Serophene ile hamile kalanlar ve tedavi grenlerin paylam alan..

Insallah canim ya sende rahat ol 4 birden tutmaz icini gonlunu ferah tut olur mu

Birde bisey soracam bende bir kac gundur bel agrisi ve zaman zamanda kasiklarda cok hafif sanci oluyor normal mi bunu yasayip hamile kalan veya kalmayan var mi

diyorum ya biri bile tutsa dünyanın en mutlu insanı sayacam kendimi :) hayırlısıyla inşallah
Neler hissediyorsun inan cok iyi anliyorum bende yasiyorum ve allahin izniyle bu ay senden mujdeli haberi duyacagiz ben inaniyorum sende inan ve bizim durumumuzda olan bir cok bayan var sukurler olsun ki hepsi hamile kalmis sende bende kalacagiz.

Neler hissediyorsun inan cok iyi anliyorum bende yasiyorum ve allahin izniyle bu ay senden mujdeli haberi duyacagiz ben inaniyorum sende inan ve bizim durumumuzda olan bir cok bayan var sukurler olsun ki hepsi hamile kalmis sende bende kalacagiz.
gerçekten bu kadar inanıyor musun?

Olmamasi icin neden olmadigini ben de biliyorum. Ona ragmen bu kadr zamandir hamile kalamiyorum. Gerci bu ay benim daha tedavideki ilk ayim. Umarim faydasini gorurum
Bak canim ben isvicredeyim ve burda ozel bir kadin hastanesinde tedavi goruyorum bizim durumuzda olan okadar cok insan var ki sasarsin genc orta yasli herkesimden malesefki herkesde de ayni sorun ve tedavi sekli gunumuzun en bas belasi sorunu bunun nedeni yedigimiz ictigimiz hic birseyin dogal olmamasi stresli bir yasam surmemiz sorun ne olursa olsun olacak bebegimiz ama bu ay ama birkac ay sonra senin once relaks olman lazim ve sonuc ne olursa olsun umitsizlige kapilmaman insanin en buyuk dusmani kendisidir unutma olur mu bu arada adet donemin ne zaman

Olmamasi icin neden olmadigini ben de biliyorum. Ona ragmen bu kadr zamandir hamile kalamiyorum. Gerci bu ay benim daha tedavideki ilk ayim. Umarim faydasini gorurum
Ve ben burda yeniyim 1.5 yildir evlenip geldim yabanci dilim yok doktora soramiyorum bile neyim var nasil olacak hep esime bagimli yasiyorum bir arkadasim bir dostum yok sen sanlisin seni anlayan destek olan mutlaka bir ailen dostun arkadasin var

Ve ben burda yeniyim 1.5 yildir evlenip geldim yabanci dilim yok doktora soramiyorum bile neyim var nasil olacak hep esime bagimli yasiyorum bir arkadasim bir dostum yok sen sanlisin seni anlayan destek olan mutlaka bir ailen dostun arkadasin var
Bebişin inşallah sağlıkla gelir sana arkadaş olur canım

ınsallahhhh herkes sevınır bu güzel habere hepımızın ıhtıyacı var

Hepimize insallah canim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…