Serophene ile hamile kalanlar ve tedavi grenlerin paylam alan..

ben bu hapa 1mart yani bugün başladım doktorum 6marta kadar ilişki yok dedi sizede söledemi?

ben yarın doktora gidip yumoşlarıma baktırıcam bakalım büyüdülermi inşlallah büyümüştür ya çok heycanlıyım nasıl bakılıcağınıda bilmiyorum ama ultrosonla sanırım bakalım ne olcak karnımı bu hap acayip şişirdi çok rahatsız edici ay bu gece sabah olmıcak bana çok merak ediyorum:):Saruboceq:

meraba arkadaşlar benim hikayem umarım hepinize umut olur. 4 yıllık evliyim 3 yıldır korunmuyoruz.3 yıl önce gittiğim doktor yumurtalıklarımın gelişmediğini söyledi bu şekilde çocuğumun olmıcağını aşılama yapılması gerektiğini söyledi.2yıl kendi haline bıraktım sonra tekrar gittim sende bişey yok eşin gitsin dedi sperm testi yapıldı ve çok düşük çıktı ameliyat oldu 3 ay sonra haplarında etkisiyle normale ulaştı sonra tekrar gittim doktora bana seraphone hapı verdi kullandıktan sonra kontrolde yumurtalıklarımın hiç büyümediğini ilacın fayda etmediğini söyledi aşılama veya iğne tedavisi önerdi ağlayarak eve döndüm ama yinede söylenilen tarihlerde ilişkiye girdik ve aynı ay adetim gecikti ve 2 HAFTALIK HAMıLE olduğumu öğrendim...herşey allahtan sakın morelinizi bozmayın...

herkese selam bende bi kac gün sonra baslıcam bu hapa faydasıını gören varmı?

canım ben ilk kullanmamda gördüm faydasını hemde doktorun ilaç bittikten sonraki kontrolümde yumurtalarımın hiç büyümediğini söylemesine rağmen hamile kaldım inşallah sende görürsün faydasını

insllah canım ya insallah

aklıma birsey takıldı ilaç kullanırken ilişki yok demi bide ilaç bittikten nezman sonra baslama gerekiyor cevap veren olursa sevinirim

doktorun sana yumurtaların durmuna göre öner,lerde bulunacaktır ama yinede söyli,yim. benimki catlatma iğnesi olduktan 2 gün sonra 2 gün ilişki daha sonra 1 gün ara ve 2 gün ilişki demişti
herkesin farklı olabiliyo

selam kızlar ilk defa yazıyorum buraya umarım hepimize Allah anne olmayı nasip eder.bende bu ay yine adet oldum.şimdi adetim devam ediyor. bu ilacı adet dönemimizdemi kullanıyoruz yoksa biitkten sonram mı ben jinekolojik muayene olmadım hiç adetim bittikten sonra doktora gitmeyi planlıyorum ama bu ilacı kullanmak için adet tarihi önemlimi cevaplarsanız sevinirim.

ilaca adetin 5günü baslanıyorr ama bi doktora görünmen daha saglılklıolurr ve muayneyede adetin 3.günügit ozman tahlillerin yapılırr daha iyyi sonuc alırsın

ilacı kullanman adet döneminde baslıyor bu ilacı kullanıp yumurtalıklarını büyütüyorsun ve catlatma iğnesi yaptırıyorsun eğer kontrolsüz kullanırsan asırı büyüme falan olur ve kist olabilir o yüzden doktor gözetiminde olması lazım inşallah hayırlısı olur...

kızlar herkese merhaba..ben de bu ay serophene başladım.doktorum özellikle bunu verdi.bunun yerine klomen verelim falan derlerse deeczaneden sakın alma dedi.bulamazsan en kötü ihtimal gonaphene kullan dedi.bu ilaçlar bildiğim kadarıla hepsi de yumurtaları büyütmek için ve topikleri gezdiğimde genellikle bakıyorum klomen kullanılmış. sizin doktorunuz açıkladı mı neden bunu önerdiğini.ben bu ay serophene+çatlatma iğnesi+aşılama oldum.biz sebepsiz grubundayız . bir sorun yok amaa bebiş de yok.2 yıl oldu bekliyoruz veletleri bakalım.pazartesi aşılamamın 12. günü kan testi yaptırıcam .bunu okuyan herkes dua edebilir miiiiiiii

serophene kullananlaaaaaaaaaar hadiiii bu topiği canlandıralım ilk sayfada tutalım.yoksa artık kimse kullanmıyor mu? günaydın günaydın günaydııııııııııın

slm arkadaşlar . bende bu ay serophene kullandım. adetimin 14. günüde pregnly çatlatma iğnemi oldumm. şuanda beklemedeyimm. 23 adet günümm . inşallahh güzel haberii alırımdaa bende burdan sizlerle paylaşırımm. :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…