Serophene ile hamile kalanlar ve tedavi grenlerin paylam alan..

edaaaaaaaaaa....... canım çok sevindimmmmmmm.....:dance: harika bi haber buuuuuu.... darısı tüm isteyen anne adaylarına ...... bu arada sibel bennnnn unutmamaışsındır inşallahhhh... (yani sblbayram-ağustos ayı hamişiyim..)... arkadaşımın kaydından yazıyorum.... ben şifremi unuttumda:))))

Son düzenleme:
slm renkly bende aranıza yeni katıldım bende pco luyum serophene başladım ama aklım çokk karışık bu arada bebişin hayırlı olsun inan çoook sevindim darısı başımıza inşallah

az önce doktordan geldim.miniğimin kalbi atmaya başlamış.pıt pıt kıpır kıpır opuyorumnanaktan tam istenilen haftada çıktı.6+2 şükürler olsun çok mutluyum

gözün aydın renklycimm çok mutlu oldum inan Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına alırsın inşallah.kendine ve bebeğine çok iyi bak.

kızlar kusura bakmayın çok bulantım var bu aralar pek giremiyorum.teşekkür ederim tebrikleriniz için.nurse darısı başına seninde a.s. sibel , ayşe bebişleriniz nasıl , nasıl gidiyor hamilelik ?

Merhaba
Bende aranıza yeni katılanlardanım. Serophene yi 2. defa kullanıcam. Geçen sefer olmadı ama inşallah bu ay olsun. 4 yıllık evliyim 1 yıldırda bebiş istiyoruz. Yorumları baştan sona okudumda biraz olsun moralim düzeldi umarım yüce Rabim hamile olanlara bebeklerini sağlıkla kucaklarına almayı, bizlerede hayırlısıyla biran önce hamile kalmayı nasip eder

canım h.g öncelikle güzel dualarını umarım rabbim duyar bizlerde bekliyoruz 3 . 5 yılda benim oldu evleneli ve hala olmadı tedaviye ara verdim bakalım kısmette varsa devam edicem herkesin gönlünce olsun inş..

bende şimdi doktordan geldim banada serophene verdi internetten araştırıyım derken siteye girdim yazıları okudum bizde 1 seneye aşkındır çocuk istiyoruzhiç bir sorun yok diolar en son bu ilacı verdi doktor martın 1. günü başklıcam inşallah allahım çocuk isteyen herkese versin.

Yüce Rabbimin lutfundan sual olunmaz. Ben ilaç alacağım günü beklerken birde ne öğreneyim... Hamileyimmm... Allah'ım sen bebek isteyen herkezin dualarını duy, beni sevindirdiğin gibi onlarıda sevindir, Hayırlısıyla hepimize bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip et. AMİNN.

bugun doktora gittim yumrtam 19cm olmus ama rahmin incelmiş dedi ne yapayımbn smdi progestan verdi o bi işe yararmı
daha önce boyle bişi yasayanınınz varmı

canım yaa cok sevindim inşallah allah tamamına erdirsin ..a.s

ozay meraba hamile olmana çok sevindim tebrik ederim çok güzel dua ediyosun allah olmayan herkese nasip etsin inşallah bende çok istiyorum hapa ilk defa yarın başlıyacağım ne sonuç vericek çok merak ediorum.Doktorlar bu hapı yumurtlıkları küçük olan bayanlaramı verio acaba benim doktorum pek bi açıklama yapmıoda kızlar beni bilgilendiririmisiniz bu haplada hamile olamazsam bi sonraki işlem ne olacak.

Canım ben bu ilacı 3 ay kadar önce 1 defa kullandım, yumurtalıkları geliştirmek için kullanılıyo bildiğim kadarıyla. Ben o ay hamile kalamadım sonrada 2 ay kadar ara verdim.Yine olmayınca tırıs tırıs dr yolunu tuttum aynı ilacı tekrar verdi ama kullanmak nasip olmadan doğal yolla hamile kaldım :)
Bir sonraki aşamanın ne olacağını bilmiyorum ama inşallah gerek kalmaz opuyorumnanaktan

inşallah canım ya teşşekkür ederim bilgin için neden bıraktın hapı peki

Canım ben ilk ay kullandım, hamile kalamayınca bir umutsuzluk çöktü içime o yüzden bırakmıştım.
Dr. perşembe gel demişti ama bugün bi tahlil almak için hastaneye gittiğimde dayanamadım muayene olayım dedim. Bu sefer gördüm miniğimi :) kese oluşmuş. 2 Hafta sonra kalp atışlarını duymak için gidicem. Allahım sen bebeğimi koru, anne olmak isteyen arkadaşlarımın dualarını kabul et. AMİNNN... :Saruboceq:

amin canım çok güzel bi duygu olsa gerek allah herkese nasip etsin böle bişiyi tekrar tebrikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…