Serophene ile hamile kalanlar ve tedavi grenlerin paylam alan..

S.a arkadaslar serophene yarin bitiyor ama hicbir vucudumda ne ole sanci ne de baska bisey olmadi...olan yumurtalarimida mi aldi bu ne etti bana

bende adetten sonra kontrolo gitcem başladı çok şükür.İnşallah en yakın zamanda bebişler gelirler :)

bende adetten sonra kontrolo gitcem başladı çok şükür.İnşallah en yakın zamanda bebişler gelirler :)
:) cok sevindim hadi hayirlisi...benimde bugun aksam serophene bitiyor pazarteside dr randevu bakalim yumurtalarim orada mi...gelismeleri yazacam insallah hersey cok guzel olacak....hepimiz icin..

S.a arkadaslar..bugun dr randevun vardi ya gittim geldim...sol yumurtam2.53 cm super dedi dr..yumurtamin resmini suan ekledim gormeniz acisindan...ayin 28 de progestan destegine basliyacam sabah ogle aksam...persembe ve cumartesi kesinlikle iliski dedi geri gunler sizin isteginiz dedi...suan baslangic cok sukur iyi serophene arti yonde destek verdi bana...catlatma ignesi vermedi normal catliyor diye sanirim...suan icin bende gelismeler boyle...

çok güzel çok sevindim :) bende yakında doktora gidecem inşallah kist eridimi bakalım :)

:) erimisdir arkadaşım hem fazla sürmüyor onların erimesi...bu ara da ben her gün bir tane bebe aspirine devam dr um aksatmadan icmem gerektiğini belirtmişti...hepimiz için en hayırlısı olsun inşallah...istediğimiz hayırlısı değilse de Allahimiz hayirlinkilip nasip etsin bizlere yarabbim...??

bugün doktora gittim ne yazık ki 7 cm den sadece 1 cm gitmiş doktor pek ümitvar değildi doğum kontrol hapı verdi. nolacak bilmiyorum çok acele ettiniz dedi.Kendim ettim bir nevi.

bugün doktora gittim ne yazık ki 7 cm den sadece 1 cm gitmiş doktor pek ümitvar değildi doğum kontrol hapı verdi. nolacak bilmiyorum çok acele ettiniz dedi.Kendim ettim bir nevi.

Bitkisel kurler kullan netden bakarak arkadaşım hizlandirirsin iyilesmeni..?neticede1cm de olsa gidiyor işte üzme kendini dur bende bakayım bu konuda ne iyi geliyor

Bitkisel kurler kullan netden bakarak arkadaşım hizlandirirsin iyilesmeni..?neticede1cm de olsa gidiyor işte üzme kendini dur bende bakayım bu konuda ne iyi geliyor
dün soğan kürüne başladım ama onun içinde 3 cm büyük kiste etki etmiyor yazıyordu.yinede başladım Allahtan hayırlısı ama bu benim için büyük bir ders oldu asla acele etmemeli Allahın işine karışmaya çalışmamalıydım :) Nasipten ötesi yok :)

Aynennnn oyle...bende baktim sogan kuru iyi geliyormus...bence cm bakma yinede dene ne kaybedersin ki hadi hayirlisi bakalim...

sende dikkat et bende kendi çatlıyor diye iğne vermedi sandım.çatlamamış büyümüş kist olmuş.

Zaten 7 sine kadar muddet verdi 28 de progestana basliyacam gunde 3 kere...ya gebelik ya da adet olacam dr gozetiminde yani..herseyin hayirlisi zamana kaldi gerisi bekliyelim gorelim bakalim..

Zaten 7 sine kadar muddet verdi 28 de progestana basliyacam gunde 3 kere...ya gebelik ya da adet olacam dr gozetiminde yani..herseyin hayirlisi zamana kaldi gerisi bekliyelim gorelim bakalim..
o zaman iyi ve içimde ki his olacak diyor İnşallah bebiş gelicek .Rabbim hayırlı evlatlar versin :)

o zaman iyi ve içimde ki his olacak diyor İnşallah bebiş gelicek .Rabbim hayırlı evlatlar versin :)
:) insallah canim hepimizin yuzunu guldursun rabbimiz...yarin 28 progestana basliyacam herseyin hayirlisi herkese insallah...Bu arada takiplerinizi yzarak bilgilendirirseniz cok iyi geliyor okudukca...

:) insallah canim hepimizin yuzunu guldursun rabbimiz...yarin 28 progestana basliyacam herseyin hayirlisi herkese insallah...Bu arada takiplerinizi yzarak bilgilendirirseniz cok iyi geliyor okudukca...
benim moralim çok bozuk ağrılar başladı yine acaba gerimi büyüyor bilmiyorum en kısa zamanda doktora gitcem inşallah.

benim moralim çok bozuk ağrılar başladı yine acaba gerimi büyüyor bilmiyorum en kısa zamanda doktora gitcem inşallah.

Moralini bozma canim neticede hersey olacagina variyor...gerekirse yine gidersin zaten...senin smdi yakin zamanda kist olustu oncesinde adet duzenin filan tammiydi..

Moralini bozma canim neticede hersey olacagina variyor...gerekirse yine gidersin zaten...senin smdi yakin zamanda kist olustu oncesinde adet duzenin filan tammiydi..
sadece kilo aldığımda bozuluyordu adetim.bugün gittim doktora büyümemiş küçülmüş 5 buçuk olmuş ama eşimde sorun çıktı bakalım ne olacak tek testle pek gvenilir olur mu bilmiyorum inşallah herşey hayırlıs olur :)

Eee iste :) ne guzel bozma moralini daha...hersey yoluna giriyor zamanla zaten...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…