- 17 Kasım 2015
- 102
- 135
- 53
Yumurtalar buyurken oluyo o ağrılar normal yani cok ağrın oluyorsa doktoruna bi danış ic hastalıkları yardım edemez bu konuda sanaAmin Allah'tan hayırlısını dilemekten başka bir çare yok her şey ondan.Ben çok takmıyorum sadece bir hastalığım var tedavi olmasını istiyorum :) Bebeği Rabbim nasip edecekse her koşulda verir.
yumurtalıklar dışında bişi olabilir mi diye gittim dahiliyeye.İnşallah yumurtalar büyüyor diyedir çünkü baya arttı ve canım çok yanmaya başladıYumurtalar buyurken oluyo o ağrılar normal yani cok ağrın oluyorsa doktoruna bi danış ic hastalıkları yardım edemez bu konuda sana
Eğer çok rahatsız ediyorsa bi doktorunuza danışın ama ağrılar genellikle yumurta büyümesinden kaynaklanıyor insallah yumurtalarınız buyuyorduryumurtalıklar dışında bişi olabilir mi diye gittim dahiliyeye.İnşallah yumurtalar büyüyor diyedir çünkü baya arttı ve canım çok yanmaya başladı
inşallah yarın gidip baktıracağım.İnşallah kötü bişi yoktur.Eğer çok rahatsız ediyorsa bi doktorunuza danışın ama ağrılar genellikle yumurta büyümesinden kaynaklanıyor insallah yumurtalarınız buyuyordur
inşallah yarın gidip baktıracağım.İnşallah kötü bişi yoktur.
gidemedim ya aslında doktora gitmekten de çok korkuyorumGittiniz mı doktora ne dedi
bilemedim ya çocuk için aceleci olmamak lazım başına böyle işler açmamak için.aynı doktora gitmedim ama gittiğim doktor öğrencisi.içimde bişi var ve ben bunu hissedebiliyorum ağrılar da cabası 7cm kocaman bişi rahimde çok garip geliyor.Cok gecmis olsun arkadasim ayni dr gitseydin...dr bunun olabilecegini hic mi goz onunde bulundurmamis...bence ilk ay ilaci verdikden sonra takip etmeli ne demek 4 ay kullan bende basda ki yazini yeni okudum...dr larada guvenmiyecez kime guvenecegiz...
bilemedim ya çocuk için aceleci olmamak lazım başına böyle işler açmamak için.aynı doktora gitmedim ama gittiğim doktor öğrencisi.içimde bişi var ve ben bunu hissedebiliyorum ağrılar da cabası 7cm kocaman bişi rahimde çok garip geliyor.
ya erkek diye pek gitmek istemiyorum açıkcası.bu doktor ile yürütmeyi düşünüyorum inşallahBence kesinlikle ayni dr da gitmelisin...komsum devlete gitti gozleri rahatsizdi oradaki dr goz tansiyonu demis 4 gun once ozele gitti tahlil filan hicbisey yok kadin kafayi yedi goz tansiyonu olmus diye...bence o ilaci veren dr kesin gitmelisin...
Canım birincisi kendi doktoruna gitmelisin ikincisi bu isler pek şakaya gelmiyo ilaçlar kist yapıp bir sonraki afette eriyebiliyo ayrıca bende kullandımbu arada sabah tahlilimi alıp doktora gittim ilaç yazacak sandım bana kistin önemli olmadığını adet döneminde eriyeceğini söyledi. Allahım sen kimselere verme
şimdiki doktorumun benim için hayırlı olacağını hissediyorum İnşallah. bakalım kis erisin sonrasını yine yazarım değerlendirmek için.Canım birincisi kendi doktoruna gitmelisin ikincisi bu isler pek şakaya gelmiyo ilaçlar kist yapıp bir sonraki afette eriyebiliyo ayrıca bende kullandım
Ilacı ve her ay kontrole çağırıyordu 4 ay kullan gel degildi ya da kendine daha iyi bi doktor araştır cunku hormonlarda oynuyoruz
Bende simdi kahverengi akinti seklinde basladi...3 gun once adetim basladi sanirim hayit suyundan...yarin dr arayip serophene nasil hangi dozda basliyacam soyleyecek hakkimizda hayirlisi insallah...gelismeleri yazarim.m
hadi hayırlısı ama dikkatli ol en ufak ağrıda doktora git bende sabah akşam kullandım iki ayda beşer günYarin sabah aksam bir tane icerek basliyacakmisim...5 gun surecek iste haftaya pazartesi de dr yanina gidecem..
Tsekkur ederim canim cumlemiz icin en hayirlisi ne ise o olsun...bugun basladim iste sabah ve aksam aldim..simdilik hic bisey hissetmedim bakalim ilerdeki gunlerde ne olacak...hadi hayırlısı ama dikkatli ol en ufak ağrıda doktora git bende sabah akşam kullandım iki ayda beşer gün
ilaç yumurtaları yada yumurtayı büyütüyor ama çatlamazsa sıkıntı çıkıyor bende ki gibi.bana doktor ilk kullanımdan sonra gel çatlatma iğnesi vs yapalım dese idi bende bu kist ile uğraşayacaktım.günümde geçti onun erimesi gecikti bu nedenle inşallah daha da büyümüyordur.Tsekkur ederim canim cumlemiz icin en hayirlisi ne ise o olsun...bugun basladim iste sabah ve aksam aldim..simdilik hic bisey hissetmedim bakalim ilerdeki gunlerde ne olacak...
ilaç yumurtaları yada yumurtayı büyütüyor ama çatlamazsa sıkıntı çıkıyor bende ki gibi.bana doktor ilk kullanımdan sonra gel çatlatma iğnesi vs yapalım dese idi bende bu kist ile uğraşayacaktım.günümde geçti onun erimesi gecikti bu nedenle inşallah daha da büyümüyordur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?