Serophene ile hamile kalanlar ve tedavi grenlerin paylam alan..

--------------------------------------------------------------------------------

YA ERHAMER RAHıMı ..YA ERHAMER RAHıMı ..YA ERHAMER RAHıMı ..ALLAHIM BU GÜZEL ARKADAŞLARIN DUALARINI BOŞ ÇIKARTMA KUCAKLARINI,KARINLARINI BOŞ BIRKAMA AMıN.... kısslar duayı edin ve ilkte yazdıgım duayı tekrarlayın ALLAH C.C bu kelimeleri diyen kulların ellerini, boş çevirmiyor emin olun3 kere tekrar yapın dualarınızda benide unutmayın inş

amin cnmmm ne güzel bilgilendirmişsinn çok sağol allahım kabul etssinn sanada ettim ve tüm isteyenlere

kızlar bişey sormak istiyorum, daha önce yazmıştım. doktor yum. 15 mm oldunu bu ay bebek olmayacağını adetin 3. günü gel serephoneyi günde 2 ye cıkaralım dedi.(serephone ye başladığımın 2.ayı) fakat yarın adetimin ilk günü olması gerekir ne ağrım var nede belirti.. sizce olamazsam kist mi olmuştur? bide belli bi büyüklüğe erişemeyen yumurta çatlar mı?

merhaba geçen ay klomen kulandım yumurtalr çok büyüdü ve çatlamadılar kiste dönüştü bitaneside patladı bir ay doğum kontrol hapı ve soğan suyu içim kist erisin diye bugün adetimin 3 günü ve hem sağda hem solda11mm folikül vardı doktorum ban serophene verdi korkuyorum kist olursa diye serephone kist yaparmı bilen varsa acil bana yazsın

gözün aydın arkadaşım.Allah tamamına erdirsin..

renklycim yaa ben çok heyecanlandım şimdi bendede ole olmuştu..hadi bakalım inşallah hamilesindir:CüvCüv:ikinci çizgiyide gördüysen silikte olsa hamilesin demektir..ama kendine çok dikkat et dinlen bol bol.a.s.

canım merhaba.bnde serophene sayesinde hamile kaldım hamile kaldıktan sonra kistim oluştu.2 ay boyunca geçmedi ama sonradan kendiliğinden kayboldu.benim kist 2,5 cmdi.serophene den mi oldu bilmiyorum..

Tebrikler canım hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin ne zaman geliyo bebiş

çok sağol cnmmm allh kısmet ederse eylül başında gelicek ama keseyı görmeden emin olamıyom ben

oh ne güzel ya tek tek güzel haberleri alıyoruz burdaki arkadaşlarda alıcak bu haberleri
allah tamamını erdirsin hepimizde asıl şimdi başladı heycan sizden hangi testler istendi kızlar benden bir sürü tahlil biraz bu yönde bilgilendirelim kendimizi diğer arkadaşlarında en tez zamandagüzel haberlerini bekliyoruz

Kızlar büyük gün yarın.Karın ağrım çok fazla.Bakalım ne olacak...Renkly sesin sedan yok..Bir haber ver ne oldu,merak ettimopuyorumnanaktan

merhab ben adetimin 3 günü yumurtalar bakırdım en büyüğü 111 mmlikmşi ama doktor bana serephone verdi niyeki benim yumurtlamda srunum yokki 2 ay öncede klomne kullanmıştşm çok yumurta oldu kiste dönüştüler hatta bitanesi patladı kist olacak diye kullanmadım serephone yumurta geliştirici ilaçmı

kızlar bugün idrar testi yaptım negatif çıktı.Sonra dayanamadım dr gittim.kan testi yaptıralım dedi çok erken görünmüyor varsa.Akşam sonucu aldım. beta hcg:475,46.Yarın dr gösterecem.O zaman kesinleşir inşopuyorumnanaktan

hayırlı olsun güzelim tebrikler hamilesin ama tavsiyem 3 gün sonra doktora gidersen keseyi görürsün biraz sabret Ben de 2 Aralıkta bhcg 424 idi 5 aralıkta 3mm bi kese gördük

ben bugün yine kızardım. ve bir süre ara vermeye karar verdim çünkü her seferinde acaba demekten yoruldum bilemiyorum sadece 1 aymı ara versem daha sonra asılamaylamı devam etsen fikirlerinizi bekliyorum .....

uçurumcicegi aynen sana katılıyorum her ay bende sitrese giriiyorum tedavilerden sıkılıyor insan kırmızılar geldikten sonra tekrar silbaştan bende polip gördü dr gebeliğe engel dedi aybaşı bitince gidicem anestezi ile alıcak dr .sonra eşimde ara verelim dr a olursa olur olmazsa tekrar başlarız diyor ama bakalım herşeyin hayırlısı olsun inşllh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…