- 5 Mart 2015
- 7.196
- 30.506
- 598
- 38
Canm hazirann sonunda adet olmam lazm.ins olmam.26 haziranda olmam gerekiyor.ama test icin adeti bekleyecem.Sonuç ne zaman belli oluyor
Doktor test için cagirmadimi seniCanm hazirann sonunda adet olmam lazm.ins olmam.26 haziranda olmam gerekiyor.ama test icin adeti bekleyecem.
Yok canm çağırmadı adetini bekle dedi.nasip herseyDoktor test için cagirmadimi seni
Aşılama Olduğum gün ufak ufak sancım oldu birde o gün Ufacık kan gibi kahverengi geldi. Normal dedi doktor bunlara. Hayırlısı olsun canım sağlıkla olur inşallah ama benden tavsiye bol bol dinlen hiçbişey yapmacanm aşılama sonrası durumun nasdı agrı falan varmıydı bende cumartesı yaptırdım
canm bende adetı beklıcem 3o hazıran benım adet gunumdeCanm hazirann sonunda adet olmam lazm.ins olmam.26 haziranda olmam gerekiyor.ama test icin adeti bekleyecem.
bende aynı oldu pembe lekelenme oldu sonra gectı ama ıkıncı günden berı sag kasıgmda bısey war sankı oturup kalkarken batıyor onun sıdında bısey yokAşılama Olduğum gün ufak ufak sancım oldu birde o gün Ufacık kan gibi kahverengi geldi. Normal dedi doktor bunlara. Hayırlısı olsun canım sağlıkla olur inşallah ama benden tavsiye bol bol dinlen hiçbişey yapma
bısey daha oruç tutucakmısın yaa ben kararsız kaldmYok canm çağırmadı adetini bekle dedi.nasip hersey
Evet canm tutacam ins.arkadadm hamileyken nile doktor demisti drne tutabiyorsan tut zaten dayanamazsan tutmazsn 6 7 aylik hamileler tutuyo.bizim var mi yok mu belli degil olsa bile ben dayanirsam tutarm ama olsa miden bulansa dayanamazsan zaten tutmazsn.bısey daha oruç tutucakmısın yaa ben kararsız kaldm
hmm anladm canm pekı progestan alıyorum 12 saatte bır almam gerekıyo nasl yapsam yaaaEvet canm tutacam ins.arkadadm hamileyken nile doktor demisti drne tutabiyorsan tut zaten dayanamazsan tutmazsn 6 7 aylik hamileler tutuyo.bizim var mi yok mu belli degil olsa bile ben dayanirsam tutarm ama olsa miden bulansa dayanamazsan zaten tutmazsn.
Hadi bakalım hepimiz için hayırlısı olsun...canm bende adetı beklıcem 3o hazıran benım adet gunumde
Ben 2. Aşılamayı yaptırmadım geçen ay 16.gün adet oldum tutmadı ilk aşılama. Bugün adetimin 21.günü nasıl bir kasık ağrısı sanki adetliyim göğüslerim falan . Acaba erken mi adet olucam yahmm anladm canm pekı progestan alıyorum 12 saatte bır almam gerekıyo nasl yapsam yaaa
ilqclar hamilelik icin degilmi ? peki ne kadar kullandin ise yaradmiEvet canim gittim tabiki doktor verdi bana bu ilaçları bana da bir iki ay deneyi olmazsa gelirsin demisti ben de oyle yaptim
bHadi bakalım hepimiz için hayırlısı olsun...
belkıde cnmm adet olucaksndr ya da hamıle olabılırmısın... heweslendırmek ıstemem sonra cok uzuluyoruzBen 2. Aşılamayı yaptırmadım geçen ay 16.gün adet oldum tutmadı ilk aşılama. Bugün adetimin 21.günü nasıl bir kasık ağrısı sanki adetliyim göğüslerim falan . Acaba erken mi adet olucam ya
Hamilelik bu kadar çabuk belli olmaz ki canım ya,aklıma gelmiyor değil ama sanmıyorum. Çok ağrım var adetliyim gibi. Kist falan olmasındanda korkuyorum.b
belkıde cnmm adet olucaksndr ya da hamıle olabılırmısın... heweslendırmek ıstemem sonra cok uzuluyoruz
Ya ne zor ne stresli bir süreç bu ya hemen hemen her evlenen ve çocuk isteyen kadınlarda var bende bugün doktora gittim iki yumurtam iyi bugün çatlama iğnesi vuruldum yarin da ilişki pazartesi gunu de kontrol her ay aynı rutin şeyler hayırlısıyla hamile kalsakta veya birinizden müjdeli bir haber alsakta bizde umitlensekHamilelik bu kadar çabuk belli olmaz ki canım ya,aklıma gelmiyor değil ama sanmıyorum. Çok ağrım var adetliyim gibi. Kist falan olmasındanda korkuyorum.
aynen cok zor bır süreç cok yıpranıyoruz hem psıkolojık hemde fızıkenYa ne zor ne stresli bir süreç bu ya hemen hemen her evlenen ve çocuk isteyen kadınlarda var bende bugün doktora gittim iki yumurtam iyi bugün çatlama iğnesi vuruldum yarin da ilişki pazartesi gunu de kontrol her ay aynı rutin şeyler hayırlısıyla hamile kalsakta veya birinizden müjdeli bir haber alsakta bizde umitlensek
kıst agrı yaparmı kı benım sag kasımda agrı hala devam edıyorHamilelik bu kadar çabuk belli olmaz ki canım ya,aklıma gelmiyor değil ama sanmıyorum. Çok ağrım var adetliyim gibi. Kist falan olmasındanda korkuyorum.
Bilmiyorum ki cnm hala devam ediyor ağrım. Hele göğüslerim çok fena dokunmayı bırak durduğum yerde sızlıyor. Vücudumu tanıyamıyorum artık. Benimde sağ kasıkta bişey batıyor böyle belime vuruyorkıst agrı yaparmı kı benım sag kasımda agrı hala devam edıyor
Canm ben yumurta takibi yaptgm ilk ay cok agrim oldu.hatta 2 kere yururken ayakta agrim du adm atamadm 5 10 saniye sonra gecmisti ve o ay kist oluşmuştu.ama ins seninki kistten degildir.su anda da agrm oluyo ara ara sag tarafmda ama oyle siddetli degilkıst agrı yaparmı kı benım sag kasımda agrı hala devam edıyor
hmm anladm canm ınsallah degıldırCanm ben yumurta takibi yaptgm ilk ay cok agrim oldu.hatta 2 kere yururken ayakta agrim du adm atamadm 5 10 saniye sonra gecmisti ve o ay kist oluşmuştu.ama ins seninki kistten degildir.su anda da agrm oluyo ara ara sag tarafmda ama oyle siddetli degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?