Serophene ile hamile kalanlar ve tedavi grenlerin paylam alan..

ıgneye baslagdm ılk ay benımde goguslerım fena ağrımıştı yürümeye korkuyordum

Adet olcam sanırım cnm ama hiç böyle 10gün önceden Sancı çekmedim. Ve çok ufak benim göğüslerim hayatımda ilk kez bu acı sayesinde göğüslerimin varlığını anladım
benim de hiç olmadığı kadar önceden başlamıştı sancım ve çok olmuştu. ne yazık ki adet oldum. belki de bu ilacın etkilerindendir yani

yaaa ınsallah adet sancısı degıldır olmasın lutfennn bebiş olsun
Adet oldum sandım lekelenmem geldi. Tuvalete oturdum Parça düştü aldım doktora gittim sonra usg ile baktı. Bebişmiş Düşen Yarin tekrar bakıcak minik Parça kalmış onunda düşmesini bekliyoruz. Rabbimin mucizesine bakar mısın aşılamadan sonraki ay hiç tedavisiz hamile kalmışım

çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm düşük yapmana. allah hayırlısıyla daha sağlıklı bebekler verir inşallah sana

Geçmiş olsun canım şimdi düşük mü yaptın sen??

Kızlar bu iğne tedavisi hakkında bilgi verir misin 4 temmuzda ben turkiye ye geliyorum ve düşünüyorum ama hiç bilgi sahibi değilim..

Kızlar bu iğne tedavisi hakkında bilgi verir misin 4 temmuzda ben turkiye ye geliyorum ve düşünüyorum ama hiç bilgi sahibi değilim..
Ben sana bilgi geteyim.adetin 2. Ya da 3.gunu doktora gidecen.doktor ultrasonla kontrol edecek genelde alttan muyane oluyo ama agri olmuyo.sonra hap veriyo sana.5.gunu hap icmeye basliyorsun. Ve 5gun boyunca iciyorsun.sonra adetin12.günü bi daha doktora gidiyosn yine ultrasondan bakiyo doktor..eger yumurtan yeteri kadar büyümüşse ve kalitiyse doktor sana bi igne yazdiriyo ve o gun igneni göbekten vurunuyrsn hic ağrı olmuyo.ve doktor sana iliski gunlerini söylüyor.bu kadarck.

Yaaa canm cok gecmis olsun.nasil parca düştü.bi de parçayı mı doktora götürdn

Haaa iki aydır bu tedaviyi görüyorum zaten bende başka bişey sandım 28 haziranda gidip ikinci iğneyi vurduruyorum 4 temmuzda da test için gidiyorum hamilemiyim degilmiyim diye artık hayırlısı.

Evet canım resmen Parça düştü aldım poşete koydum götürdüm ama emindim bebek olduğuna. Resmen cenindi ya görünce anladım
Üzülme moralinide bozma inşallah en kısa zamanda yine hamile kalirsin bu arada doktor ne dedi ara verecek misin

,aayyyy goruyormusun baak cok sasırdım uzuldum canım yaaaa hayırlısı olsun hakkında ne dıyecegımı belemdım

Evet canım resmen Parça düştü aldım poşete koydum götürdüm ama emindim bebek olduğuna. Resmen cenindi ya görünce anladım
uzme canm kendını hayırlısı olsun hakkında sende hıc belırtı olmamıştı degılmı sadece goguslerınde hassasıyet wardı galıba

canm ıgne derken bır çatlatma ıgnesı bırde yumurta gekıstrmek ıcın menegon adında bır ıgne war hangısını soruyorsun ben ıkısınıde kullandm bıldıklerımı paylasırım

canm ıgne derken bır çatlatma ıgnesı bırde yumurta gekıstrmek ıcın menegon adında bır ıgne war hangısını soruyorsun ben ıkısınıde kullandm bıldıklerımı paylasırım
Bunları bende kullandım canım iki aydır ben başka bişey diye düşündum ondan sordum teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…