renkly,ucurumçiceği merhaba,renklycim Allah tez zamanda kavuştursun bebeğine hayırlısıyla kucağına alırsın inş.
uçurumçiçeği eğer tedavi işe yaramadıysa bencede aşılama şart...İnşallah ailen razı olur canım sende yavruna kavuşursun.
bende 1 ay önce doğum yaptım kızım elif dünyaya geldi Allah tüm isteyenlere nasip etsin.Kimsenin kucağını boş bırakmasın rabbim...
Selam kızlar doktorum bana da serephone verdİ ama kullanmadım hİpotİroİdİm var İlaÇ kullanıyorum gerÇİ onun İÇİn doktor İlacı yazcaĞı zaman serephone adlı İlacı dedİm kullancam dİye ona gÇre yazdı İlacı bİ etkİsİ olmasın dİye 2 aydır kullanmıyorum zaten 2 aydır da adet olamıyorum adetlerİm Çok dÜzensİz guatrın etkİsİ var tabİİ yaŞadıĞım streslerİ de eklersek tuz bİber oluyor.
Napıcamı ŞaŞırdım yaaaa
serephone yumurtalıĞı gelİŞtİrmek İÇİn dİmİ?
evet yumurta geliştiriyor bu tarz ilaçlar ve çatlatma iğnesiyle döllenmeye hazır hale getiriliyor.. Allah diğer rahatsızlıklarımada şifa versin inş.
evet kontrol altında kullanmak gerekiyor yoksa kiste dönüşe bilir...
inşallah canım. birde asılama nasıl oluyor riski varmı cogul gebelik gibi.. ve acı cekiyormusun ne sekilde oluyor?? merak ediyorum...aydınlatırsan sevinirim..a.s
Korkuyorum ben bitkisel kürlerden.Kist filan oluşur diye.
merhaba arkadaşlar bende polikistik over hastayım 8 aylık evliyim çocuk istiyorum 3 aydır fakat hastalığımdan dolayı olmuyor bunun için erkenden tedaviye başlayalım dedim dr ye gittim bana serophene yi verdi reglimin 3.günü başladım 5 gün boyunca içtim bakalım bu ayın sonunda belli olacak hamile olup olmadığım,inşLah olurrr
evet bende bu ilacı kullanmaya başlayacağım bu ay ilk kez adetimin gelmesini bekliyorum.Geçmişi okudum bu ilaçla hamiş kalan var ama sanki bana klomenle daha fazla hamiş kalan olmuş gibi geldi diğer topiklerde tabi birazda kısmet bu işler.Ben 2 yıllık evliyim 1,5 yıldırda korunmuyorum.Bu ay pco olduğumu öğrendim östrejen içerikli bir ilaç verdi dr. adet oluncada seropheneye başlıcam inş.Yumoşlarım kaliteli bir şekilde büyür ve hamiş kalırım ...
Aynen bende senin gibi düşünüyorum...içerik maddesi aynı ama sanki klomen daha iyi sonuç veriyormuş gibi geldi banada...neyse ney artık kader kısmet demekki.......bu arada pco olduğunu nasıl öğrendin bi belirtin falan varmıydı???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?