Canim benim dinlenme sansim pek yok hem tatile geliyorum telas var hemde esimin ilk evliliginden Olma iki cocugum var bizimle kaliyorlar burda okullar acik sabahin erken saatinde kalkip gecenin bir saatine kadar ayaktayimcanm yınede sen dıkkat et bel ustu yat sureklı kalkma
aaa zormuş canm ısın cok haklısın ... ama tatıl yapmak ıyı gelır duşunmezsın belkı eskısı kadar surprız bebıs olrCanim benim dinlenme sansim pek yok hem tatile geliyorum telas var hemde esimin ilk evliliginden Olma iki cocugum var bizimle kaliyorlar burda okullar acik sabahin erken saatinde kalkip gecenin bir saatine kadar ayaktayim
bana da doktor progestan verdi ve yan etkilerini okudukça çok korkuyorum pazar günü başlayacağım.canm progestan da agrı olmadı bende cok fena bas donmesı uyku ve bulanık görme oluyordu ayağa kalkamıyordum yanı o derece ama o soyledgın belırtıler çatlama ıgnesınden sonra oluyor acaba senınkı çatlatma ıgnesımı
Yan etkileri neler canim...bana da doktor progestan verdi ve yan etkilerini okudukça çok korkuyorum pazar günü başlayacağım.
canm günde kac tane alıcaksınYan etkileri neler canim...
canm şöyle anlatayım ben aşılamadan ıtıbaren 15 gun günde 2 tane aldım ve hamıle olduğumu ogrenınce dr 1 tane alman yeterlı ded ....ıayakta duramıyordum cok fena uyku yapıyor bulanık görme bas donmesı yapıyor sersem gıbı dolanıyordm ortada... şimdi günde 1 alıyorum daha ıyıym uyku yapıyor ama dıgerlerı cok olmuyorYan etkileri neler canim...
Bende adet olacam agrilarim var sanirim turkiyeye geldigimde bende asilama yapacam senin ilk asilamada tuttu dimicanm şöyle anlatayım ben aşılamadan ıtıbaren 15 gun günde 2 tane aldım ve hamıle olduğumu ogrenınce dr 1 tane alman yeterlı ded ....ıayakta duramıyordum cok fena uyku yapıyor bulanık görme bas donmesı yapıyor sersem gıbı dolanıyordm ortada... şimdi günde 1 alıyorum daha ıyıym uyku yapıyor ama dıgerlerı cok olmuyor
walla çok fazla şey yazıyor. mide bulantısı, kusma, baş dönmesi, uyku hali, alkol almışsın gibi kafa yapıyormuş, sersem gibi oluyormuşsun diyorlar. sabah bir akşam bir içicem ben.Yan etkileri neler canim...
ewt benım ılk aşılamam dıBende adet olacam agrilarim var sanirim turkiyeye geldigimde bende asilama yapacam senin ilk asilamada tuttu dimi
canm aynen oyle oluyor kafa yapıyor evden cıkamıyorsunwalla çok fazla şey yazıyor. mide bulantısı, kusma, baş dönmesi, uyku hali, alkol almışsın gibi kafa yapıyormuş, sersem gibi oluyormuşsun diyorlar. sabah bir akşam bir içicem ben.
Hayirlisi balim ya insallah bu ay bebis gelirde yan etkileri tuzu biberi olurwalla çok fazla şey yazıyor. mide bulantısı, kusma, baş dönmesi, uyku hali, alkol almışsın gibi kafa yapıyormuş, sersem gibi oluyormuşsun diyorlar. sabah bir akşam bir içicem ben.
Özlemim Hayırlısı olsun canım çok çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Hemen anlat bana neler kullandın? Allah'ım kendim gibi sevindim Rabbim banada nasip etsin inşallahcanm aynen oyle oluyor kafa yapıyor evden cıkamıyorsun
cook teşekkür edrım canm saoll.. ben bu AYaşılama yaptırmıştım o tuttu hala ınanamıyorumm ya şaka gıbı :) yarın sabah keseyı görmek ıcın gıdıcz ınsallah sağlıklı bır sekılde kucağıma alrım ve rabbım tum ısteyenlere versın.....inşallah yakın zamnda senden de güzel haber alırız ve mutlu oluruzÖzlemim Hayırlısı olsun canım çok çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Hemen anlat bana neler kullandın? Allah'ım kendim gibi sevindim Rabbim banada nasip etsin inşallah
aynen canm oyle oluyor beni hastaneye kaldırdıklarında kıvranıyordum ağrıdan ogleye kadar cektım ama pozıtıf sonucu duyduğum da sankı o şiddetlı agrılarm sınek ısırığına dondu cok güzel bır duydu inşallah sızlerde yaşarsınız cok cok dua edıyorum sızlereHayirlisi balim ya insallah bu ay bebis gelirde yan etkileri tuzu biberi olur
canm bu arada bende hıcbır belırtı olmadı hatta olmayınca ben aşılama tutmadı dıye düşünüp tahlıle gıtmedımÖzlemim Hayırlısı olsun canım çok çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Hemen anlat bana neler kullandın? Allah'ım kendim gibi sevindim Rabbim banada nasip etsin inşallah
Sağlıkla inşallah canım ya. Çok sevindimmmcanm bu arada bende hıcbır belırtı olmadı hatta olmayınca ben aşılama tutmadı dıye düşünüp tahlıle gıtmedım
inşallah diyeyim ama formaliteden. bu ay pek şansımız yok diye düşünüyorum. çünkü olması gereken zamanlarda birlikte olamadık. kısmet değilmiş ya allahım en hayırlı zamanda nasip etsin hepimize inşallahHayirlisi balim ya insallah bu ay bebis gelirde yan etkileri tuzu biberi olur
canım ben dün başladım ilaca, bu sabah da içtim şimdilik bir sıkıntı yok çok şükür. senin bebişko nasıl? ne zaman göreceksin inşallah?canm aynen oyle oluyor kafa yapıyor evden cıkamıyorsun
sımdılık sorum yok cnm ıyıyz yarın sabah görmeye gıdıyoruz ınsallahcanım ben dün başladım ilaca, bu sabah da içtim şimdilik bir sıkıntı yok çok şükür. senin bebişko nasıl? ne zaman göreceksin inşallah?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?