slm arkadaşlar . bende bu ay serophene kullandım. adetimin 14. günüde pregnly çatlatma iğnemi oldumm. şuanda beklemedeyimm. 23 adet günümm . inşallahh güzel haberii alırımdaa bende burdan sizlerle paylaşırımm. :lepi:
arkadaşım tarihlerin bile benimle aynı.ben de o tarihte veya bir gün öncesinde bekliyorum kırmızıları.benim ki ek olarak aşılamada var.yarın kan testi yaptırıcam.şimdi de eczanaye gitmemek için kendimi zor tutuyorum...
Daha çok klomenin adını duyduğum için klomen kullananlar başlığı altında kendi durumumu anlatmıştım.
Serophene'i adetimin 5.gününden itibaren kullandım ben de.Dün 11.günümdü, doktora gittiğimde 15mm civarında,3 tane sağda 4 tane de solda yumurta gördü ve yarın çatlatma iğnesi yapılacak.
Tecrübelerinizi okudum ama yine de yorumlarınızı bekliyorum.Ne olur moral verin bana
Ne güzel şeyler yazmışsın mihrace,çok teşekkür ederim yaa. Sanki ailemden biri yazmış gibi hissettim inan.
Doktorum adetin 3. günü muayene etti beni.Tüm tahlillerimi inceledi ve adetimin 5.gününden itibaren,5gün boyunca Serophene kullanmamı tavsiye etti.Ardından da yumurta takibi başladı.
Az önce çatlatma iğnemi yaptırıp geldim. Allah'ıma şükürler olsun her şey olumlu. Spermler yumurtaya ulaşırsa bu iş tamamdır.Fırsatı iyi değerlendirmemiz gerekiyor. :))
BENİM YOLUMDA İLERLİYORSUN . inşallah sonucun benzemez ama.ne yapsak ta bu yumurtalarla spermleri birleştirsek.bence bu spermler işi bilmiyo.bir demet çiçekle gitseler yumurtalara bak nasıl kapılarını açacaklar hemen... sempatiksalakcinni
Kaç kere kullandın ki Serophene?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?