- 5 Mart 2015
- 7.196
- 30.506
- 598
- 38
slm canm tamm bende sana yazıcaktım ne durumdasın dıye adet tarıhın ne zamndı erken mı test yaptın ben beklıyorumSelmızlar.maalesef bu ayki asilamam tutmadı.dün adet oldum.bu ay kararsz kaldm doktora gidip gitmemekte.
Üzülme canım istersen bu ay vücudunu dinlendir. Bende biraz önce doktordan geldim varsa bebisin tutunması için iğne vurulduk 4 temmuzda da test var bakalım benim sonucum ne olacak.. Bu arada sen kaç aydır tedavi görüyorsunSelmızlar.maalesef bu ayki asilamam tutmadı.dün adet oldum.bu ay kararsz kaldm doktora gidip gitmemekte.
canm hyırlısı olsun hakkında ınsallah bebış vardırÜzülme canım istersen bu ay vücudunu dinlendir. Bende biraz önce doktordan geldim varsa bebisin tutunması için iğne vurulduk 4 temmuzda da test var bakalım benim sonucum ne olacak.. Bu arada sen kaç aydır tedavi görüyorsun
İnşallah canım ya sanırım ikimiz kaldık adet olmayan umarım ikimizde hamileyizdir bu arada nasılsın agrin var mıcanm hyırlısı olsun hakkında ınsallah bebış vardır
ewet aynen ıkımız kaldık .... yıne sabah 6 gıbı sancım oldu kı düne gore daha azdı ama şimdi ıyıym cok sukur agrm yokİnşallah canım ya sanırım ikimiz kaldık adet olmayan umarım ikimizde hamileyizdir bu arada nasılsın agrin var mı
canm bence dr gıt pes etme burayaadar gelmısken bırakmaSelmızlar.maalesef bu ayki asilamam tutmadı.dün adet oldum.bu ay kararsz kaldm doktora gidip gitmemekte.
Sevindim dikkat et kendine..ewet aynen ıkımız kaldık .... yıne sabah 6 gıbı sancım oldu kı düne gore daha azdı ama şimdi ıyıym cok sukur agrm yok
çooookkkkkkk sevindim canım allah tamamına erdirsin hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin inşallah. tebrik ederim hayırlı uğurlu olsun :)canlarrr canlarrrrrrr geliyor gelıyorrrr bebşşşbugun ogrendımmmmm cok mutluyummm ..... aslında daha test yapmıcaktım bılıyorsunuzzz bugun sabaha karşı bır sancıyla uyandımm sag kasıgımın ağrısı belıme vuruyor kıvranıyorum hemen hastaneye gıttık tahlıldı testtı bırde baktık bebışşş gelıyooo hastneden gelelı 1 saat oldu sureklı serum aldım cok ağrım vardıı ağrının sebebı çatlamayan yumurtalar varmış onlar galıba agrı yapmışş cok korktum apandıstım patladı zannetttımm böyle işte cok mutluyum hıc belırtımde yoktu ........
cook teşekkür ederım canm saol rabbım ısteyen herkese versı....n canm bısey sorucam burada doğum tarıhı hafta hafta gebelik takıbı çıkıyordu nasl yapılıyoçooookkkkkkk sevindim canım allah tamamına erdirsin hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin inşallah. tebrik ederim hayırlı uğurlu olsun :)
hamilelik takvimini imzasına eklemiş bir arkadaştan ekleyebilirsin. o takvimin altında çıkıyor hamilelik takvimi diye.cook teşekkür ederım canm saol rabbım ısteyen herkese versı....n canm bısey sorucam burada doğum tarıhı hafta hafta gebelik takıbı çıkıyordu nasl yapılıyo
hmm anladm canm teşekkür ederım saolhamilelik takvimini imzasına eklemiş bir arkadaştan ekleyebilirsin. o takvimin altında çıkıyor hamilelik takvimi diye.
ayy yapamadm canm yaaa heycandanmıdır nedırhamilelik takvimini imzasına eklemiş bir arkadaştan ekleyebilirsin. o takvimin altında çıkıyor hamilelik takvimi diye.
Tebrikler çok ama çok mutlu oldum mevlam sağlıkla kucağına almayida nasip etsin lütfen dikkat et kendine bol bol dinlen olurmucanlarrr canlarrrrrrr geliyor gelıyorrrr bebşşşbugun ogrendımmmmm cok mutluyummm ..... aslında daha test yapmıcaktım bılıyorsunuzzz bugun sabaha karşı bır sancıyla uyandımm sag kasıgımın ağrısı belıme vuruyor kıvranıyorum hemen hastaneye gıttık tahlıldı testtı bırde baktık bebışşş gelıyooo hastneden gelelı 1 saat oldu sureklı serum aldım cok ağrım vardıı ağrının sebebı çatlamayan yumurtalar varmış onlar galıba agrı yapmışş cok korktum apandıstım patladı zannetttımm böyle işte cok mutluyum hıc belırtımde yoktu ........
cok tesekur ederm canm saol darısı sanaTebrikler çok ama çok mutlu oldum mevlam sağlıkla kucağına almayida nasip etsin lütfen dikkat et kendine bol bol dinlen olurmu
Amin inşallah bekleme sırası bende inşallah bende sevincimi senin gibi kelimelerle haykiririm ne olur duani eksik etme...cok tesekur ederm canm saol darısı sana
canm etmezmıyım ılk ogrendıgım andan berıAmin inşallah bekleme sırası bende inşallah bende sevincimi senin gibi kelimelerle haykiririm ne olur duani eksik etme...
Teşekkürler nasılsın bugün agrin vs varmı?edıyorum
canm etmezmıyım ılk ogrendıgım andan berı
merhaba canım nasılsın? sen progestan kullandın mı daha önce?Teşekkürler nasılsın bugün agrin vs varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?