Bende 28 ocakta gidicem ,adetin 14. Gününe denk geliyor yumurtaları ölçüm yapıp çatlatma iğnesi kullanıp kullanmiyacagima karar verecek bende hiç ağrı felan yok 5 tane kullandım dün sonuncuyu attım bekliyoruz hayırlısı ni diliyorum Rabbimden ,sende inşallah hayırlı haberler alırsın arkadaşım.Benim 2.ayım tek doz aldım yine bakalım yalnız bende iğne takip yok adetin 14.günü ile 22.günü gün aşırı dedi bakalım hayırlısı
Yumurtaları uyarıyor cnm bende bu ay kullandım bugün Dr kontrolüm vardı adetin 13. Gunundeyim 11mm şeklinde yumurtalarım varmış biraz istedigimizden küçük olması gerekenen az 16 mm dedi Dr ama yinede gün aşırı bir hafta boyunca ilişki dedi yinede Rabbinden ümit kesilmez sonucu bekleyip göreceğiz inşallahSelam kızlar birsey soracağım bana ilk arastirmalarda hersey normal dediler bir sey yok dediler eşimde varikosel çıktı şimdi o ameliyat olacak ben baska bir doktora gittim ultrason da birsey yok dedi tahlillerde de adetin üçüncü gunu gel dedi gittim tahlil verdim birde bu serophene isimli haptan verdi bh ne işe yarıyor
Hayirlisi olsun cnm bu ay pek umutlu konuşmadı Dr ama Allahtan umut kesilmez sen ne asamadasınCanim rabbim isteyen herkese versin benimde kontrolum var bakalim ne diyecek ins en kisa zananda gelir bebisin
Slm cnm kaç mm olmuş yumurtalarBende muayene oldum ilac az fayda etmid yumurtaliklar hala küçük bu ay hamile kalacagindan umitli degilim adetinde gel yine haptan baslicaz dediamin canim
ah evet doktor verdi 4 ay kullan hala bebek olmadı ise gel dedi.ilk kullanımdan sonra baya ağrım oldu şimdi 2. kez kullandım ağrı azaldı ama geçmediDr muanesi sonrasi kullanmadin mi ilaci arkadasim...dr arayip bir bilgi vermesilin bence ve kendi kafamiza kullanacagimiz bir ilac degil..
Amin Allah'tan hayırlısını dilemekten başka bir çare yok her şey ondan.Ben çok takmıyorum sadece bir hastalığım var tedavi olmasını istiyorum :) Bebeği Rabbim nasip edecekse her koşulda verir.Bence zamana birak dr guven kafaya takincada haliyle geriliyoruz is dahada uzuyor.rahat ol hayirlisi ne zamansa o zaman kismet olur ins.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?