Slm kızlarrrrr uzun zamandır kimseden ses seda yokkkkk........ Desteklerimizi esirgemeyelim.... Herkese allahtan hayırlısı inşallah... Bende ilacımı bitirdim... Inşallah bu ay sizlere güzel haberler vericem ve inşallah kızlar hepinizden güzel haberler alıcam.......allaha emanet olun.....
canım ne işe yarıyor o stresi mi alıyor öyleyse ben de buluyum :uhm:
Arkadaşlar benim bu ayda olmadı ,adet oldum. Haftaya pazartesi Rahim filmi çekicek doktorum. Bu ay serophen kullanmıyacağım. Ama korunmuyacağımda belki filmden sonra hamile kalırım. İnşallah sizden haberler iyi gelir.
evet kızlaarrr adet günlerinizi verin yazalım..serophene kullanan arkadaşlarım..öptüm canlarım hepinizi..
Arkadaşlar benim bu ayda olmadı ,adet oldum. Haftaya pazartesi Rahim filmi çekicek doktorum. Bu ay serophen kullanmıyacağım. Ama korunmuyacağımda belki filmden sonra hamile kalırım. İnşallah sizden haberler iyi gelir.
arkadaşlar merhaba 16 hazirandı biliyorsunuz regl günüm ama henüz hiç birşey yok umarım hamileyimdir dua edin lütfen
arkadaşlar merhaba 16 hazirandı biliyorsunuz regl günüm ama henüz hiç birşey yok umarım hamileyimdir dua edin lütfen
nerdesiniz kızlar yaa
Kızlar ne alemdesiniz? Ben yarın rahim filmi çektiriceğim çok korkuyorummmmmmmmmmmmm
kızlarr adetime 5 gün var.başka zaman günler çabuk geçer şimdi geçmiyo.test yapmak içinde erken gibi.allah'ımmmm hayırlısını ver yarabbim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?