Serophene ile hamile kalanlar ve tedavi grenlerin paylam alan..

inşallah canım. birde asılama nasıl oluyor riski varmı cogul gebelik gibi.. ve acı cekiyormusun ne sekilde oluyor?? merak ediyorum...aydınlatırsan sevinirim..a.s

bende geçen ay başladım serophene olmadı bu ay ilacın dozunu artıracakmışız bakalım inş bu ay olur allah isteyen herkese nasip etsin

Selam kızlar doktorum bana da serephone verdı ama kullanmadım hıpotıroıdım var ılaÇ kullanıyorum gerÇı onun ıÇın doktor ılacı yazcaĞı zaman serephone adlı ılacı dedım kullancam dıye ona gÇre yazdı ılacı bı etkısı olmasın dıye 2 aydır kullanmıyorum zaten 2 aydır da adet olamıyorum adetlerım Çok dÜzensız guatrın etkısı var tabıı yaŞadıĞım streslerı de eklersek tuz bıber oluyor.
Napıcamı ŞaŞırdım yaaaa
serephone yumurtalıĞı gelıŞtırmek ıÇın dımı?

evet yumurta geliştiriyor bu tarz ilaçlar ve çatlatma iğnesiyle döllenmeye hazır hale getiriliyor.. allah diğer rahatsızlıklarımada şifa versin inş.

evet yumurta geliştiriyor bu tarz ilaçlar ve çatlatma iğnesiyle döllenmeye hazır hale getiriliyor.. Allah diğer rahatsızlıklarımada şifa versin inş.

sağol cnm amin inşallahhhh.
şimdi ben bu serephoneyi adetimin 5.günü kullanmaya başladığımda bittikten sonramı doktora gitcem 2 ay önce konuşmuştuk ama unuttum yani bittiğinde doktara gidersem yumurtalıklarıma bakacak gelişmişmi diye????

inşallah canım. birde asılama nasıl oluyor riski varmı cogul gebelik gibi.. ve acı cekiyormusun ne sekilde oluyor?? merak ediyorum...aydınlatırsan sevinirim..a.s

canım ben aşılama olmadım ama halam birçok defa olmuştu ondan biliyorum tabiki çoğul gebelik olabiliyor acı konusuna gelince onu bilmiyorum ama rahim filminden daha acısızdır herade:roflol:

selam

arkadaslar bende gecen ay serephoneye basladım gunde 2 tane ıcıyordum fakat yumurtam oldu catlatma ıgnesı yaptırdık ama tutmadı ..doktora gıttım adtım gelınce ultrosanla baktı gecen aykı yumurtalar catlamıs kalan yumurta olmadıgı ıcın tekrar ılac werdı fakat gunde 3 kez alıyorum bakalım 28 agustosta kontrol war...gunde 3 den fazla kullanan warmı 3 dozla hamıle kalan warmı

Korkuyorum ben bitkisel kürlerden.Kist filan oluşur diye.

selam arkadasım ;
ben gecen ay serephone kullandım tek yumurtam olusmustu .bu ay bal tarcın we cerekotu karıstırıp ac karnını sabah aksam yedım adetın 2gunu basladım 12 gun bırakacam doktora kontrole gıttım adetın 4 gunu yumurtaların olmaya baslamıs dedı ıstersen sende bı dene sonucta baldan tarcından cerrekotundan zarar gelmez ..soganı kaynatıyolarmıs ama sogan suyu dusuk yaptıgını duydum o yuzden onu denemedım kıs olusumu serephoneyı kullandın mesela bu ay ıgnenı oldun adetın geldıgınde doktora gıttıgınde bakması lazım yumurtan catlamadıysa eger sana ılac yazmaz bence su balı bı dene cunku nette baktım bırı bı ay bunu yuapmıs we bebegı olmus bende 6 gun once basladım yapmaya hayırlısı haftaya bugun kontrolum war eger gelıstıyse catlatcazz ınsss kısa zamanda olur

merhaba arkadaşlar bende polikistik over hastayım 8 aylık evliyim çocuk istiyorum 3 aydır fakat hastalığımdan dolayı olmuyor bunun için erkenden tedaviye başlayalım dedim dr ye gittim bana serophene yi verdi reglimin 3.günü başladım 5 gün boyunca içtim bakalım bu ayın sonunda belli olacak hamile olup olmadığım,inşLah olurrr

allah hakkınızda hayırlısını nasip etsin inşallah..

pelin1234 slm..bu ay bende klomen kullandım ama adetin 13 günü takibe gittim yumoş 13mm dedi doktor...çatlatma iğnesi vermedi...sence sonra tekrar bakıp verme ihtali olurmu canım...cevaplarsan sevinirim...kimse bilgi vermiyor merak ettim...

bana da doktor senophene verdi ayrıca 2,5 cmlik kistim var... ilk defa kullanacağım inşallah işe yarar ve bebişim olur

evet bende bu ilacı kullanmaya başlayacağım bu ay ilk kez adetimin gelmesini bekliyorum.Geçmişi okudum bu ilaçla hamiş kalan var ama sanki bana klomenle daha fazla hamiş kalan olmuş gibi geldi diğer topiklerde tabi birazda kısmet bu işler.Ben 2 yıllık evliyim 1,5 yıldırda korunmuyorum.Bu ay pco olduğumu öğrendim östrejen içerikli bir ilaç verdi dr. adet oluncada seropheneye başlıcam inş.Yumoşlarım kaliteli bir şekilde büyür ve hamiş kalırım ...

Aynen bende senin gibi düşünüyorum...içerik maddesi aynı ama sanki klomen daha iyi sonuç veriyormuş gibi geldi banada...neyse ney artık kader kısmet demekki.......bu arada pco olduğunu nasıl öğrendin bi belirtin falan varmıydı???

merhaba cnm ,
Benim ilk adet olmaya başladığımdan beri adetlerim düzensizdi hep ilaçla adet oluyodum tabi doktora gittiğimdede bu basit bir gecikme pco falan değil diyolardı.( bir kaç dr aynı şeyi söledi.)Evlendim aynı sorun devam ediyo hala tabi artık bebek istiyoruz dr gittim ilk muaynede herhangi bir şey görünmedi ama benim şikayetler deva etti hep adet düzensizliği, saç dökülmesi,sivilcelenme,göbek,göğüs arası ve ucunda tüylenme gibi.
Neyse en son gidişimde dedim artık pco olmadığımdan eminmisiniz bakaın şikayetlerim devam ediyo.Doktor bazı hastalarda şikayetler olur ama kist olaz dedi seninde öle olmuş dedi ama şu an birsürü yumurtan var ve bunlar çatlayamadığından kist oluşturmuş dedi.
Bana estrafem diye bir ilaç verdi 6 gün günde 2 adet içtim şimdi adet bekliyorum sonra serophoneye başlıcam adetin 5. günü.
İşte benim hikayem kısaca bu kısa dedim ama yazdım da yazdım cnmkaydirigubbakcemile3
Senin sorun ne cnm sen ne kullandın hangi tedavilerden geçtin olumunekankayizsmile

slm kızlar.Bende serophene ve çatlama iğnesi kullanarak hamile kalmıştım.Bebğim 7 eylülde normal doğumla dünyaya geldi.Evlendikten 1 yıl sonra pco lu olduğumu öğrenmiştim.Şimdi 2 yıl 3 aylık eviyim ve 25 günlük bir prensesim var..
İnş İsteyen herkese Rabbim bu duyguyu tatmayı nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…