim var artık hahahaha hamile takliti yapıyorum. ama şaka bir yana patlayacak gibi şiş ve inanılmaz rahatsız ediyor...ya hamile olunca ya da adet gelince geçecektir elbet...

mm si güzelmiş canım .İnşallah tutar bu ay. Sizde de morfoloji problemi vardı değilmi.?

Ay sorma canım. Ama benim karnım düne göre biraz daha indi sanki. İnşallah hamileyizdir.

Canım ben kullanmıyorum bence sende kullanma çünkü bu sefer de aşırı büyüyp kiste dönüşebiliyo. KK daki başka topikteki bi bayanın öyle olmuş, o yüzden aşılaması bile ertelenmiş.

çok saol.bende bugün gidip incir almayı düşünüyordum.zaten küçük melek gelmek istiyorsa incir yemeden de gelir..

evet aşırı büyümeside iyi değil
ama ekstra olarak süt iç yoğurt ye yinede
ben öyle yapmiştım geçen ay

yok nergiscim bizde hiç problem yok.doktora kalsa bekleyecek hala hiç bişey yapmadan herşey normal boşuna stres yapıyorsun stresten kurtul yoksa olmaz diyor.doktor diyorda diyor ama gel bana sor beklemek nasıl zor.rahat olmak mümkünmü

merhaba kızlar bende serophene kullanıyordumilacım dün bitti bugün dr gittim yumurtalarım 20mm gelişmiş drçok iyi dedi çatlatma iğnesi yapıldı inşallah bu ay olur arkadaşlar

inşallah olur canım yaaa...ilacın bittiği günün ertesinde 20 mm süper yaaa
hadi hayırlısı bakalım...iyi haberlerini alırız inşallah.

merhaba kızlar bende serophene kullanıyordumilacım dün bitti bugün dr gittim yumurtalarım 20mm gelişmiş drçok iyi dedi çatlatma iğnesi yapıldı inşallah bu ay olur arkadaşlar

inşallah hayırlısı.Darısı başımıza.benimde serophene 4. günüm .bakalım nolcak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…