Serophene ile hamile kalanlar ve tedavi grenlerin paylam alan..

hiç belirti yok ama gebelikle ilgili..... bu ne şimdi offfffffffff umarım başka bişey değildir..... inşallah dediğin gibidir canımmmm. evde yapsam testi çıkarmı acaba...

Canım adetden dolayı olabilir belki.Bende de öyle olmuştu bikere adetten bigün öncesi ilişkiye girince hafif kan gelmişti sonrasında da adet olmuştum.Ama eğer emin olmak istiyosan evde bi test yap çıkabilir.

Kızlarrrrr eşime söyledim şimdi dr. Ara dedi.... Bende önceden herşeye arardım dr. Aramak konusunda biraz tereddütlüyüm.... Offfffffffff ne zor bi durum..
Raebzeh canım biraz öncede pembemsi bi akıntım geldiiiii.......... Ne yapmalıyım

canım adetden dolayı olabilir belki.bende de öyle olmuştu bikere adetten bigün öncesi ilişkiye girince hafif kan gelmişti sonrasında da adet olmuştum.ama eğer emin olmak istiyosan evde bi test yap çıkabilir.

anladım canımmmm..... Ben daha önce yaşamamıştım o yüzden paniğe kapıldımmm... Eğer böyle bi durum varsa endişelenmeme gerek yok..... Zaten bacaklarımda falanda ağrı varr.... Bugün olurum herhalde... Sağol canımmm

canım senin 3 reabzehin 4 gün geçmiş bence yapınnnn güzel haberlerinizi bekliyoruzzz.......

inşallah canım yaa ama adet düzensizliği olduğu için normalde hep gecikir o yüzden çok da umutlanmak istemiyorum.Allah'ım hepimize hayırlısını nasip etsin inşallah.
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

inşallah canım yaa ama adet düzensizliği olduğu için normalde hep gecikir o yüzden çok da umutlanmak istemiyorum.Allah'ım hepimize hayırlısını nasip etsin inşallah.
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
inşallah canımmmmm..... bende ümitleniyim mi ümitlenmiyim mi bilmiyorum hala beklemedeyim hala şaşkınım.....

dr. aradım gebelik olabilir dedi istiyosanız kanda gebelik testi yapabilirsiniz dedi yada hafta sonuna kadar bekleyelim dedi.......

canım senin 3 reabzehin 4 gün geçmiş bence yapınnnn güzel haberlerinizi bekliyoruzzz.......

inşallah canım beniiimm..demek daisy nin de 3 günü geçmiş.:1shok:.aayy ne güzel yaa ..inşallah hep birlikte güzel haberler veririz..:Saruboceq::Saruboceq:eşime bugün dedim almayı unutmuş testi..yarın aldırır yaparım inşallah..öptüm canlarıımm..sizlerden güzel haberler bekliyorum..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktancanım bence sende bi test yap sibelcim..sanırım adın sibel nikinden öyle anladım..:kedi:

EVET CANIM ADIM SİBELLL.... AMA RAEBZEH SABAH TAM TEST YAPICAKTIM Kİİ ADET BELİRTİLERİM BAŞLADI HEMDE AŞIRI SANIRIM OLMAK ÜZEREYİMM.:1no2:... O YÜZDEN BENDEN BU AY BİŞEY YOKKKK.... SİZLERİN GÜZEL HABERLERİNİ ALIP MORALİMİ DÜZELTİCEM İNŞALLAH....:1hug:

beklemek çok zorrrrrr.......... hala tık yokkkkk sabah çok az leke şeklinde geldiii..... devamı yokkkk..... bide ağrım var ilaç içemiyorummmm.........kızlarrrrrrrrrrrrrrr nerdesinizz......

beklemek çok zorrrrrr.......... hala tık yokkkkk sabah çok az leke şeklinde geldiii..... devamı yokkkk..... bide ağrım var ilaç içemiyorummmm.........kızlarrrrrrrrrrrrrrr nerdesinizz......

sibelcim bence sen testi yap ,daha sonra dr a git beklemeden..neden böyle oluyo acaba ?:uhm:bence yap testi için rahatlasın a.söptüm canım beniiimm..bu arada benim adımda Ebruopuyorumnanaktan

sibelcim bence sen testi yap ,daha sonra dr a git beklemeden..neden böyle oluyo acaba ?:uhm:bence yap testi için rahatlasın a.söptüm canım beniiimm..bu arada benim adımda Ebruopuyorumnanaktan

MEMNUN OLDUM EBRU.... SÜREKLİ WC YE GİDİP DURUYORUMM... KAHVERENGİ AKINTI GELMİŞ YİNEEE BUGÜN BEKLİYİM DİYORUMM DEVAMI GELİCEK GİBİ SANKİ...AĞRI KESİCİ İLAÇTA ALDIM... SEROPHENE DEN DOLAYI OLABİLİRMİ BU ACABA.....ÇOK MORALSİZİM....:1no2:senağlama

canım bilemiyorum ki.sen en iyisi bi dr u ara veya yakınsa dr a git..belki başka sorun vardır..inşallah bu lekelenmeler hamilelik belirtisidir canııımmm..opuyorumnanaktan

kızlarr sabah evde test yaptım malesef sonuç negatif.ikinci çizgi silik bile çıkmadı.bu ay çok ümitlenmişim meğer.çok moralim bozuldu.insan ne kadar üzülmicem desede morali bozuluyo.ama yarına kadar adet olmazsam yarın sabah kan testine gideyim diyorum.hiç umudum yok ama işte bi şansımı deneyeyim.
napaılm bu ay olmadı.denemeye devam.inşallah sizden alırız güzel haberleri.

CANIM SENİN HALA UMUDUN VARR..... İNŞALLAH GÜZEL HABERLER VERİRSİN SEN VE EBRU...... BEN ADET OLDUM BİRAZ ÖNCEsenağlama DOKTORUMU ARADIM 2 AY DAHA BU ŞEKİLDE DENİCEZ GÜNDE BİR TANE SEROPHENE KULLANICAM..... ALLAHTAN HAYIRLISI HEPİMİZ İÇİN....

hanımlar merhaba bilgisayarım olmadığı için pek sık yazamıyorum.sonucu öğrenmeme neredeyse 10gün var.inşallah hepimiz olumlu sonuç alırız dua edelim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…