selam kızlar;
ben serophene kullandım ve ilk iğneyle hamile kaldım,bu ay hiç beklemiyordum ilk iğneyle olmaz sanıyordum biz de 15 aydır istiyoduk,2 yıllık evliyiz ama bu artık bi tramvaya dönüşmek üzereyekn kaldım..inanamıyorum..bence sizler de bu iğneler sayesinde kalabilirsin,öenmli olan çatladığı an spermle buluşması....inşallah tez zamanda hamile kalırsınız....moral çok önemli rahat olun....
tebrikler canım.Allah hayırlısıyla kucağına aldırsın inşallah.Allah bizlere de nasip etsin.dua et bize de.haklısın rahat olmak çok önemli.açıkçası ben bu ay hiç rahat değildm ve sonuçta da olmadı.biraz tevekkül etmeyi başarabilsem.hala bu durum aklıma geldkçe bacaklarım falan kasılıp kalıyo:85:
delirti tebrikler işallah bende hamiş kalırım...isteyen tüm annele rişallah hamiş olur..
çok saol canım..darısı tez zamanda başınıza..ben de bu yuzden o kadar uzuldum ki o kadar yıprattım ki ama Allah bi zaman ayarlıyor ve o zaman zaten veriyor biz sadece sabırsızız..ben de gecen yıl hamile kalmayı istemiştim,şimdi kucagımda olsun istiyordum arkadaşlarımın hepsi bebişleriyle evde oturuyo ama benim de karnıma bu ay düştü,napalım kısmet böyleymiş,sadece sabırlı olun göreceksiniz olacak..kendinize mühlet verin 5 6 ay bekleycegim sonra aşılama falan yaptırırım diyin rahat olun yani,ben öyle diyodum adetimi bekledim hergün pedimi koydum ve bekledim,ümitlendiğimde çok hayal kırıklığına uğradığım için,salmıştım artık...
kul kurar,kader gülermiş.................ben bundan sonra plan yapmammyı öğrendim bu konuda çok plan yapmıştım takdiri İlahi,o ne zamn dilerse o zaman...
mesela ben bu bebeğimi inşallah sağlıklı bi şekilde dünyayya getirirsem ikincisine kazara kalmak istiyorum kazara kalmanın da tadını merak ediyorum,çünkü böyle bekleyip kalmanın tadı bayaga acı...
hepinize tez zamanda diliyorum inşallah saglıklı bebişler...dualarım sizinle..bu dönemde hep bunun için dua ediyorum..Rabbim tüm isteyenlere versin...
ne kadar güzel anlatmışsın canım.ağzına sağlık.biz sabırsızız.kimi zaman olsun deriz hemen isteriz.kimi zaman olmasın deriz oldu diye üzülürüz.insanoğlu işte.herkes bi şekilde imtihan oluyo demekki.bize düşen sabır ve tevekkül.her şeyin bi zamanı var aslında...sen çok güzel anlamışsın ve bize de anlattın.yazını okuyunca rahatladım gerçekten
ağustostan bu yana tedavideyim serophoneyi kullanıp ovitrelle çatlatma iğnesi vuruluyorum ve önümüzdeki ay rahim filmi çekilicek hamiş kaldıysam bu hafta sonu belli olcak ama test falan yaptım negatif umarım test yanlıştır diyerek kendimi kandırıyorum dualrın bu benlede olsun canım hamiş kalmış olayım artık yoruldum
delirt yazını okuyunca mutlu oldum sende 2008 ağustos gelşbisin galiba:)
ya benimde olmuyor işte 2 yıl bitti 3 ay aldık.3 yıla girdik diyebiliriz.tam 9 ay korunmadık evlendikten sonra çocuğumuz olmadı.sonra eşimle benim yollarımızı devlet baba ayırdı.ayda 1 kere görüştük oda yumurtlama gününde ama gene başaramaık.tam 1 yıl ayrı kaldık.bu yıl ağustosta kavuştuk.bebeğimiz hala yok....
ecebru ne oldu canım bi afta geçti, belli oldu mu?Sonuç nedir?
A.S melike_ecesuu arkadaşımızı t.ederiz. Hamile kalanlar bizleri burada unutuyor mu ne? Ben de doktora cuma günü gideceğim. 5 gündür acaip şekilde temizlik yapmaktayım seyyar merdivene en az 100kez inip çıkmışımdır, kısacası anormal derecede kendimi yordum tabi bi yandan ara ara vuran kasık ağrılarda cabası. İğnedeen oldu heralde ama kimse yazmıyor birşey bu iğne böyle mi? iğneyi vuruldum vurulalı öldürdü beni.
A.S melike_ecesuu arkadaşımızı t.ederiz. Hamile kalanlar bizleri burada unutuyor mu ne? Ben de doktora cuma günü gideceğim. 5 gündür acaip şekilde temizlik yapmaktayım seyyar merdivene en az 100kez inip çıkmışımdır, kısacası anormal derecede kendimi yordum tabi bi yandan ara ara vuran kasık ağrılarda cabası. İğnedeen oldu heralde ama kimse yazmıyor birşey bu iğne böyle mi? iğneyi vuruldum vurulalı öldürdü beni.
Evet canım, çoğu kişi ilk günlerden bahsediyor ama benim hiç geçmedi. Bu hamilelik belirtisi falan değildir demi? Zaten hamile olacağıma hiç ihtimal vermiyorum ki. Adetten öncesine takılmayın diyorsa demekki ilk 2-3 afta o kadar da önemli değil.yok canım yaaa iğneden 1 hafta sonra sancı falan kalmıyor.ilk 4 gün falan iğnelenme batma sancı herneyse öyle bişyler oluyor.gerçekten kadın olmak çok zor.aynen bende senin gibi ister istemez evin işleriyle uğraşıp durdum.mecburum sonuçta yapmaya .1yıldır her ay hamileyimdir diye sallıyorum işleri hem kilo aldım hemde ev birbirine girmişti.iyice bunaldım artık.sallamıyorum.Walla bende ufak ufak uğraştım.ne yapayım tutsa öylede böylede tutar sonuçta.Ben bi sitede okumuştum.Adet gecikmesinden sonra kendinize dikkat edin diyordu.Ondan önce takılmayın diyordu.
Mrb nurum. bende sadece 2-3 gün kasık ağrısı yaptı o kadar. iğneyi olduğum akşam şiddetliydi sadece oda beni öldürecek kadar değildi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?