hiç belirti yok ama gebelikle ilgili..... bu ne şimdi offfffffffff umarım başka bişey değildir..... inşallah dediğin gibidir canımmmm. evde yapsam testi çıkarmı acaba...
canım adetden dolayı olabilir belki.bende de öyle olmuştu bikere adetten bigün öncesi ilişkiye girince hafif kan gelmişti sonrasında da adet olmuştum.ama eğer emin olmak istiyosan evde bi test yap çıkabilir.
canlarım test yapın adet günleriniz geçmiş işte bence kesin hamilesiniz.
kızlar test yaparsanız mutlaka haber verin.bende bugün alırsam testi yarın sabah yapmayı düşünüyorum.3 gün geçti adetim ama daha erkenmi acaba?
canım senin 3 reabzehin 4 gün geçmiş bence yapınnnn güzel haberlerinizi bekliyoruzzz.......
inşallah canımmmmm..... bende ümitleniyim mi ümitlenmiyim mi bilmiyorum hala beklemedeyim hala şaşkınım.....inşallah canım yaa ama adet düzensizliği olduğu için normalde hep gecikir o yüzden çok da umutlanmak istemiyorum.Allah'ım hepimize hayırlısını nasip etsin inşallah.
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
dr. aradım gebelik olabilir dedi istiyosanız kanda gebelik testi yapabilirsiniz dedi yada hafta sonuna kadar bekleyelim dedi.......
doktora gitmeden evde bi kendin test yapsana.silik bile çıksa hamile olabilirsin.
canım senin 3 reabzehin 4 gün geçmiş bence yapınnnn güzel haberlerinizi bekliyoruzzz.......
inşallah canım beniiimm..demek daisy nin de 3 günü geçmiş.:1shok:.aayy ne güzel yaa ..inşallah hep birlikte güzel haberler veririz..:Saruboceq::Saruboceq:eşime bugün dedim almayı unutmuş testi..yarın aldırır yaparım inşallah..öptüm canlarıımm..sizlerden güzel haberler bekliyorum..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktancanım bence sende bi test yap sibelcim..sanırım adın sibel nikinden öyle anladım..:kedi:
beklemek çok zorrrrrr.......... hala tık yokkkkk sabah çok az leke şeklinde geldiii..... devamı yokkkk..... bide ağrım var ilaç içemiyorummmm.........kızlarrrrrrrrrrrrrrr nerdesinizz......
sibelcim bence sen testi yap ,daha sonra dr a git beklemeden..neden böyle oluyo acaba ?:uhm:bence yap testi için rahatlasın a.söptüm canım beniiimm..bu arada benim adımda Ebruopuyorumnanaktan
MEMNUN OLDUM EBRU.... SÜREKLİ WC YE GİDİP DURUYORUMM... KAHVERENGİ AKINTI GELMİŞ YİNEEE BUGÜN BEKLİYİM DİYORUMM DEVAMI GELİCEK GİBİ SANKİ...AĞRI KESİCİ İLAÇTA ALDIM... SEROPHENE DEN DOLAYI OLABİLİRMİ BU ACABA.....ÇOK MORALSİZİM....:1no2:senağlama
kızlarr sabah evde test yaptım malesef sonuç negatif.ikinci çizgi silik bile çıkmadı.bu ay çok ümitlenmişim meğer.çok moralim bozuldu.insan ne kadar üzülmicem desede morali bozuluyo.ama yarına kadar adet olmazsam yarın sabah kan testine gideyim diyorum.hiç umudum yok ama işte bi şansımı deneyeyim.
napaılm bu ay olmadı.denemeye devam.inşallah sizden alırız güzel haberleri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?