Serophene ile hamile kalanlar ve tedavi grenlerin paylam alan..

tebrikler canım.Allah hayırlısıyla kucağına aldırsın inşallah.Allah bizlere de nasip etsin.dua et bize de.haklısın rahat olmak çok önemli.açıkçası ben bu ay hiç rahat değildm ve sonuçta da olmadı.biraz tevekkül etmeyi başarabilsem.hala bu durum aklıma geldkçe bacaklarım falan kasılıp kalıyo:85:

çok saol canım..darısı tez zamanda başınıza..ben de bu yuzden o kadar uzuldum ki o kadar yıprattım ki ama Allah bi zaman ayarlıyor ve o zaman zaten veriyor biz sadece sabırsızız..ben de gecen yıl hamile kalmayı istemiştim,şimdi kucagımda olsun istiyordum arkadaşlarımın hepsi bebişleriyle evde oturuyo ama benim de karnıma bu ay düştü,napalım kısmet böyleymiş,sadece sabırlı olun göreceksiniz olacak..kendinize mühlet verin 5 6 ay bekleycegim sonra aşılama falan yaptırırım diyin rahat olun yani,ben öyle diyodum adetimi bekledim hergün pedimi koydum ve bekledim,ümitlendiğimde çok hayal kırıklığına uğradığım için,salmıştım artık...
kul kurar,kader gülermiş.................ben bundan sonra plan yapmammyı öğrendim bu konuda çok plan yapmıştım takdiri İlahi,o ne zamn dilerse o zaman...
mesela ben bu bebeğimi inşallah sağlıklı bi şekilde dünyayya getirirsem ikincisine kazara kalmak istiyorum kazara kalmanın da tadını merak ediyorum,çünkü böyle bekleyip kalmanın tadı bayaga acı...
hepinize tez zamanda diliyorum inşallah saglıklı bebişler...dualarım sizinle..bu dönemde hep bunun için dua ediyorum..Rabbim tüm isteyenlere versin...

ne kadar güzel anlatmışsın canım.ağzına sağlık.biz sabırsızız.kimi zaman olsun deriz hemen isteriz.kimi zaman olmasın deriz oldu diye üzülürüz.insanoğlu işte.herkes bi şekilde imtihan oluyo demekki.bize düşen sabır ve tevekkül.her şeyin bi zamanı var aslında...sen çok güzel anlamışsın ve bize de anlattın.yazını okuyunca rahatladım gerçekten

saol canım yazımı begendiğin için....ama biraz da bizi bu sabırsız hala çevre sokuyo..eger evlendiğinden 1 yıl geçtiyse ya da 2 yıl o zaman hemen gözler sana çevriliyor,hele de etrafında evlenir evlenmez cocuk yapanlar ya da hamieler varken..kimse düşünmüyo,karıkoca arasındaki özel bir mesele diye herkes sorularıyla sıkıştırıyo ve anladım bu Türkiyede bir tramva kesinlikle...ya karşındakinin olmuyorsa onun ruha hali hiç öenmli degil tabi,sanki millet yap deyince hee bak doğru çocuk yapmalıyım mı diyoruz hayır...ben 2 yıllık evliyim..2 yılı da gecti 3 ay kadar,yani 3.evlilik yıldönümümde anne olacagım inşallah...1 yıldır korunmadığımız halde olamdı diye dert ettim aslında bu süreç normal,herkes küt diye hamile kalmıyo o sadece filmlerde...14.ayımda kalmış oldum tabi ben sabırsız olduğum için dr iğne verdi hiçbir sorun olmadığı halde,demekki kısmet bugüneymiş,gerisi boş...gönlünüzü ferah tutun,soranlara söylemek zorunda degilsiniz,hatta 6 ay kadar bebeği yasakladı doktorum kanımda bi eksiklik varmış falan gibi şeylerle geçiştirin,sorularla başedip canınızı sıkmayın...hepinize birer melek diliyorum Allahtan....:92:

delirt yazını okuyunca mutlu oldum sende 2008 ağustos gelşbisin galiba:)
ya benimde olmuyor işte 2 yıl bitti 3 ay aldık.3 yıla girdik diyebiliriz.tam 9 ay korunmadık evlendikten sonra çocuğumuz olmadı.sonra eşimle benim yollarımızı devlet baba ayırdı.ayda 1 kere görüştük oda yumurtlama gününde ama gene başaramaık.tam 1 yıl ayrı kaldık.bu yıl ağustosta kavuştuk.bebeğimiz hala yok....

ecebru ne oldu canım bi afta geçti, belli oldu mu?Sonuç nedir?

olur hiç merak etme canım,Allahın izniyle...zaten eşinle görüşemiyormuşsunuz,bahanen de var sonuçta,ayrı gayrı hamile de kalsan zor olurdu her işte vardır bir hayır,sıkma canını rahat ol...normali 1,1.5 yıl korunmayıp olmazsa şayet tedavi yöntemleri..sen biraraya geldiğinde yumurtlma günlerini çok ii degerlendir,hatta sadece o da degil,gün aşırı adetten sonra..sonuçta,yumurtlamanı kaçırabilme ihtimaline karşı...biraz sabır biraz emek olacak göreceksiniz....bakın ben nasıl stres yaşadım,her ay adet kanımı görecem korkusu ve onu görüp gercekle yüzleşmek,herkes hamileyken,kucaklarında bebklerini severken,insanlar beni işaret edip hala yok mu diye manalı konuşurken,hep üzüldüm...ama bak degmiş mi üzüldüğüme şimdi Rabbimin izniyle bir meleğim olacak..sizlerin de olacak hiç merak etmeyin....

kızlar ne oldu yaa hiç sesiniz soluğunuz çıkmıyor...Bu haftayı bekleyenler sonuçlarınız pozitif ise (umarım öyledir)olumlu sonuçlarınıza ihtiyacamız var.hamile kalıp bizleri unuttunuzmu yoksa

Slm kızlar bari ben size güzel bi haber vereyim arkadaşımız melike_ecesuu sanırım hamile.Bu ay tedaviden sonuç almış.Kendisinden duymak isterdik bu güzel haberi.Kendisini tebrik ediyorum sağlıcakla bebeğini inşallah kucağına alır.Bu benim moralimi düzellti inancımı arttırdı.Bunları duymak geride kalanlara gerçekten moral oluyor.Lütfen sonucumuzu olumlu olumsuz yazalım çünkü paylaştıkça rahatlıyoruz bizi en iyi ancak bizler anlarız...Yanılıyormuyum...

A.S melike_ecesuu arkadaşımızı t.ederiz. Hamile kalanlar bizleri burada unutuyor mu ne? Ben de doktora cuma günü gideceğim. 5 gündür acaip şekilde temizlik yapmaktayım seyyar merdivene en az 100kez inip çıkmışımdır, kısacası anormal derecede kendimi yordum tabi bi yandan ara ara vuran kasık ağrılarda cabası. İğnedeen oldu heralde ama kimse yazmıyor birşey bu iğne böyle mi? iğneyi vuruldum vurulalı öldürdü beni.

Son düzenleme:

yok canım yaaa iğneden 1 hafta sonra sancı falan kalmıyor.ilk 4 gün falan iğnelenme batma sancı herneyse öyle bişyler oluyor.gerçekten kadın olmak çok zor.aynen bende senin gibi ister istemez evin işleriyle uğraşıp durdum.mecburum sonuçta yapmaya .1yıldır her ay hamileyimdir diye sallıyorum işleri hem kilo aldım hemde ev birbirine girmişti.iyice bunaldım artık.sallamıyorum.Walla bende ufak ufak uğraştım.ne yapayım tutsa öylede böylede tutar sonuçta.Ben bi sitede okumuştum.Adet gecikmesinden sonra kendinize dikkat edin diyordu.Ondan önce takılmayın diyordu.

Mrb nurum. bende sadece 2-3 gün kasık ağrısı yaptı o kadar. iğneyi olduğum akşam şiddetliydi sadece oda beni öldürecek kadar değildi.

Evet canım, çoğu kişi ilk günlerden bahsediyor ama benim hiç geçmedi. Bu hamilelik belirtisi falan değildir demi? Zaten hamile olacağıma hiç ihtimal vermiyorum ki. Adetten öncesine takılmayın diyorsa demekki ilk 2-3 afta o kadar da önemli değil.
Ah be canım aynı sorun bende de var kendimi bıraktım bırakalı 3-4 kg almışım ki sorma. Sende kendini benim gibi teselli ediyorsun, yeter ki tutsun. Rabbim inş. bir gün muradımıza erdirecek
.

Mrb nurum. bende sadece 2-3 gün kasık ağrısı yaptı o kadar. iğneyi olduğum akşam şiddetliydi sadece oda beni öldürecek kadar değildi.

Mrb. Yok bea iğneden sonra bugün13. günüm yine aynıyım. Baya bayaa rahatsızzz etti beni.
Cuma günü doktora soracağım artık. Zaten bu gidişle yine 2. iğneyi de vurulularım herhalde.

Son düzenleme:
kızlar kimseden bi haber yokmu???aslında liste yapsak güzel olur.kime ne olmuş haberimiz olur.hem listemizdekilere dua ederiz hepimiz ayrı ayrı.:13:

Kızlar bugün ilk defa boğazımda düğünmlendi kaldı bu bebek olayı.çok oturdu içime çok üzüldüm.İnanın tek size anlatıyorum.eşime bile bahsetmedim.Ben öğretmenim.eminim sizede çevredenizdekiler yokmu bişy, hadi ama, bak yaşın geçiyor,sıra sende,bebek sevelim,yeter böyle gezdiniz,doğur bi tane bak arkadaş gibi olursunuz,sonra olmazsa üzülürsün....vs.vs.gibi salak salak laflar ediyorlardır.Salakça diyorum çünkü artık canımı yakıyor bu laflar.Tabi bende kimseye bebek planladığımı söylemiyorum.bakalım kısmet,şöyle böyle kıvırıyorum.İyikide öyle yaptım çünkü millet arkamdan çocuğu olmuyor diye konuşsun istemiyorum.Zaten stresli bi durum bide millet ne diyecek diye kendimi kasamam,kimseye bişy anlatmıyorum.ben evleneli 4 yıl oldu.2,5 yıl korunduk.son 1,5 yıldır korunmuyorum malum olmadı ve tedaviye başladım bugün okuldan çıkarken okuldaki hizmetliler odamı temizliyorlardı muhabbet ederken önce kaç yıllık evlisin hocam,4yıl oldu dedim sonra coçuk yok mu diye sordu.yok dedim 30uma kadar beklemedeyim,istemedim şimdiye kadar dedim.sanki onlara kaldı.bana demez mi bitanesi"4 yıl olmuş hocam, yaşın geçmeden yap,bak millet çocuğu olmuyor sanıyor sonra diye("İnanın boğazımda düğümlendi bu laf,yutkunamadım.Bu olay bebek olmaması hiç bu kadar içime oturmamıştı.bide hizmetlilerden bile yani çok muhabbbetim olmadıkları halde onların bile böyle konuşması çok canımı sıktı o an ağlamamak için kendimi zor tuttum.Ey allahım dedim ne olur artık bizide gör ne olur bizi de gör,duy:84::26:...

cnm seni çok iyi anlıyorum ya bizim okul nufusu az öğretmenler biliyrolar zaten istediğimi ve olmadığınıu.çünkü okulda 4 bayanız 1 mizin 2 çocuğu var 3 ümüzde yok ve üçümüzde bebek yapmaya çalışıyoruz .neyse bana en çok veliler soruyor hocam ne zaman çocuk yapacan eşin geldi artık başlasanız bizde çocuk sevsek...içime öyle bir oturuyorki anlatamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…