Serophene ile hamile kalanlar ve tedavi grenlerin paylam alan..

canım test yaparak öğrenebilirsin erken değil beklenen adetten 1 hafta önce kanda gebelik testi sonuç veriyor... Hayırlısı olsun canımm.....

doktorum adetin bir kaç gün gecikirse gel test yapalım demişti.evde kendimmi test yapsam diye düşündüm ama cesaret edemiyorum daha.

Arkadaşlar merhaba ben Ayşe aranıza bugün katıldım herkesin msjlarını tek tek okudum kimi üzüldüm kimi sevindim..bende 7 ay önce düşük yaptım tekrar hamile kalamadım 18inde dr gittim serophene verdi 5.ilacı bugün aldım 24'ünde kontrol var çok korkuyorum...bana dua edn Allahım hepimize yardım etsin...

Evet canım gerçektende o kadar büyütülecek bişey değilmiş. Boşuna stres yapmışım. Çok şükür tüplerim açıkmış .İnşallah en kısa zamanda hamile kalırız.

hoşgeldin canım.çok geçmiş olsun.inşallah en kısa zamanda sende bizde hamile kalırız...:Saruboceq:

hoşgeldin canımmmm... çok geçmiş olsun... inşallah birdaha yaşatmasın Allah... dualarımızın seninle buna inan. burda inanılmaz güzel bir destek yumağı oluştu ve şimdi kocaman oluyoruzhihoyyyt.... hepimiz için hayırlısı olsun tekrar.......

Bugün adetimin 28. Günü 3-4 gün daha geçsin gecikirse test yapacağım.
Bi yandan umut bi yandan umutsuzluk.ama olmazsa üzülmeyeceğim bu ay olmazsa öteki ay denemeye devam..
Allah'ım hayırlısını ver...

Bi yandan umut bi yandan umutsuzluk.ama olmazsa üzülmeyeceğim bu ay olmazsa öteki ay denemeye devam..

canım benim inşallah güzel haberler alırız senden..Rabbim yardımcın olsun,yavruna tez zamanda kavuştursun..amiiiiinnn..öptüm canım benim...

Kandiliniz mübarek olsun canlarıımm..Rabbim bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine dualarınızı kabul eylesin

Aminnnn inşallah canım Allah hepimizin dularaını kabul etsin.Bu gece bol bol dua edelim.
Hepimizin kandili mübarek olsun.

aminnn canımmm..... hepinizin kandili mubarek olsun....

canım inşallah hamiş haberlerini yazarsın 3 gün sonra buraya.... bugün bütün dualarımız kabul olsun inşallah....

kadiliniz mübarek olsun arkadaşlar.dualarım sizlerle RABBıM EN KISA ZAMANDA BEBıŞLERıNıZE KAVUŞTURSUN ıNŞ.benim 2. ayım bitti.şidilik herşey yolunda.
bulantı ve kusmalar tiksinmeler hariç tabi.ikizim yokmuş dr.dedi
size herzaman dua ediyorum inanın:Saruboceq:

Kızlar epeydir giremedim.ışlerim çok yoğundu.bu arada baktımda kayıplara karışan arkadaşlar var onun dışındada kimsede bir değişiklik yok sanırım.Nergis naptın rahim filmini çektirdinmi sonuç nasıl...

kızlar sona yaklaşıyorum bu ay 4 günüm kaldı ayın 1 inde adet görmem lazım...... bakalım ne olcak ama hiçbirşey hissetmiyorum ve hiç umudum yok..... herşeyin normal olmasına rağmen nasıl bi tedavi başlatılacak onu merak etmeye başladım şimdide. hakkımızda hayırlısı......

canım bakarsın küçük mucize geliverir bu ay.olmama ihtimali kadar olma ihtimalide var.
şu ana kadar bi tedavi görmedinmi ilaç iğne falan.

canım bakarsın küçük mucize geliverir bu ay.olmama ihtimali kadar olma ihtimalide var.
şu ana kadar bi tedavi görmedinmi ilaç iğne falan.

hayır canım hiçbir tedavi görmedimm.... sanırım bu ay olmazsa çatlatma iğnesi falan önerir dr. 1 yıl doğum kontrol hapı kullandım bıraktıktan sonra 8.aydan sonra olmayınca dr. gerekli testleri istedi.(daha doğrusu ben istedim) eşimden sperm testi bende horman testi kan sayımı ve rahim filmi. bunlarda hiçbir sorun çıkmadı. sorun gözükmeyince serophene adlı ilacı verdi bu ay kullandım geçen ayın 1 inde adet gördüm benim her ay 3-4 gün öne atardı şimdi ilaçtan dolayı gecikme olabilir diye düşünüyorum. hamilelik için hiç ihtimal vermiyorum.... hiççççç belirti yok çünkü...inşallah dediğin gibi olur canımmm mucize olur.....yerimseniben

canım yakın bi arkadaşımında hiçbi sorunu olmadığı halde 1 yıldır bebeği olmuyordu.doktor 2 ay önce serephone ve çatlatma iğnesi yaptı.bu ay hamile kaldı.sende hiç umudunu kaybetme.bence tamamen psikolojik zaten testlerde onu göstermiş.hiçç takma kafana.inşallah Allah'ın izniyle kavuşacağız bebişlerimize.hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…