Serophene ile hamile kalanlar ve tedavi grenlerin paylam alan..

nergiscim iki yumurta olması kötü değilki.üzülme olacak oldumu tek yumurtayla bile oluyor.herşey kısmet.beklicez canım.seninle aşağı yukarı aynı zamanda sonuç alcaz olmazsa devam napalım...:)

canım inşallah tutar ama yinede çok ümitlenme.Geçen ay bende senin gibiydim, ilk kullanışımdı çok ümitliydim ve olmadı,yıkıldım tabiii.. İnşallah senin ilk seferde tutar canım. Bide adet olursan eğer doktora git mutlaka çatlayıp çatlamadığına baksın kiste dönüşebiliyomuş. Senin kaç yumurtan oldu canım ve kaç mm biliyomusun.

inşaallah yaa.Rabbim bu ay bebişine kavuştursun.
inş.hayırlı haberlerini duyarızzz.
bidaki kntrlün ne zaman

Canım yumurtladığımdan doktor daha çağarmıyo beni. Adet olursam gidiceğim bi de bebiş olursa tabiii

ya ben yarın test yapıcam niye bukadar uzun sürdü anlamadım
göğüslerim çok ağrıyor ve dünden beride miğdem çok kötü
ümit etmeyi hiç istemiyorummm:1no2:

Son düzenleme:
bu durumda hamile olmamım imkansız olduğunu söylemişti.
dozu arttırmaya karar vermişti
yumoşların hiç gelişmedini söylemişti.
yarın dr.arayıp test yapıcam
bende çok mrk ediyorum niye böle oldu
eğer hamişsem bu resmen bi mucize olucak yaaaaa
imkansız derken..........

20mayısta olmam lazımdı normalde ve duphastonda 21mayısta bitti
geçen duphastondan bigün sonra olmuştum hemen

slm kızlar.aranıza dün katıldım.yazdıklarınızı okudum .sorunlarmızı sıkıntılarımız hep aynı hatta benim daha da fazlası bile var.hem polikistik over hastasıyım hemde kan pıhtılaşması sorunum var.2 sen önce polikistik over rahatsızlığımı düzeltmek için doktorun verdiği doğum kontrol ilacı yan etki yaparak bacağımda pıhtı oluşmasına neden oldu.bi süre pıhtı sorunum için asprin coumadin kullanırken hamile kaldım.ama bebeğim 8 haftalıkken gelişmediği için alınmak zorunda kaldı.7-8 ay geçti üzerinden 2 hafta önce doktoruma gitti artık bebek tedavisine başlamak için.farlutal kullandım 6 gün.aynı zamanda pıhtı oluşmasın diye hergün fragmin iğne.dün adetim geldi.3. gün yarında serephone kullanmaya başlayacağım.ama doktorum bana çatlatma iğnesinden bahsetmedi.sadece bu tedavi 4 ay sürecek eğer hamile kalamzsan başka tedavi dedi.Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin.Sağlıklı mutlu hayırlı evlatlar versin inşallah.

aramıza hoşgeldiiiiiiin.

inş.güzel haberlerini alırızzzzza.s.yeterki stres yapma tmm

ya kızlaaaaaaar bu bir şok benim için
dr.bu ay kesinlikle olmaz demişti
ama hamişimmmmmmmmmmmmmmmmmmm
rabbim hepinize nasip etsin inş.
ya şunu anladım Allah ol deyince hiç birşey engel olmuyor

ya kızlaaaaaaar bu bir şok benim için
dr.bu ay kesinlikle olmaz demişti
ama hamişimmmmmmmmmmmmmmmmmmm
rabbim hepinize nasip etsin inş.
ya şunu anladım Allah ol deyince hiç birşey engel olmuyor

Tebrik ederimm.Allah sağlıcakla kucagına almayı nasip etsin inşallahh..
Bir şey sorucaktım canımm..Dr neden bu ay kesinlikle olmaz demiştiii.Sakıncası yoksa sebebi merak ettimde ?
Çok biliyor o dr larr birşey bildikleri yokk.Allahım ol deyince herşeyy olurr.

YUMOŞLARIMIN HıÇ GELıŞMEDıNı SÖYLEMıŞTı VE DOZU ARTTIRMıŞTI.
AMA KULLANMAYA GEREK KALMADAN HAMıŞ OLDUUUUM
PAZARTESı YADA SALI DR.GıDıYORUM.
BAKALIM NE DıYECEK ODA ŞOK OLACAK EMıNıM:hooray:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…