Çok geçmiş olsun. İlacı ben de günlük iki tane içiyordum. Tek sıkıntım aşırı ateş basması hele ki bu sıcaklarda mahvetti beni. Dün diğer doktorumda bundan sonra kullanma dedi fakat bu gittiğimlr ilgili yorumlar çok iyi, o yüzden daha çok güveniyorum sanki. Bir de arkadaşlar trombofili testinizi mutlaka yaptırın çünkü şu an en çok düşük yaşanma nedeniymiş. Devlet hastaneleri üstüste düşük yaşamadan yapmıyorlar. Özel bir kuruma gidin( tüp bebek merkezi gibi) aynı gün kanınız alınır, sonuç da 4-5 güne çıkar.Bende de pko varmışyumurtalarım seropheneye rağmen buyumedi yarin yine doktora gidicem ilaçları arttıracak LH FSH dan yuksek çıktı hormon testinde allah büyük diyorum
Hiç korkma ben günlük 2 tane kullandım tek sıkıntısı çok fazla terleme yapıyor. Eğer çevrende menapoza giren birisi varsa onu gözlemle çünkü hemen hemen aynı şeyleri yaşıyorsun:) ama çok geçici bir süreç ilaç bittiği an etkileri de geçiyor. Bir de her bünye farklı sonuçta belki bendeki etkiler sizde görülmez. İnşallah faydasını görürsünüzMerhaba hanımlar, bende 4 yıllık evliyim, ilk başlarda çocuk istemedik, son bir yıldır da uğraşıyoruz, daha önce doktara gitmiştim, testlerim normal çıktı olur dedi doktor, ancak bir yıl içinde doğal yolla maalesef hamile kalamadım geçen hafta doktara gittim, eşimle beraber onunda testlerini yaptırdık yine ikimizde problem çıkmadı, doktor bana 5 gün kullanmam için serophene yazdı bu c.tesi tekrar gidicem kontrole , inşallah bir problem çıkmaz, çok korkuyorum,
sonuç alabildiniz mi? bebiş geldi mi?Hiç korkma ben günlük 2 tane kullandım tek sıkıntısı çok fazla terleme yapıyor. Eğer çevrende menapoza giren birisi varsa onu gözlemle çünkü hemen hemen aynı şeyleri yaşıyorsun:) ama çok geçici bir süreç ilaç bittiği an etkileri de geçiyor. Bir de her bünye farklı sonuçta belki bendeki etkiler sizde görülmez. İnşallah faydasını görürsünüz
LÜTFEN YARDIM EDİN 3 yıldır evlıyım 3 aydır tedavı goruyorum serophene ve ovıtrella bu 3. ayım yumurtlamamın uzerı nden 8 gun gectı sızce erken gebelık testı ıle gebelık varsa cıkar mı bıde serophene ve ovıtrella ıle hamıle kalan var mı nolur yardımcı oldunsonuç alabildiniz mi? bebiş geldi mi?
Kimse yokmuuuuuu biri bişey desin de umut olsun banaLÜTFEN YARDIM EDİN 3 yıldır evlıyım 3 aydır tedavı goruyorum serophene ve ovıtrella bu 3. ayım yumurtlamamın uzerı nden 8 gun gectı sızce erken gebelık testı ıle gebelık varsa cıkar mı bıde serophene ve ovıtrella ıle hamıle kalan var mı nolur yardımcı oldun
insallah :) nasilsin simdi gelismeler neler?insallah istedigin gibidir herseyMerhaba arkadaşlar bende bu ay basladim 2,5 senelik evliyim.Adetimin 3. günü gittim erkesi gün serophene ve estrofem günde bir tane kullanmaya basladim.serophene beş gün kullan dedi bu ayin 16,sinda kontrole gidicem insallahb yumurtaliklarim saglikli bir şekilde büyümüştür inşallah hepimiz hamileligi tadariz
insallah :) nasilsin simdi gelismeler neler?insallah istedigin gibidir herseyMerhaba arkadaşlar bende bu ay basladim 2,5 senelik evliyim.Adetimin 3. günü gittim erkesi gün serophene ve estrofem günde bir tane kullanmaya basladim.serophene beş gün kullan dedi bu ayin 16,sinda kontrole gidicem insallahb yumurtaliklarim saglikli bir şekilde büyümüştür inşallah hepimiz hamileligi tadariz
10 gün bekliyorum hala bakalim hayirlisi olsun insallahinsallah :) nasilsin simdi gelismeler neler?insallah istedigin gibidir hersey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?