Serophene ile hamile kalanlar ve tedavi grenlerin paylam alan..

Canım evet çektirdim çok şükür bi tıkanıklık yok tüplerde. Doktor bu ay serophen vermedi, rahim filminden dolayı. Normal yolla deniyeceğiz bakalım.Sen ne yaptın canım kullandın mı serophen.

aminnnn canımmmmmmm......... ağzından bal damlıyo:1hug:

benimde bugün 30.günüm .kendim evde test yapmak istemedim 2-3 gün daha bekleyeyim diyorum hafta içide zaten sonuç ne olursa olsun doktora gideceğim.Allah'ım hayılrlı olsun...
inşallah ikimizde güzel haberler veririz.
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

aminnn canımmm inşallahhhhh

Canım evet çektirdim çok şükür bi tıkanıklık yok tüplerde. Doktor bu ay serophen vermedi, rahim filminden dolayı. Normal yolla deniyeceğiz bakalım.Sen ne yaptın canım kullandın mı serophen.

Sorun olmadığına çok sevindim canım.Ben kullandım kontrole gitmedim ama doktor gelme dedi diye.Bakalım ne olcak bugünlerde yumurtluyorum:)))))allahım hakkımızda hayırlısını versin....

kızlarrrrrrrr acilllllll....... adetim 1 hazirandı serophene ilacından dolayı gecikme olabilir diye düşünüyorum normalde benim hep 3-4 gün öne atardı....hamileliğe ihtimal vermediğim için biz eşimle dün ...... yaptık. hafif leke tarzında bi kanama geldi şimdide bişey ama adet belirtileri de var..... bu ne şimdi çok kafam karıştı........

bilemiyorum canım..o lekelenmeyi takip et kesilirse bi test yap.inşallah hamilesindir canım benim...güzel haberlerini alırız inşallah..amiiiinnn..:Saruboceq::Saruboceq:

bilemiyorum canım..o lekelenmeyi takip et kesilirse bi test yap.inşallah hamilesindir canım benim...güzel haberlerini alırız inşallah..amiiiinnn..:Saruboceq::Saruboceq:

hiç belirti yok ama gebelikle ilgili..... bu ne şimdi offfffffffff umarım başka bişey değildir..... inşallah dediğin gibidir canımmmm. evde yapsam testi çıkarmı acaba...

hiç belirti yok ama gebelikle ilgili..... bu ne şimdi offfffffffff umarım başka bişey değildir..... inşallah dediğin gibidir canımmmm. evde yapsam testi çıkarmı acaba...

normalde kaç günde adet oluyosun canım..belirtiler geç de başlayabiliyoa.sbenimde bu ay 4 günüm geçti test yapmaya korkuyom resmen..testte çıkabilir ama istersen bikaçgün daha bekle..öptüm canım benim..opuyorumnanaktan

27-28 günde bi adet görüyorum düzenlidir yanii ama bu ilaçtan dolayı gecikme olur diye düşünmüştüm... beni düşündüren dün ilşkiden sonra lekelenme olması... adet görücem zannettim ama şu ana kadar hiçbirşey olmadııı..... bugün bi geçsin bakalım dediğin gibi de olabilir... cevapların için çok teşekür ederimmm.... çok sağol......:1hug:

RAEBZEH CANIM KENDİ DERDİMDEN UNUTTUM SENİ ADETİN 4 GÜN GEÇMİŞŞŞŞ HARİKA Bİ HABER İNŞALLAH HAMİLESİNDİR......zemuszemus

RAEBZEH CANIM KENDİ DERDİMDEN UNUTTUM SENİ ADETİN 4 GÜN GEÇMİŞŞŞŞ HARİKA Bİ HABER İNŞALLAH HAMİLESİNDİR......zemuszemus

bilemiyorum canım benim yaa...kızımda 6 gün geçtiğinde yapmıştım testi..bakalım eşimi ikna edersem yapacam testi..kaç gündür başım ağrıyodu,midem sanki hassaslaştı..çok olmasada bazen bulanıyo hafiften..belirtiler var gibi ama bunların psikolojik olmasından korkuyorum..hayırlısı inşallah...öptüm canım benim..inşallah seninle birlikte veririz müjdeleri..amiiiinn..:Saruboceq::Saruboceq:

kızlar test yaparsanız mutlaka haber verin.bende bugün alırsam testi yarın sabah yapmayı düşünüyorum.3 gün geçti adetim ama daha erkenmi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…