Serophene ile hamile kalanlar ve tedavi grenlerin paylam alan..

arkadaşım tarihlerin bile benimle aynı.ben de o tarihte veya bir gün öncesinde bekliyorum kırmızıları.benim ki ek olarak aşılamada var.yarın kan testi yaptırıcam.şimdi de eczanaye gitmemek için kendimi zor tutuyorum...

inşallahh arkadaşım güzel haberler alırsınn. bizlerede umut olursunn.beklemek çok zorr. bende beklemedeyimm. ama ümidim yokk pekkk. alıştımda hep olumsuz sonuç almayaa. inşallahh yanılırımm bebişim yanıltır benii. canım sende ne gibi bir belirtiler var bende adet olacakmışım gibi kasık ağrılarım oluyoo arada sancı giib giriyoo bazen. birdee iğneyi olduğumdan beri göğüs uçlarım acıyoo geçmedii hiç. önce adetime yakın olurdu göğüs ağrım felan ama bu sefer uçlarında acı var.acaba iğnenin etkisindenmii kaynaklandıı anlamadımm . :sm_confused:

Merhaba bayanlar; bende ilk kez serophene kullanmaya başladım ve bugun son günü ilaçlarımın yarın doktora gidicem. Bu başlık ve yazılanlar bana çok yardımcı oldu doktorumdan bile öğrenemediğim birçok şeyi burdan okuyarak sizlerden öğrendim.
Benim rahasızlığım polikistikover ve buna bağlı adet düzensizliği eşimle 3yıllık evliyiz ve normal yollarla gebe kalamadım mafoldumben doktorum rahim filmi çekti ve şükürler olsun temiz çıktı umarım en kısa zamanda ilaçların faydasını görürüm allah hepimizin yardımcısı olsun.

slm arkadaşlar benimde serophene yarın son gün bakalım neler olacak bu ay kelebek_2 bendede aynı sorunlar var.2ay önce klomenle aşılama oldu malesef sonuç hüsranla dolu inşaalah bu ay gülerim ağlamk istemiyorum çok zor günler geçirdim ve geçen ay ara verip buay yeniden başladım arkadaşlar dualarınıza ihtiyacımız var hepimiz birbirimize dua edelim bende 2yıllık evliyim.

merhaba arkadaşlar ben uzun süredir sessiz bir takipçiyim.sorunum birçoğunuzla benzeşiyor.bu sabır isteyen bir tedavi.çok şükür benim bir tane oğlum var.uzun zamandır ikincisi için tedavi görüyorum 2 aşılamanın sonucu da maalesef negatif.şimdi üçüncüsü için ilaç alıyorum.lütfen umudunuzu kaybetmeyin her ay tedaviye yanıt farklı olabiliyor.her şey gönlünüzce olsun.

merhaba arkadaşlar benim kan tahlili sonucum NEGATıF...1.aşılamam olmadı anlayacağınız.bir kaç saat önce sonucu aldım.saatlerdirde ağlıyorum.bir kaç güne kadar alışırım yine inşallah.bu ay rahim filmi de talep edeceğim doktordan.daha adet olmama 2 gün var.soğan suyuna başlamayı düşünüyorum ...kendimi çok kötü hissediyorum :1no2:

canım kendini üzme inan bende 2.aşılamamı yaptıracağım buay inşaallah bu sefer tutar ve sevinirm uzun zamandırda korunmuyoruz 1 yıldan fazla yani herşeyin hayırlısı

Evet Bayanlar morallerimizi sağlam tutmamız lazım.
Dün kotrolum vardı.Seropheneyi ilk kez kullanmıştım hapım bittikten sonra kont. gittiğimde hapın etkisini gösterdiğini bir yumurtamın 7mm olduğunu fakat yeterli olmadığını en az 11-12 mm olması gerektiğini söyledi.
2 gün sonra tekrar gel dedi gelişim gösterebilirmiş yarın tekrar gidicem umarım istenen büyüklükte olur bu kezeyvahedigeldismile büyük bir heyecan var.
Kızlar hepinize dua ediyorum allah bebek isteyen herkese versin inş.

Daha çok klomenin adını duyduğum için klomen kullananlar başlığı altında kendi durumumu anlatmıştım.
Serophene'i adetimin 5.gününden itibaren kullandım ben de.Dün 11.günümdü, doktora gittiğimde 15mm civarında,3 tane sağda 4 tane de solda yumurta gördü ve yarın çatlatma iğnesi yapılacak.
Tecrübelerinizi okudum ama yine de yorumlarınızı bekliyorum.Ne olur moral verin bana

arkadaşım sana bir tavsiye ay tedavin olumsuz sonuç verip te adet olana kadar buradaki yorumları fazla okuma :)))))) çünkü insanın morali daha çok bozuluyo.genelde olumsuz tecrübelerimizi , üzüntülerimizi paylaşıyoruz burada.önce inan ve Allaha tevekkül et.bütün kalbimle şu an sana dua ediyorum.Rabbim inşallah fazla bekletmez de verir sana evlatçığını... ha birde bir sorum olacak:serophene vermeden önce yumurta takibi yaptı mı?kendiliğinden büyümediğini nerden anladı da ilaç verdi...

Ne güzel şeyler yazmışsın mihrace,çok teşekkür ederim yaa. Sanki ailemden biri yazmış gibi hissettim inan.
Doktorum adetin 3. günü muayene etti beni.Tüm tahlillerimi inceledi ve adetimin 5.gününden itibaren,5gün boyunca Serophene kullanmamı tavsiye etti.Ardından da yumurta takibi başladı.
Az önce çatlatma iğnemi yaptırıp geldim. Allah'ıma şükürler olsun her şey olumlu. Spermler yumurtaya ulaşırsa bu iş tamamdır.Fırsatı iyi değerlendirmemiz gerekiyor. :))

selam kızlar ben daha önce hiç ilaç kullanmadım gebelik için şimdi dr bana progestan verdi bu ilacı kullanıyorum bunu kullanan varmı arnızda işe yarayıyormu acaba

slm kızlar serophene hapına çok güveniyorum 3 yıldır çocuğum olmuyodu bu hapı ilk kullanışımda hamile kaldım darısı hepinizin başına

BENİM YOLUMDA İLERLİYORSUN . inşallah sonucun benzemez ama.ne yapsak ta bu yumurtalarla spermleri birleştirsek.bence bu spermler işi bilmiyo.bir demet çiçekle gitseler yumurtalara bak nasıl kapılarını açacaklar hemen... sempatiksalakcinni

Kaç kere kullandın ki Serophene?

Kaç kere kullandın ki Serophene?

benim serophene maceram biraz tuhaf , ben de henüz birşey anlamadan doktorun sözünü kuzu kuzu dinliyom.geçen ay adetten 1-2 gün önce gittim meramımı anlattım ( 2 yıldır olmuyor ) doktora.tabi adetten önce yumurta olmaz rahimde haliyle.rahim biraz kalın dedi ama adet öncesi rahim kalınlaşır zaten :)))) yumurtalıklarında da ufak ufak kistler var dedi.ama onlarda önemsiz çocuk için gelmemiş olsan onlara ilaç bile vermem dedi.eşimin sperm sayımı yapıldı :18 milyon .sınırda ama aşılamayla olabilir dedi...dedi dedi dedi.......ve bizim serophene maceramız başladı.adetin 4. günü başlattı.sonra ki muayanede sağ tarfta 18 mm lik bir yumurta buldu. bu bizim işimizi görür dedi.ben akşam gittim.sabah hormon tahlili yapsaydık kendi başına çatlayıp çatlamadığını anlardık ama şimdi emin değilim dediği için ben bir de çatlatma iğnesi vurdurdum.sonra 36 saat sonra gel aşılama yapacağız dedi .gittik uslu uslu sempatiksalakcinni aşılamamızı da olduuuuuuuuuuk.sıra o bitmek tükenmek bilmeyen 15 güne geldi.ben dayanamayıp 13.gün yaptırdım tabi negatif çıktı.sonra doktora gittim surat bi karış hemen anladı.bu ay yine deneyelim aşılamayı dedi.ben bir daha hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum tüp bebek yapalım dedim.oooooooo ne yaptın sen dur bakalım ona daha çok dedi.ben rahim filmi istedim sonra.doktor tüplerin tıkalı olmasına bir sebep yok ama madem istiyorsun çekelim dedihaftaya perşembe çektircem.ama ilaç vs. vermedi.özellikle sordum ilaç alacakmıyım diye yok dedi.anlamadım gitti insanlar bu ilaç tedavisini bebiş olana kadar sürdürüyo benimki hemen kesti.eğer bu ay da olmazsa belik bir daha ki ay yine verir bilmiyorum.haa birde ben aşılamadan sonra progestan da kullandım.öffff arkadaşım sen bir kelimelik soru yazmışsın ben döşemişim valla.demekki anlatmaya yer arıyormuşum kaydirigubbakcemile3

Ne kadar çok ortak noktamız varmış :)) Hadi ilacı verdi ses çıkarmadık, aaa bi de baktım 2 gün sonra sana çatlatma iğnesi vurcam demez mi :)))
Daha önce de gittiğim için,çevremdeki birçok bayan kendisinden memnun olduğu için doktoruma güveniyorum ve bu yüzden pek sorgulamıyorum galiba.
Eşimin sperm sayımını yaptırdık, normal çıktı. Bende de bir hayli yumurta var. Çoğul gebelik bile olabilir dedi.Hele bi tane olsun daaa,çoğulunu daha sonra düşünürüz,dedim ben de :)) Aşılama yapmayı henüz uygun görmedi heralde. Bu tedaviyi birkaç ay deneyeceğiz,eğer hamile kalmazsan başka yöntemleri deneyeceğiz dedi. Şimdi yumurtlama dönemindeyim, bakalım tutacak mı. Ve sonucu beklemek de ayrı bir dert :))) Allahım hayırlısını nasip etsin,hepimiz için.Amin

Merhaba pembe patik.Böyle olumlu yorumları okumak moralimi düzeltiyor.Zaten yumurtlama günümdeyim, moralleri yüksek tutmak lazım, di mi :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…