--------------------------------------------------------------------------------
YA ERHAMER RAHİMİ ..YA ERHAMER RAHİMİ ..YA ERHAMER RAHİMİ ..ALLAHIM BU GÜZEL ARKADAŞLARIN DUALARINI BOŞ ÇIKARTMA KUCAKLARINI,KARINLARINI BOŞ BIRKAMA AMİN.... kısslar duayı edin ve ilkte yazdıgım duayı tekrarlayın ALLAH C.C bu kelimeleri diyen kulların ellerini, boş çevirmiyor emin olun3 kere tekrar yapın dualarınızda benide unutmayın inş
canım sisile bu güzel haberi paylaşmak istedim ki sizede umut olsun dün öğrendim hamileyim hepinizede duvacıyım bu benim ilk ayımdı ilaca başlayalı sadece 1 yumurtam vardı ve oldu burda bana destek olan herkese teş umutunuzu yitirmeyin allaha sığının inşallh sonuda güzel olur sağlıkla alırız hepimiz kucamıza
kızlar bi test daha yaptım ertesi günü.biraz daha koyulaşmıştı çizgi en azından artık görülebilmek için ışığa ihtiyaç yoktu :) sonraki gece bir test daha yaptım.reglme 1 gün kala yani.açık pembe çıktı bu defa.bugün regl günüm.bakalım kızarmazsam yarın sabah son testimi yapıcam.çok heyecanlıyım ama sanırım bu defa var bişeyler.uçurumçiçeği , ipekyol inşallah sizin de bu ay doludur göbüşleriniz.hepberaber yaşarız 9 aylık heyacanı.gerçi benim kesin değil ama olsun umutlanıyorum artık en azından.
merhaba geçen ay klomen kulandım yumurtalr çok büyüdü ve çatlamadılar kiste dönüştü bitaneside patladı bir ay doğum kontrol hapı ve soğan suyu içim kist erisin diye bugün adetimin 3 günü ve hem sağda hem solda11mm folikül vardı doktorum ban serophene verdi korkuyorum kist olursa diye serephone kist yaparmı bilen varsa acil bana yazsın
inşalah canım allah nasip ederse ağustos senindemi öyleydi seninki nezaman geliyo inşallah...
ii akşamlar kızlar bende seropheneyle ikinci ayımda çift çizgiyi gördümmm ocağın 6 sında keseyi görmeye gidicemm tam olarak sevınemıyorum daha keseyı görürürz inşş kan değerimde 439 çıktı sizce nasıl
Tebrikler canım hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin ne zaman geliyo bebiş
çok sağol cnmmm allh kısmet ederse eylül başında gelicek ama keseyı görmeden emin olamıyom ben
kızlar bugün idrar testi yaptım negatif çıktı.Sonra dayanamadım dr gittim.kan testi yaptıralım dedi çok erken görünmüyor varsa.Akşam sonucu aldım. beta hcg:475,46.Yarın dr gösterecem.O zaman kesinleşir inşopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?