çok doğru konuştun arkadaşım moral çok önemli gerçekten bende 3.ayımda hamile kaldım serophene ile 38 haftalık hamileyim kızım doğmak üzere..daha önce yazmıştım burda kimsecikler kalmamış eskilerden..Allahım hepinizin yüzünü güldürsün inşallah.
Selam kızlar a.s.
Ben de bu forumun eskilerindenim.4 ay serophene kullanmıştım ve bıraktığım ayda hamile kalmıştım.Şimdi 5 aylık hamileyim.Bir oğlum vardı , bir de kızım oluyor.Eskilerden haber var mı diye dolaşmaya geldim.
Mücadele veren yeni arkadaşlar , dilerim çok beklemeden kavuşursunuz bebişlerinize :Saruboceq:
saol canım güzel dileklerin için.. ya bizim durumlar biraz karısık kayınvalidemler falan beraber yasıyoruz mecburiyet diyelim evimiz yeni yapıldı onu bekledik ..evimi ayırdım amam maddi yönden hala beraberiz ayırınca karısmıcanı söylüyo bilemiyorum ya neyse bos ver.. :)hayırlısı allahtan ama beklemek zor gitgide dahada zor olmaya basladı ancak yasayan bilir derleryaa gercekten öyle allah hakkımızda hayırlısını versin..:teselli:Bende yan etki oldu.Yıllardır kilomda oynama olmazken bu ilaçla 4 ayda 4 kilo aldım.Kullanmadığım ay diyetle 2 sini verdim ama .. Rahim filmi çektiler bana ilaç kulanmadığım ay aşılama yapılacaktı hiç bir sorunum yoktu çünkü.O ay aşılamaya gerek kalmadan hamile kaldım.Rahim filminden sonra hamilelik olabiliyormuş zaten.İçersi tertemiz oluyor hamileliği kolaylaştırıyormuş.
uçurumçiçeği dilerim çok beklemeden kavuşursun bebeğine.beklemenin ne zor olduğunu biliyorum 1.5 yıl bekledim bende.kayınvalidenlerin neden aşılamaya karşı olduklarınada bir anlam veremedim.karışmak gibi olmasın ama size karışmalarına da ayrıyetten şaşırdım.allah yardımcın olsun canım a.s.
Kıslar bişi sorucam serophene kullananlarda yan etki oldumu acaba?
Selam kızlar a.s.
Ben de bu forumun eskilerindenim.4 ay serophene kullanmıştım ve bıraktığım ayda hamile kalmıştım.Şimdi 5 aylık hamileyim.Bir oğlum vardı , bir de kızım oluyor.Eskilerden haber var mı diye dolaşmaya geldim.
Mücadele veren yeni arkadaşlar , dilerim çok beklemeden kavuşursunuz bebişlerinize :Saruboceq:
bende cok eski olmasamda eski sayılrım burada ben 3 ay serophen kullandım ama tutmadı doktor asılamamnın sart oldugunu söyledi bu seferde asılamaya esimin ailesi karsı cıkıyo napıcam bilmiyorum 3.5 sene oldu evleneli benden wsonra evlenen arkadaslarım hep cocuk sahbi bi ben kaldım ortada yarabbim bu cok zor bir imtihan...
kızlar merhaba bende eskilerdenim ve serephone sayesinde 3, ayda hamile kaldım ve şuan 36+1 günlük hamileyim ve kızımı sabırsızlıkla bekliyorum. Allah hepinizin yardımcısı olsun ve biran önce bebeklerinize kavuşursunuz. Bu uzun yolda tek yapmanız gereken sabır biliyorum çok zor ama Allah hepinize sabırlar ve hayırlı evlatlar nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?