Serophene ile hamile kalanlar ve tedavi grenlerin paylam alan..

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inşallah......
bu ilacı kullanırken çatlama iğneside vuruldunmu pekiii...
canım ağrısız sorunsuz doğum yapman dileğiyle...

1 saat sonra doktora gideceğim hapım dün bittialkisalkisalkis bugun gelişmişmi diye bakacak doktor gelince gelişmeleri yazarımmm

dün gittim doktora cumartesi yeniden gideceğim yumurtalar istenilen boyuta daha gelmememiş cumartesiye kadar gelişir dedii...bakalım artıkk

canım üzülme olurmu inşallah gelecek ay burda hamileyimmm dersinnn...allah hepimizin yüzünü güldürsün..
darkso sen ilkdefamı serophoneye tadavisi oldun..anlatırmısınn?

İnşallah canım,çok teşekkür ederim...Amin...:Saruboceq:
Evet, ilk defa serophene+çatlatma iğnesi tedavisi gördüm. Ve vücudum ilaca gayet olumlu yanıt vermiş. 13. günümde boyutları 18mm-20mm arasında değişen 8 yumurta oluşmuştu.Ama sonuç negatif mafoldumben doktorumun çoğul gebelik olabilir diye uyarmasına rağmen...
Kan testi yaptırdım ve sonuç negatif.Şimdi adetimin gelmesini bekliyorum.Doktorumla da konuştum, adetinin 3. günü gel yumurta takibi yapalım dedi. Eğer kist filan oluşmadıysa tekrar serophene kullanırız dedi.
Çok umutluyduk,biraz da üzüldük ama hayırlısı böyleymiş...Bebeğimizin dünyaya geleceği zamana karar vermeye yetkimiz yok bizim. Allah ne zaman izin verirse o zaman olur...

Selam kızlar a.s.
Ben de bu forumun eskilerindenim.4 ay serophene kullanmıştım ve bıraktığım ayda hamile kalmıştım.Şimdi 5 aylık hamileyim.Bir oğlum vardı , bir de kızım oluyor.Eskilerden haber var mı diye dolaşmaya geldim.
Mücadele veren yeni arkadaşlar , dilerim çok beklemeden kavuşursunuz bebişlerinize :Saruboceq:

bende cok eski olmasamda eski sayılrım burada ben 3 ay serophen kullandım ama tutmadı doktor asılamamnın sart oldugunu söyledi bu seferde asılamaya esimin ailesi karsı cıkıyo napıcam bilmiyorum 3.5 sene oldu evleneli benden wsonra evlenen arkadaslarım hep cocuk sahbi bi ben kaldım ortada yarabbim bu cok zor bir imtihan...

Teşekkürler Renkly
Geçen ay serophene kullandım, ve adetten 4 gün önce kan testi yaptırdığımda negatif çıkmıştı sonuç. Adetim geçtikten 3 gün sonra idrar testi yaptım ve sonuç pozitifti bu defa. Ertesi gün tekrar test yaparım dedim, önemsemedim ve ertesi gün kırmızılar geldi. Adetin 3.günü doktora gidip bunları anlattığımda ise bana kızdı,neden aramadın beni dedi. Sessiz düşük yaptığımı söyledi.Demek ki döllenen yumurta kalitesizmiş dedi ve bunun da aslında iyi bir haber olduğunu söyledi. Kolay hamile kalabildiğim anlamına geliyormuş bu.
Ve geçen aydan çatlamayan bir yumurtam kalmış, bu nedenle serophene vermedi doktorum, kist oluşmasın diye.
Bu ay sadece 13.günümde doktora gitçem. Belki çatlatma iğnesi yapar.Aslında çatlatma iğnesi yapmasını istiyorum çünkü en azından yumurtanın çatlamasını garantiye almış olurum böylece.

Bende yan etki oldu.Yıllardır kilomda oynama olmazken bu ilaçla 4 ayda 4 kilo aldım.Kullanmadığım ay diyetle 2 sini verdim ama .. Rahim filmi çektiler bana ilaç kulanmadığım ay aşılama yapılacaktı hiç bir sorunum yoktu çünkü.O ay aşılamaya gerek kalmadan hamile kaldım.Rahim filminden sonra hamilelik olabiliyormuş zaten.ıçersi tertemiz oluyor hamileliği kolaylaştırıyormuş.
uçurumçiçeği dilerim çok beklemeden kavuşursun bebeğine.beklemenin ne zor olduğunu biliyorum 1.5 yıl bekledim bende.kayınvalidenlerin neden aşılamaya karşı olduklarınada bir anlam veremedim.karışmak gibi olmasın ama size karışmalarına da ayrıyetten şaşırdım.allah yardımcın olsun canım a.s.

saol canım güzel dileklerin için.. ya bizim durumlar biraz karısık kayınvalidemler falan beraber yasıyoruz mecburiyet diyelim evimiz yeni yapıldı onu bekledik ..evimi ayırdım amam maddi yönden hala beraberiz ayırınca karısmıcanı söylüyo bilemiyorum ya neyse bos ver.. :)hayırlısı allahtan ama beklemek zor gitgide dahada zor olmaya basladı ancak yasayan bilir derleryaa gercekten öyle allah hakkımızda hayırlısını versin..:teselli:

slm kızlar benımde bı sorum olcacak doktorum banada serophene hapı verdı adetımın 5 gunu kullancan ınşlh yarın kullanıcam 1 hazıranda da kontrole gıtcem bana yardım edrmısınız .bu hapı kullanıp hamıs kalan varmı acaba:uhm:

kızlar merhaba bende eskilerdenim ve serephone sayesinde 3, ayda hamile kaldım ve şuan 36+1 günlük hamileyim ve kızımı sabırsızlıkla bekliyorum. Allah hepinizin yardımcısı olsun ve biran önce bebeklerinize kavuşursunuz. Bu uzun yolda tek yapmanız gereken sabır biliyorum çok zor ama Allah hepinize sabırlar ve hayırlı evlatlar nasip etsin.

bu ay bende serephone kullandım ve bol bolyumusum vardı ve catlatma ignesine gerek kalmadan catladılarr suan sol kasıgımda agrı var adetime 10gün var beklemedeyim insallahh rabbm hayırlısını verir

kızlar anlamadığım bişy var.bu ay adetin 5.günü ilk defa bende bu serophene denilen ilaca başlıyacam.Klomenle sanırım aynı ama isimleri değişik.Yalnız klomenle hamiş olanlar sonuç alanlar daha fazla geldi bana.Serophene ile hemen kolay hamile kalan çok az.Ne dersiniz bana mı öyle geldi...Bu iki ilaç arasında benim bilmediğim bi fark varmı acaba...Offf iyice kafamm karıştı.

renkly,ucurumçiceği merhaba,renklycim Allah tez zamanda kavuştursun bebeğine hayırlısıyla kucağına alırsın inş.
uçurumçiçeği eğer tedavi işe yaramadıysa bencede aşılama şart...İnşallah ailen razı olur canım sende yavruna kavuşursun.
bende 1 ay önce doğum yaptım kızım elif dünyaya geldi Allah tüm isteyenlere nasip etsin.Kimsenin kucağını boş bırakmasın rabbim...

canım senin bebeğinde hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…