- 27 Mayıs 2015
- 465
- 150
- 53
Bu ay ben de serophene kullandım.ancak yanında bitkisel kürler de yaptım.iki güzel yumurtanın haricinde ufak folikuller de oluştuğu için çatlatma iğnesi vermedi doktorum.kan tahlili yaptırdım.çok şukur kendiliğinden çatlamış.bat a iki gün var.adet olacakmışım gibi kasıklarımda batmalar var.inşallah olmam diye dua ediyorum.bu arada kendimi bildim bileli pkoluyum ve ilaçsız adet olamıyorum.hamişler annelerin duaları kabul olurmuş.biz gebe kalamayanlara dua edin bol bol. bizim de yüzümüzü güldürsün Allah.Artık ben de hamileyim demek istiyorummm.
Ayy canım ağzından bal damlıyor.ben hala adet olmadım dun evde test yaptım ama negatif.pazartesi doktorum çağırdı inşallah kan değerlerimde mutlu haberi alırım.Allahtan ümit kesilmez Allah kimseyi evlatsız bırakmasın.hiç stres yapma bence. senin durumunda olup da hamile kalan çok fazla kişi var.
zaten stres yaptığımız için hamile kalamıyoruz. bu ay olmasa bile ben eminim bebeğine hayırlısıyla kavuşacaksın
inşallah hayırlı haberler alırsın kan testinde canım. ama unutma olumsuz olsa da üzülmek yok. vardır mutlaka herşeyde bir hayır.Ayy canım ağzından bal damlıyor.ben hala adet olmadım dun evde test yaptım ama negatif.pazartesi doktorum çağırdı inşallah kan değerlerimde mutlu haberi alırım.Allahtan ümit kesilmez Allah kimseyi evlatsız bırakmasın.
haer zamn dualarımdasınız bekliyorum güzel haberlerınızıinşallah hayırlı haberler alırsın kan testinde canım. ama unutma olumsuz olsa da üzülmek yok. vardır mutlaka herşeyde bir hayır.
sana çok katılıyorum allah hiç birimizin kucağını boş bırakmasın hayırlısıyla.
ooooo güzel annemiz gelmiş :) nasılsın canım? bebişin nasıl? nasıl gidiyor hamilelik anlat bakalım? :)haer zamn dualarımdasınız bekliyorum güzel haberlerınızı
ıyım cnm pazar gunu kanamam oldu geceyı hastanede gecırdık ama cok sukur bebı ıyı sorun yok yatak ıstırahatı verdı dokt yatıyorum aksama kadar bır de cook ıştahsızım :) bunlar dışında sorunum yokooooo güzel annemiz gelmiş :) nasılsın canım? bebişin nasıl? nasıl gidiyor hamilelik anlat bakalım? :)
cnm merb moralını bozma umudunu da hıc yıtırme bende daha once burada payladım yapıyordum sımdı cok sukur mart annesı olucam ordayıım ..... yalnız sunu soyleyeyım doktorunu ıyı araştır ıyı sec ben 3 kutu serophene kullandm dokt azızlıgıne uğrarım 3 kutu adetlerım geçerek tam 6 ay da bıttı sureklı adetım gecıyordu ama sonuç negatıf dokt sureklı telf yonlendırıyordu ama en son dokt degıstırdım ve cok sukur doğru takıp ve tedaviyle suan gebeyim yanı dokt azızlıgıne uğramasam belkı daha erken olurdu bebıs ama yınde hayırlısı boyleymıs .... belkıde o adet belırtılerın bebıs habercısıdır bılemezzssın umutsuz olma bende dokt soyledıgı tarıhte gıdıp test yapmadım belırtım yok yıne gebe degılım dıye megersem bebı geliyormuşMerhaba arkadaşlar bütün konulara baktığımda kendime başlık olarak en uygun burayı buldum:) yazılanları sürekli okudum ama yazmayı düşünmemiştim hiç. Bizde yaklaşık 7 aydır bebek düşünüyoruz. Öncesinde vajinismus sorunum olduğundan uzun süre ertelemek zorunda kaldık( tabi bu duruma hâlâ deliler gibi pişmanım)ben de 2 aydır serophene kullanıyorum aslında doktorum gerek olmadığını söyledi fakat biz süreci hızlandırmak için ilaca başladık. İlk kullandığımda günlük 1 taneydi yumurtlamada da sorun görünmüyordu fakat gebelik oluşmadı. Doktorum sayıyı yükseltti bu defa 4 yumurtamın oluştuğu görüldü o yüzden bu ay çok ümitliydim ama şu an bütün adet belirtilerini yaşıyorum. Moralim çok bozuk.burda beni anlayabilecek tek sizler olacağınızdan artık ben de yazmaya karar verdim. İnşallah hepimiz için hayırlısı olsun.
aman iyi olun canım yaaa. çok dikkat et kendine de bebeğe de. hiç bir şey için yorma kendini sen hamilesin yaa olsun o kadar nazın ::)ıyım cnm pazar gunu kanamam oldu geceyı hastanede gecırdık ama cok sukur bebı ıyı sorun yok yatak ıstırahatı verdı dokt yatıyorum aksama kadar bır de cook ıştahsızım :) bunlar dışında sorunum yok
canım ben de seninle aynı durumdayım. serophene + inofolic kullanıyorum. bugün akşam kontrolüm var sanırım çatlatma iğnesi de verecek. hiç bir sorun olmadığı halde hamile kalamıyorum. ama şu an gerçekten demekki hakkımda hayırlı buymuş diye düşünüyorum ve buna gerçekten inanıyorum. vardır herşeyde allahın bir bildiği. akışına bırakıp stres yapmamak en iyisi boşverin ya biz kastıkça olmuyorCanim benimde esimde hafif varikosel var bunu hem urologa hem kadin dogum doktoruma sorduk sperm degerleri iyi oldugu icin su an hic bir sorun teskil etmez dendi. Ben serophene+inofolic iciyorum 3. Gunu basladim adetimin cuma gunude kontrole gidicem ayri bi recetede catlatma ignesi yazmis doktor sanirim yumurta takibi sonrasi igneyi yapacak uygun zamanda gerisi Rabbime kaliyor O ol derse olur insallah
Merhaba arkadaslar bende bu ay inofolic+serophene basladim adetimin 3. Gunu bugun. Hormon testleri ve ultrason dahersey iyi. Yumurtlama takibine basladim. insallah olumlu ve guzel sonuclar aliriz.
Benimde cuma komtrolum tatlim tabi ki once kendini kasmadan fazla agirlik vermeden bebek konusuna beklemek lazim. Duani edip,uzerine duseni yapip daha sonrasini Allah a birakmak ve mucizeye tanik olmak sonrasinda ne buyuk guzelliktir. Ancak bunu yapmak kolayda olmuyo iste. Insallah hayirli olan zamanimiz geldiginde kavusucaz bizde nazli bebeklerimize :)canım ben de seninle aynı durumdayım. serophene + inofolic kullanıyorum. bugün akşam kontrolüm var sanırım çatlatma iğnesi de verecek. hiç bir sorun olmadığı halde hamile kalamıyorum. ama şu an gerçekten demekki hakkımda hayırlı buymuş diye düşünüyorum ve buna gerçekten inanıyorum. vardır herşeyde allahın bir bildiği. akışına bırakıp stres yapmamak en iyisi boşverin ya biz kastıkça olmuyor
Tatlim merhaba hayit otu tohumunu demleyip kendim temmuz ayinda icmeye basladim. O ay adetim 40 gunde oldu ve cok gec yumurtladim onada bagli olmayabilir ama biraktim bende. Doktoruma anlattim bu hayit otunu oda su an ilaclarda da hormon oldugu icin tedaviyi etkilememesi icin icmememi soyledi. Bilemiyorum dogruluk payini ama bende icmiyorum simdi insallah tatlim bu ay bereketli ayimiz olur nedense icimde hep agustos ta hamile kalmak vardi bebek dusunmeden oncede o yuzden umutluyum :)Geçen ay hayıt suyuyla birlikte serophene kullandım yumoilar kendiliğinden çatladı ama gününü tutturamadık.bugun adetimin üçüncü günü tekrar serophene başlayacak doktorum iki gun sonra ama hayıt tohumunu içmede zorlandığım için agnucastona başladım.bu ay inşallah emeğimiz karşılıksız kalmaz
Canım ben de pko var.bundan önce klomen kullandım hayıt suyu olmadan buyuyup çatlaması yumurtam.sokturucuyle adet olmak zorunda kaldım.yani kimyasal ilaçları kimyasal yoldan çozumledi doktor.bi işe yaramadığı gibi kullandığım aylar kist oluşturdu.o yüzden hayıt suyu içiyorum.bu ay klomen değil serophene başlattı doktor.sanırım orjinali buymuş.bu ay hayıt suyu ağır gelir diye agnucastona devam ediyorum.inşallah bebişlerimiz olur.Tatlim merhaba hayit otu tohumunu demleyip kendim temmuz ayinda icmeye basladim. O ay adetim 40 gunde oldu ve cok gec yumurtladim onada bagli olmayabilir ama biraktim bende. Doktoruma anlattim bu hayit otunu oda su an ilaclarda da hormon oldugu icin tedaviyi etkilememesi icin icmememi soyledi. Bilemiyorum dogruluk payini ama bende icmiyorum simdi insallah tatlim bu ay bereketli ayimiz olur nedense icimde hep agustos ta hamile kalmak vardi bebek dusunmeden oncede o yuzden umutluyum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?