ben bu hapa 1mart yani bugün başladım doktorum 6marta kadar ilişki yok dedi sizede söledemi?
canım senin nekadra oldu hamileliğin şimdi nasıl gidiyo bulantı felan varmı.
Daha 5 haftalık canım. Bulantı yok ama miğde ekşimesi var birazcık. Bide bulduğum heryerde uyuyorum boshayallersmile
canım ben ilk kullanmamda gördüm faydasını hemde doktorun ilaç bittikten sonraki kontrolümde yumurtalarımın hiç büyümediğini söylemesine rağmen hamile kaldım inşallah sende görürsün faydasını
selam kızlar ilk defa yazıyorum buraya umarım hepimize Allah anne olmayı nasip eder.bende bu ay yine adet oldum.şimdi adetim devam ediyor. bu ilacı adet dönemimizdemi kullanıyoruz yoksa biitkten sonram mı ben jinekolojik muayene olmadım hiç adetim bittikten sonra doktora gitmeyi planlıyorum ama bu ilacı kullanmak için adet tarihi önemlimi cevaplarsanız sevinirim.
ilaca adetin 5günü baslanıyorr ama bi doktora görünmen daha saglılklıolurr ve muayneyede adetin 3.günügit ozman tahlillerin yapılırr daha iyyi sonuc alırsın[/QU
teşekküt ederim cevabın için yarın dr gitmeyi planlıyorım bişey olmazsa adet dönemimin 3. günü umarım kötü bi sonuçla karşılaşmam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?