Serophene ile hamile kalanlar ve tedavi grenlerin paylam alan..

Günaydın kızlar güzel umut verici haberleri olan var mı???
bende sureklı bakıyorum güzel haber varmı dıe ama yok galıba bu arada ben test yapmadm aşılamanın 13. gunu ama adetı belemeyı düşünüyorum 30 hazıran aynı zamnda evlılık yıldonumumuz inşallah pozıtıf olursa en buyuk hedıyemız olucak

İnşallah ozlemcim bende geçmiş yazıları okuyordum orda takvim yapmışlar kim ne zaman adet oluyor diye bizde mi yapsak

canm senın tedavın ne durumda bu ay ne yaptın
Serephone kullandım 21 haziranda çatlama iğnesi vuruldum pazar ilişki pazartesi ultrasyonla kontrol yapıldı iyi dedi doktor 28 haziranda varsa bebek tutunma iğnesi 4 temmuzdada test için gidecem bakalım artık turkiye ye geldiğim gün test yapıp geliyorum inşallah müjdeli haberle gelirim

ınsallah canm mujdelı haberle gelırsın

ınsallah canm mujdelı haberle gelırsın
İnşallah çünkü çok yoruldum bir yıldır her ay her ay aynı stres insandan çok şey götürüyor evliligimede yansıyor eşim belli etmesede oda bu gergin stresli halimden şikayetçi birde ozlemcim ilaç sende sinir yapıyor mu

ınan hatırlamıyorum canm 4 kutu ıctm serophenden uzerınden baya gectı ama benım adetım cok duzensız 2 3 ayda bır adet olduğum zamnlar oluyor ıste o zamn cook kotu oluyorum sınır stres ateş basmalar

ınsallah canm teşekkür ederım bugun cok sancım vardı sabaha karsı sankı adet olucakmısım gıbı belım karnm ve bacaklarm sancılandı
İnşallah bu ağrılar hamilelik agrilaridir canım bol bol dinlen uzan yorma kendini ve en önemlisi stres yapma iki gün sonra belli olur zaten mevlam yar ve yardimcin olsun...

İnşallah bu ağrılar hamilelik agrilaridir canım bol bol dinlen uzan yorma kendini ve en önemlisi stres yapma iki gün sonra belli olur zaten mevlam yar ve yardimcin olsun...
amın canm cok teşekkür edrm zaten sureklı uzanıyorum gunun cogu uyuyarak gecıyor bırde günde 2 kez progestan alıyorum ayakta duramıyorum

Test yapmayı ne zaman düşünüyorsun peki???
dr aşılamanın 12. gunu bellı olur dedı ben yapmadım adetımı bekliyorum 1 gun gecsın yapıcam .. cunkı sureklı gıdıp yaptırıyorum negatıf sonu alıyorum bu sefer beklıcem çatlatma ıgnesı olduğum ıcın 1 2 gun geçse tamamdır

Bir temmuzda sonucu yazarsin valla merakla bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…