Bunca zamandır istiyoruz ama hiç bu kadar düzenli ilşki olmamıştı.gayet dikkat ettik :) sonra yatıyorum uzun zaman bakalım hayırlısı olsun.artık gerçekten çok istiyoruz sabır kalmadı.allahım hepimizin yüzünü güldürsün inşallah...
slm kızlar.aranıza dün katıldım.yazdıklarınızı okudum .sorunlarmızı sıkıntılarımız hep aynı hatta benim daha da fazlası bile var.hem polikistik over hastasıyım hemde kan pıhtılaşması sorunum var.2 sen önce polikistik over rahatsızlığımı düzeltmek için doktorun verdiği doğum kontrol ilacı yan etki yaparak bacağımda pıhtı oluşmasına neden oldu.bi süre pıhtı sorunum için asprin coumadin kullanırken hamile kaldım.ama bebeğim 8 haftalıkken gelişmediği için alınmak zorunda kaldı.7-8 ay geçti üzerinden 2 hafta önce doktoruma gitti artık bebek tedavisine başlamak için.farlutal kullandım 6 gün.aynı zamanda pıhtı oluşmasın diye hergün fragmin iğne.dün adetim geldi.3. gün yarında serephone kullanmaya başlayacağım.ama doktorum bana çatlatma iğnesinden bahsetmedi.sadece bu tedavi 4 ay sürecek eğer hamile kalamzsan başka tedavi dedi.Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin.Sağlıklı mutlu hayırlı evlatlar versin inşallah.
ya kızlaaaaaaar bu bir şok benim için
dr.bu ay kesinlikle olmaz demişti
ama hamişimmmmmmmmmmmmmmmmmmm
rabbim hepinize nasip etsin inş.
ya şunu anladım Allah ol deyince hiç birşey engel olmuyor
Tebrik ederimm.Allah sağlıcakla kucagına almayı nasip etsin inşallahh..
Bir şey sorucaktım canımm..Dr neden bu ay kesinlikle olmaz demiştiii.Sakıncası yoksa sebebi merak ettimde ?
Çok biliyor o dr larr birşey bildikleri yokk.Allahım ol deyince herşeyy olurr.
YUMOŞLARIMIN HİÇ GELİŞMEDİNİ SÖYLEMİŞTİ VE DOZU ARTTIRMİŞTI.
AMA KULLANMAYA GEREK KALMADAN HAMİŞ OLDUUUUM
PAZARTESİ YADA SALI DR.GİDİYORUM.
BAKALIM NE DİYECEK ODA ŞOK OLACAK EMİNİM:hooray:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?