Serophene ile hamile kalanlar ve tedavi grenlerin paylam alan..

inşallah hadi bakalım.hayırlısı olsun...

Arkadaşlar benim bu ayda olmadı ,adet oldum. Haftaya pazartesi Rahim filmi çekicek doktorum. Bu ay serophen kullanmıyacağım. Ama korunmuyacağımda belki filmden sonra hamile kalırım. ınşallah sizden haberler iyi gelir.

İnşallah canım.allah en kısa zamanda nasip etsin.ben başladım yine serophene bakalım hakkımızda hayırlısı...

arkadaşlar merhaba 16 hazirandı biliyorsunuz regl günüm ama henüz hiç birşey yok umarım hamileyimdir dua edin lütfen

hayırlısı olsun canım.denemeye devam.pes etmek yok.

Kızlar ne alemdesiniz? Ben yarın rahim filmi çektiriceğim çok korkuyorummmmmmmmmmmmm

nergis55 korkma canım bende çektirmeden önce hep okudum sordum nasıl oluyo diyee korkmada çevrenin çok etkisi var hiçbişey okuma ve sorma rahim filmiyle alakalı kimseye 5-10 dk. hafif bi acı hissediyosun o kadar. ayrıca yararınıda unutmamak gerekiyoo. benim tüplerden biri kapalıymış verilen ilaç sayesinde açıldı.. inşallah sende de bi sorun çıkmaz hayırlısıyla atlatırsın canımmmm... unutma bebişlerimize kavuşmak için değer bu çektiğimiz küçük acılara..... güzel haberlerini bekliyoruz.....kaydirigubbakcemile3

kızlarr adetime 5 gün var.başka zaman günler çabuk geçer şimdi geçmiyo.test yapmak içinde erken gibi.Allah'ımmmm hayırlısını ver Yarabbim.

kızlarr adetime 5 gün var.başka zaman günler çabuk geçer şimdi geçmiyo.test yapmak içinde erken gibi.allah'ımmmm hayırlısını ver yarabbim.

canım test yaparak öğrenebilirsin erken değil beklenen adetten 1 hafta önce kanda gebelik testi sonuç veriyor... Hayırlısı olsun canımm.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…