Serophene ile hamile kalanlar ve tedavi grenlerin paylam alan..

Selmızlar.maalesef bu ayki asilamam tutmadı.dün adet oldum.bu ay kararsz kaldm doktora gidip gitmemekte.

Selmızlar.maalesef bu ayki asilamam tutmadı.dün adet oldum.bu ay kararsz kaldm doktora gidip gitmemekte.
Üzülme canım istersen bu ay vücudunu dinlendir. Bende biraz önce doktordan geldim varsa bebisin tutunması için iğne vurulduk 4 temmuzda da test var bakalım benim sonucum ne olacak.. Bu arada sen kaç aydır tedavi görüyorsun

canm hyırlısı olsun hakkında ınsallah bebış vardır

canlarrr canlarrrrrrr geliyor gelıyorrrr bebşşş bugun ogrendımmmmm cok mutluyummm ..... aslında daha test yapmıcaktım bılıyorsunuzzz bugun sabaha karşı bır sancıyla uyandımm sag kasıgımın ağrısı belıme vuruyor kıvranıyorum hemen hastaneye gıttık tahlıldı testtı bırde baktık bebışşş gelıyooo hastneden gelelı 1 saat oldu sureklı serum aldım cok ağrım vardıı ağrının sebebı çatlamayan yumurtalar varmış onlar galıba agrı yapmışş cok korktum apandıstım patladı zannetttımm böyle işte cok mutluyum hıc belırtımde yoktu ........

çooookkkkkkk sevindim canım allah tamamına erdirsin hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin inşallah. tebrik ederim hayırlı uğurlu olsun :)

çooookkkkkkk sevindim canım allah tamamına erdirsin hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin inşallah. tebrik ederim hayırlı uğurlu olsun :)
cook teşekkür ederım canm saol rabbım ısteyen herkese versı....n canm bısey sorucam burada doğum tarıhı hafta hafta gebelik takıbı çıkıyordu nasl yapılıyo

Tebrikler çok ama çok mutlu oldum mevlam sağlıkla kucağına almayida nasip etsin lütfen dikkat et kendine bol bol dinlen olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…