yok nergiscim bizde hiç problem yok.doktora kalsa bekleyecek hala hiç bişey yapmadan herşey normal boşuna stres yapıyorsun stresten kurtul yoksa olmaz diyor.doktor diyorda diyor ama gel bana sor beklemek nasıl zor.rahat olmak mümkünmü
merhaba kızlar bende serophene kullanıyordumilacım dün bitti bugün dr gittim yumurtalarım 20mm gelişmiş drçok iyi dedi çatlatma iğnesi yapıldı inşallah bu ay olur arkadaşlar
inşallah hayırlısı.Darısı başımıza.benimde serophene 4. günüm .bakalım nolcak?
valla nergiscim adetime çok az kaldı ve belirtiler başladı.karnımda sancı var ve benim adete yakın bağırsaklarım hızlı çalışırmaalesef herşey normal değişiklik yok ümitte yok yani.beklicem bakalım pazartesi neler olacak.
canım inşallah hamilesindir.Kiminde hiç belirti olmayabiliyormuş, belki seninkide öyledir.
bugün öğlen yemek arasında doktoruma gittim.serophenenin son günü.muayene etmedi ayak üstü konuştuk.ben sordum yumurtaların gelişip gelişmediğine bakmayacakmıyız diye.şimdilik gerek yok dedi çatlatma iğnesinide yapmayacakmış önce doğal yollardan bekleyeceğiz dedi.tekrar adetin gelmezse gel test yapıcaz dedi.adetin gelmez ve yine hamile değilsem yine ilaçla (farlutal) adetimi getirip serophene devam...
Ama hiç umutsuz ve karamsar değilim.hep Allah'tan hayırlısını diliyorum..
slm arkadaslar beni yeni katildim araniza bende tedavi goruyorum ama ben yurtdisindayim hollanda dan serophene ne oluyo ne ise yariyor beni aydinlatirsaniz sevinirim simdiden tesekkur ederim
slm arkadaslar beni yeni katildim araniza bende tedavi goruyorum ama ben yurtdisindayim hollanda dan serophene ne oluyo ne ise yariyor beni aydinlatirsaniz sevinirim simdiden tesekkur ederim
[sıze="2"]hihoyyythihoyyythihoyyytuğur listemizhihoyyythihoyyythihoyyyt
a.s.a.s.serophene ile hamiş kalmak isteyen anne adaylarıa.s.a.s.
Daisy_81......................?
Julyet........................?
Myedebiyat.................?
Nelke...........................8 haziran
nergis55......................17 haziran
nezihemmm................?
Raebzeh.......................25 haziran
tatlı bela.....................?
a.s.a.s.serophene ile hamiş kalan anne adaylarımıza.s.a.s.
Maksimenalkisalkisalkis
ali_yealkisalkisalkis
kadusalkisalkisalkis[/color][/sıze]
kızlar benim adetim gelmedi hala bugünde gelmezse yarın test yapacağım.bana dua edin :ecrin_bebek:
Kızlar benim adetim gelmedi hala bugünde gelmezse yarın test yapacağım.Bana dua edin :ecrin_bebek:
kızlar rabbim hepinizin yardımcısı olsun inş
bebişleriniz en kısa zamanda gelsinnnnnn
ben malesef bu aralar miğdemden çok çekiyorum
serumla ayaktayımm.uzuuuuuun bi süre giremicm k.k.
annemin yanında kalıcam birazz.
koçişim içinde çok zor oluyor hem iş hen ben
ama dualarım sizlerlee.bida geldiğimde listemiz dolup taşşın inş.
yaaaa bide bana herkez ikizin olucak diyor.içlerine doğuyormuş
belli olunca haber ederim.......ALLAHA EMANET OLUNNN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?