Serophene ile hamile kalanlar ve tedavi grenlerin paylam alan..

birgün ben de buradan hamilelik haberimi verecekmiyim acaba çok merak ediyorum.gerçi benim hayatımdaki her önemli olay sessiz sedasız aniden gelir.iş-eş hep öyle olmuştur.bir bakmışsın işin olmuş, bir bakmışsın evlenmişim.inşallah bu da böyle olur.iki ay sonra tatile memlekete gideceğim inşallah o zamana kadar bir bebişimiz olur da sorulardan kurtulurum...

Canım, ben de senin için dua edeceğim.
Bende de tam tersi olmuştur. Her işim ani, tepetaklak olmuştur. Buradan paylaşalım sonuçlarımızı.Olumlu ya da olmusuz farketmez. En azından birbirimize destek oluruz böylece

Dün geceden itibaren kasıklarımda çok feci sancılar başladı.Zaten doktorum uyarmıştı iğneden sonra sancıların olabilir,basit bi ağrı kesici alırsın o zaman dedi.Siz kullandığınızda da yaşadınız mı böyle şeyler?

valla ben hiç öyle bir ağrı çektiğimi hatırlamıyorum.gerçi ben ağrı eşiğimin yüksek olduğuna zannediyorum ondan da olabilir.boşver arkadaşım bebiş fikrinin sancısı bile tatlıdır eminim.yeterki olsun da ağrılı sancılı olsun.bak bu kadar uğraş çabala ağrı çek.sonra kıymetimizi bilmezlerse popolarına popolarına vuralım veletlerin klava:

Aynen öyle,eşimde çok üzülüyor ben sancılandıkça ama bebeğimiz olsun yeter ki,bişey olmaz diyorum.Ağrı kesici alıp yatmama rağmen gece boyunca kaç kere uyandığımı hatırlamıyorum.Sağa-sola dönmek işkence gibiydi. Bugün de işe gittim,yine ağrı kesici aldım,hem de iki kere.Çok zorlandım yaaa. senağlama
Vajinal ultrasonu kaç kere yaşayan biz, ilaçları kullanan biz,sacıları çeken biz,9 ay bebek taşıyan ve sonrasında onları büyüten yine biz....Dediğin gibi kıymetimizi bilirler umarım :Saruboceq:

mrb kızlarr bende gecen ay serephone kullandımama sonuc alamadımadetimi geciktirdi suan adet söktürücükullanıyorum ve doktorumadetim söküldükten sonra ilaca devam edicemizi eger olmazsa igneye gecicemiz sölüedi ama ben kararsızım napıcamı bilmiorumm

adet düzensizliğimi yapıyormuu bu ilaç:uhm:eftalya iğne derken yumurtlama iğnesimi vuluralacaksın
bende doktora gittim dün adetimin 4 günü başladım serephoneye ayrıca gulukofen hapı verdi ayrıca kilo vermemmide söyledi:bbo:hap bitince gidip yumurtalar ne alemde ona baktıracağım...daha önce kolemen hapıyla yumurtlama takibi yapılıyordu..ilk defa serephoneyle tadavi olacağımm inşallah bana çatlama iğnesi vermezz çokkk ağrı yapıyor neyse artık hakkımızda hayırlısı gelişmeleri burada anlatalım kızlar bilgi olur en azında bize...

Son düzenleme:

merhaba darksoulriver bende kolemen hapı kulladığımm zamanlarda doktor bana çatlama iğnesi vermişti feci sancı yaşadım belimde kasıklarımda böyle ağrı olması çatlamaya zorladığı için oluyormuş tabi herkesde ağrı olmuyor ama yinede çatlıyor...endişenleme ben hatta 3 gün dışarı çıkmadım yattım sürekli evde...inşallah güzel haberler verirsin bize:1hug:

Güzel dileklerin için çok sağol canım.Dediğin gibi çok sancı yaşadım ve zaten doktorum önceden uyarmıştı. İğneden sonra okula gittim 3 gün,ağrı kesici alarak gittim tabi.Ama derste öğrencilerin karşısında kıvranarak ders anlattım inan. Zaten karnımı görsen 4 aylık hamile derdin. Geçen akşam doktorumu aradım, ateşim filan da yüselmişti,ishal bulantı.... Serum ve birkaç da iğne verdi.2 günde istirahat yazdı,böylece toparladım kendimi.
Topraktut, bu senin ilk gebeliğin mi olacak?Kaç kere denedin şimdiye kadar bu tedaviyi? Ya da başka tedaviler mi denedin?Paylaşırsan sevinirim.

bilmiorumcnm bende yaptı herkeste yapıcak die bişey yok belkiilac degildestrestende gecikmiş olabilirr ignede ilacla birlikte catlatma ignesii ben sadece ilac kullanmıstımm

kendine dikkat et..senin sonuç nezaman belli olacak dark?
tadavilerimden bahsedim ben 8 senelik evliyim 1 sene korunduktan sonra 9 ay sonra hamile kaldım ancak 2.5 aylıkken karnımda bebek öldü.kürtaj oldum daha sonra bir kaç doktora tadaviye gittim olmadı 3 defa aşılama denedik oda tutmayınca tüp denemeye karar verdik..ve acaba devletten yararlana bilirmiyim diye araştırmaya girmişken.. kendiliğimden hamile kalmıştım..büyük sevinç yaşadık herşey iyiken 5.5 aylıkken suyum geldi ve yine hüsrana uğradım..2 sene oldu halen hamile kalamadım...bunun için tedaviye girdim...bakalım artık benim başımdan bunlar geçti...mağlesef

Yaşadıkların için çok üzüldüm canım. Allah sabır versin. Umarım bütün bunların karşılığı olarak bebeğini en kısa zamanda sağlıkla kucağına alırsın.
Tam toparladım kendimi diyorum, şimdi de nefes alamıyorum. Göğüs kafesim akciğerlerime dar geliyor.Nefes alırken tıkanıyorum. Nefessiz kalıyorum. Omuzlarıma sırtıma bıçaklar saplanıyor sanki.İnan nerdeyse bin pişman oldun iğne vurunduğuma.
Gelecek hafta perşembe ya da cuma günü kan tahlili yaptırcam inş. Yani iğne yapıldıktan 14-15. gün sonra yaptırmış olcam.
Aklıma takılan bir soru var ama. Yumurtlama dönemindeki yapışkan kıvamlı akıntı var ya, o gelmedi bende.Acaba çatlamamış mıdır? Offfffffffffffffff

Ve yumurtlama dönemi geçtikten sonra, akıntı biter kuru günler yaşanır ya..Bende hala şeffaf akıntı var.Hey Allahım yaaa. Neyin nesidir bu? Anlamadım gittiiii

dark akıntı varsa yumurtalıkların çalışıyor çatlıyordur bence endişelenme yani biz hapla yumurtalıkları büyüttüğümüz için akıntıyı kafana takma..ilaç içtiğimiz için farklılıkk olabilir...benimde yarın öğlen serophane hapım bitecek çarşanba giderim artık doktora..gelişmeleri yazarım burda..allah isteyen herkesin kucağını boş çevirmesin inşalllah..bu yaşadıklarımız çok zor...

Merhaba pembe patik.Böyle olumlu yorumları okumak moralimi düzeltiyor.Zaten yumurtlama günümdeyim, moralleri yüksek tutmak lazım, di mi :)))

çok doğru konuştun arkadaşım moral çok önemli gerçekten bende 3.ayımda hamile kaldım serophene ile 38 haftalık hamileyim kızım doğmak üzere..daha önce yazmıştım burda kimsecikler kalmamış eskilerden..Allahım hepinizin yüzünü güldürsün inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…