Kızlar epeydir giremedim.İşlerim çok yoğundu.bu arada baktımda kayıplara karışan arkadaşlar var onun dışındada kimsede bir değişiklik yok sanırım.Nergis naptın rahim filmini çektirdinmi sonuç nasıl...
aminnnn canımmmmmmm......... ağzından bal damlıyo:1hug:canım yakın bi arkadaşımında hiçbi sorunu olmadığı halde 1 yıldır bebeği olmuyordu.doktor 2 ay önce serephone ve çatlatma iğnesi yaptı.bu ay hamile kaldı.sende hiç umudunu kaybetme.bence tamamen psikolojik zaten testlerde onu göstermiş.hiçç takma kafana.inşallah Allah'ın izniyle kavuşacağız bebişlerimize.hihoyyyt
kızlar nerdesinizzz..
Yokmu yeni haberler?sositosositosositososito
benimde bugün 30.günüm .kendim evde test yapmak istemedim 2-3 gün daha bekleyeyim diyorum hafta içide zaten sonuç ne olursa olsun doktora gideceğim.allah'ım hayılrlı olsun...
Inşallah ikimizde güzel haberler veririz.
:saruboceq::saruboceq::saruboceq:
Canım evet çektirdim çok şükür bi tıkanıklık yok tüplerde. Doktor bu ay serophen vermedi, rahim filminden dolayı. Normal yolla deniyeceğiz bakalım.Sen ne yaptın canım kullandın mı serophen.
kızlarrrrrrrr acilllllll....... adetim 1 hazirandı serophene ilacından dolayı gecikme olabilir diye düşünüyorum normalde benim hep 3-4 gün öne atardı....hamileliğe ihtimal vermediğim için biz eşimle dün ...... yaptık. hafif leke tarzında bi kanama geldi şimdide bişey ama adet belirtileri de var..... bu ne şimdi çok kafam karıştı........
bilemiyorum canım..o lekelenmeyi takip et kesilirse bi test yap.inşallah hamilesindir canım benim...güzel haberlerini alırız inşallah..amiiiinnn..:Saruboceq::Saruboceq:
canım lekelenme kesildi.... akşam duşa girdiğimde fark ettim sonra bişey gelmedi....bilemiyorum canım..o lekelenmeyi takip et kesilirse bi test yap.inşallah hamilesindir canım benim...güzel haberlerini alırız inşallah..amiiiinnn..:Saruboceq::Saruboceq:
hiç belirti yok ama gebelikle ilgili..... bu ne şimdi offfffffffff umarım başka bişey değildir..... inşallah dediğin gibidir canımmmm. evde yapsam testi çıkarmı acaba...
canım lekelenme kesildi.... akşam duşa girdiğimde fark ettim sonra bişey gelmedi....
27-28 günde bi adet görüyorum düzenlidir yanii ama bu ilaçtan dolayı gecikme olur diye düşünmüştüm... beni düşündüren dün ilşkiden sonra lekelenme olması... adet görücem zannettim ama şu ana kadar hiçbirşey olmadııı..... bugün bi geçsin bakalım dediğin gibi de olabilir... cevapların için çok teşekür ederimmm.... çok sağol......:1hug:normalde kaç günde adet oluyosun canım..belirtiler geç de başlayabiliyoa.sbenimde bu ay 4 günüm geçti test yapmaya korkuyom resmen..testte çıkabilir ama istersen bikaçgün daha bekle..öptüm canım benim..opuyorumnanaktan
canım öyleyse bi test yap..çıkar testtea.sinşallah hamilesindir canım benim..Şenizopuyorumnanaktan
inşallah canımmmmm......Allah hepimize yaşatsın bu güzel duyguyu.. Aminnn
belkide yerleşme kanamasıdır.kendin bi test yapsana.hamişsindir belki neden olmasın..
normalde kaç günde adet oluyosun canım..belirtiler geç de başlayabiliyoa.sbenimde bu ay 4 günüm geçti test yapmaya korkuyom resmen..testte çıkabilir ama istersen bikaçgün daha bekle..öptüm canım benim..opuyorumnanaktan
RAEBZEH CANIM KENDİ DERDİMDEN UNUTTUM SENİ ADETİN 4 GÜN GEÇMİŞŞŞŞ HARİKA Bİ HABER İNŞALLAH HAMİLESİNDİR......zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?