Serophene ile hamile kalanlar ve tedavi grenlerin paylam alan..

Amin Allah'tan hayırlısını dilemekten başka bir çare yok her şey ondan.Ben çok takmıyorum sadece bir hastalığım var tedavi olmasını istiyorum :) Bebeği Rabbim nasip edecekse her koşulda verir.
Yumurtalar buyurken oluyo o ağrılar normal yani cok ağrın oluyorsa doktoruna bi danış ic hastalıkları yardım edemez bu konuda sana

Yumurtalar buyurken oluyo o ağrılar normal yani cok ağrın oluyorsa doktoruna bi danış ic hastalıkları yardım edemez bu konuda sana
yumurtalıklar dışında bişi olabilir mi diye gittim dahiliyeye.İnşallah yumurtalar büyüyor diyedir çünkü baya arttı ve canım çok yanmaya başladı

yumurtalıklar dışında bişi olabilir mi diye gittim dahiliyeye.İnşallah yumurtalar büyüyor diyedir çünkü baya arttı ve canım çok yanmaya başladı
Eğer çok rahatsız ediyorsa bi doktorunuza danışın ama ağrılar genellikle yumurta büyümesinden kaynaklanıyor insallah yumurtalarınız buyuyordur

bügün arkadaşın ısrarı ile doktora gittim sonuç ilaç sayesinde iki ayda 7cm kis oluşmuş.bu ilacı kullanan arkadaşlara tavsiyem karnınızda en ufak ağrı hissederseniz ertelemeyin ve doktora gidin benim sol yumurtalıkta hafif tembellik vardı kis sağ tarafımda oluşmuş.çok üzgün olmakla birlikte ertelediğim için kendime çok kızgınım

Cok gecmis olsun arkadasim ayni dr gitseydin...dr bunun olabilecegini hic mi goz onunde bulundurmamis...bence ilk ay ilaci verdikden sonra takip etmeli ne demek 4 ay kullan bende basda ki yazini yeni okudum...dr larada guvenmiyecez kime guvenecegiz...

bilemedim ya çocuk için aceleci olmamak lazım başına böyle işler açmamak için.aynı doktora gitmedim ama gittiğim doktor öğrencisi.içimde bişi var ve ben bunu hissedebiliyorum ağrılar da cabası 7cm kocaman bişi rahimde çok garip geliyor.

Bence kesinlikle ayni dr da gitmelisin...komsum devlete gitti gozleri rahatsizdi oradaki dr goz tansiyonu demis 4 gun once ozele gitti tahlil filan hicbisey yok kadin kafayi yedi goz tansiyonu olmus diye...bence o ilaci veren dr kesin gitmelisin...

Bence kesinlikle ayni dr da gitmelisin...komsum devlete gitti gozleri rahatsizdi oradaki dr goz tansiyonu demis 4 gun once ozele gitti tahlil filan hicbisey yok kadin kafayi yedi goz tansiyonu olmus diye...bence o ilaci veren dr kesin gitmelisin...
ya erkek diye pek gitmek istemiyorum açıkcası.bu doktor ile yürütmeyi düşünüyorum inşallah

bu arada sabah tahlilimi alıp doktora gittim ilaç yazacak sandım bana kistin önemli olmadığını adet döneminde eriyeceğini söyledi. Allahım sen kimselere verme

bu arada sabah tahlilimi alıp doktora gittim ilaç yazacak sandım bana kistin önemli olmadığını adet döneminde eriyeceğini söyledi. Allahım sen kimselere verme
Canım birincisi kendi doktoruna gitmelisin ikincisi bu isler pek şakaya gelmiyo ilaçlar kist yapıp bir sonraki afette eriyebiliyo ayrıca bende kullandım
Ilacı ve her ay kontrole çağırıyordu 4 ay kullan gel degildi ya da kendine daha iyi bi doktor araştır cunku hormonlarda oynuyoruz

şimdiki doktorumun benim için hayırlı olacağını hissediyorum İnşallah. bakalım kis erisin sonrasını yine yazarım değerlendirmek için.

Bende simdi kahverengi akinti seklinde basladi...3 gun once adetim basladi sanirim hayit suyundan...yarin dr arayip serophene nasil hangi dozda basliyacam soyleyecek hakkimizda hayirlisi insallah...gelismeleri yazarim.m

Bende simdi kahverengi akinti seklinde basladi...3 gun once adetim basladi sanirim hayit suyundan...yarin dr arayip serophene nasil hangi dozda basliyacam soyleyecek hakkimizda hayirlisi insallah...gelismeleri yazarim.m

Yarin sabah aksam bir tane icerek basliyacakmisim...5 gun surecek iste haftaya pazartesi de dr yanina gidecem..

Yarin sabah aksam bir tane icerek basliyacakmisim...5 gun surecek iste haftaya pazartesi de dr yanina gidecem..
hadi hayırlısı ama dikkatli ol en ufak ağrıda doktora git bende sabah akşam kullandım iki ayda beşer gün

hadi hayırlısı ama dikkatli ol en ufak ağrıda doktora git bende sabah akşam kullandım iki ayda beşer gün
Tsekkur ederim canim cumlemiz icin en hayirlisi ne ise o olsun...bugun basladim iste sabah ve aksam aldim..simdilik hic bisey hissetmedim bakalim ilerdeki gunlerde ne olacak...

Tsekkur ederim canim cumlemiz icin en hayirlisi ne ise o olsun...bugun basladim iste sabah ve aksam aldim..simdilik hic bisey hissetmedim bakalim ilerdeki gunlerde ne olacak...
ilaç yumurtaları yada yumurtayı büyütüyor ama çatlamazsa sıkıntı çıkıyor bende ki gibi.bana doktor ilk kullanımdan sonra gel çatlatma iğnesi vs yapalım dese idi bende bu kist ile uğraşayacaktım.günümde geçti onun erimesi gecikti bu nedenle inşallah daha da büyümüyordur.

Insallah adetinle soker goturur kisti..bildigim kadariyla ama sorunlu olmuyor adetle geciyor bu kistler...hic sanvim filan olmadi belli belirsiz boyle ama kendimi cok yorgun hissediyorum...hakkimizda hayirlisi beni pazartesiye cagirdi bakalim tedavide ne takip edecek yumurtalarin durumuna gore catlatma ignesi verir mi bilmem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…