Serophene ile hamile kalanlar ve tedavi grenlerin paylam alan..

Kızlar bu arada doktordan geldim bende.Ama pek sevinçli değilim çünkü 2 yumurtam oluşmuş sadece.Geçen ay günde bi tane ile 2 oluşmuştu bu ay 3 tane falan oluşur diyordum ama olmadı. Neyse tek sevindiğim taraf doktor eşime bu ayda olmazsa diğer aşamaya geçeriz demiş.Diğer aşama dediği acaba ne kızlar aşılama mı yoksa yumurta sayısını daha etkili ilaçlarla artırmak mı? Eşimde sormamış hangi aşama diye off yaaa ne rahat adam bu benim ki.

canım diğer ay olur inş.
şimdi günde 3 hapamı başlıcaksın.
diğer aşama iğne olabilir.
iğne yumoşların gelişiminde çok etiliymiş
kesin sonuç ihtimali yüksekmş yani.
benim bu ayda olmazsa iğne olma ihtimali yüksek

raebzeh canım çok teşekkür ederim yönlendirdiğin için kafam çok karıştı moralimde bozuk:delphin: hiç gezinmemiştim o yüzden sitede.ben cumartesi gittim doktora nerdeyse 2 aydır adet olmamıştım hiç böyle bişi de yaşamamıştım daha önce.neyse doktor yumurtalıkların yavaş dedi ve kilolardan kaynaklandığını söyledi bu arada boyum 1.72 kilom 85kafamçokkarıştı:utangac: o yüzden bu ilacı verdi ama çokta açıklamadı ayrıntıları sizin yazdıklarınızdan anladım.ama bana iğne filan demedi sadece 5.gün başla günde 2 tane 11.günde gel dedi.tabi bide onun öncesinde adet söktürücü vermişti ama ona gerek kalmadı çünkü pazar günü yani dün adet oldum bakalım hayırlısı artık yani şimdi ben ciddi ciddi teaviye başlamış oluyorum öylemi-tatlicadiarzu-

canım inş. güzel sonuçlar alırsın ama dr. bana dediki klomen
kullanırken kilo almamaya çalış dedi.kilo alınca haplar fayda vermiyormuş
özellikle yağlı ve ekşi türü şeylerden kaçınmak lazımmış.
ve ayni şekilde zayıflamakta fayda vermiyormuş.
bilgin olsun istedim canım.

aramıza hoşgeldin berrecim..inşallah tedavin hayırlısıyla sonuçlanır..canım senin yine kilon iyi ben çok kiloluyum..iğneden bahsetmedi demişsin..belki senin yumoş kendiliğinden çatlar diye bekliyo demek ki..nergiscimin dediği gibi 11.gün seni kontrole çağırır,eğer yumoşlar istenen büyüklüğe ulaşmışsa belki çatlatma iğnesi verir..ondan sonra gün aşırı ya da iğneden sonraki 2 gün üstüste tabi bu doktordan doktora değişebiliyo,ilişki önerir size..önemli olan bu günleri değerlendirmek..hakkında hayırlısı olsun bitanem..tekrar hoşgeldinŞeniza.s.

teşekkürler canım inşallah hepimiz bir an önce olumlu sonuçlar alırız:ecrin_bebek:

canım inş. güzel sonuçlar alırsın ama dr. bana dediki klomen
kullanırken kilo almamaya çalış dedi.kilo alınca haplar fayda vermiyormuş
özellikle yağlı ve ekşi türü şeylerden kaçınmak lazımmış.
ve ayni şekilde zayıflamakta fayda vermiyormuş.
bilgin olsun istedim canım.

umarım bi problem çıkmaz canım ya hayırlısı artık bakalım

Teşekkürler kızlar bende akşam eşimin hekim arkadaşı var kadın doğumcu bi bayan bizim orda oturuyor. Onu gördüm ayak üstü konuştuk.Bebiş varmı dedi.Bende tedaviden bahsettim 2 yumurtam olduğunu söyledim.Çok güzel dedi. Serophenle en fazla bu kadar olurmuş çok nadir 3 oluyormuş. Yani benim gibi beklentinizi çok yüksek tutmayın.

Maksimenciğim sanırım 3 hap vermez bi daha ki ay iğne verir gibime geliyo ama bilmiyorum.

Teşekkürler kızlar bende akşam eşimin hekim arkadaşı var kadın doğumcu bi bayan bizim orda oturuyor. Onu gördüm ayak üstü konuştuk.Bebiş varmı dedi.Bende tedaviden bahsettim 2 yumurtam olduğunu söyledim.Çok güzel dedi. Serophenle en fazla bu kadar olurmuş çok nadir 3 oluyormuş. Yani benim gibi beklentinizi çok yüksek tutmayın.

Maksimenciğim sanırım 3 hap vermez bi daha ki ay iğne verir gibime geliyo ama bilmiyorum.

canım benim arkadaşımın günde bi tane ilac ictiği halde 4 tane yumurtası oluştu oda serophone kullanıyo ama bu cokda istenen bi durum değil biliyosun ki sağlıklı bir kadının bi tane yumurtası olur her ay doktorların cokda istediği bi olay değil 1 den fazla yumurta önemli olan bi tane olsun sağlıklı bi yumurta olsun ve döllensin o yüzden iki tane yumurta oluşmuş yeterli bence benimde gecen ay iki tane yumurtam oluşmuştu beklemedeyim bakalım umudum hic yok ya bekliyoruz kasıklarım hafif hafif ağrıyo belkide yarın adet olurum

kızlar inş. bu ay yumoşlarınız tutarda topiğn ilk haamişleri olursunuz.
benim bu arada kırmızılardan ses seda yok yaa.ama arada regli ağrısı çekiyorum.
yarın birgün gelicek galiba....klomene biranönce başlamak istiyorum

Son düzenleme:
kızlar size bişey söylümcem..kk nın ana sayfasında duyduk duymadık demeyin bölümünde, acısıyla tatlısıyla diye bir konu açılmış..orda hallisna arkadaşımız yardımlarınıza ihtiyacım var diye bir konu açmış..bizlerden birer yasin okumamızı istiyor..kuran bilen arkadaşlarım oraya uğrayıp isminizi yazdırır mısınız?yazısını okudumda çok ihtiyacı var ...öptüm canlarııımm...

biran önce klomene başlamayı çcooooook istiyorum..
pazerteside olmazsam dr.u arayım bariii.
cumartesi test mi yapsam diyorum.
siz ne dersiniz.bu ay olması imkansız ama
reglimde gelmeyince umutlanıyorum maleseff

NELKECİM yaaa ne güzel haberler inş. olur bebişlerin ..
bide ikiz oluyormuş ne güzeeeeel

inşallah canım allahım isteyen herkese versin.hayırlıs olur inşallah.sanki olduda hemen ben kara kara düşünmeey başladım ikiz olursa nasıl bakarım diye :roflol:

canım yaa ne güzel haberlerle gelmişsin.sositososito:nazar::nazar:.inşallah yumoşlar döllenir de ikiz bebişlerin olur...amiiiinnn....sen bu günleri iyi değerlendir..ilişkiden sonra yarım saat 1 saat yat,kalçalarının altına yastık koymayı unutma..inşallah bu ay hepimiz için hayırlı bir ay olur..öptüm canlarııımmŞeniz

Bunca zamandır istiyoruz ama hiç bu kadar düzenli ilşki olmamıştı.gayet dikkat ettik :) sonra yatıyorum uzun zaman bakalım hayırlısı olsun.artık gerçekten çok istiyoruz sabır kalmadı.allahım hepimizin yüzünü güldürsün inşallah...

canım ya çok teşekkür ediyorum inşallah hepimiz en kısa zamanda hamiş kalırız canım.Listemiz uğurlu gelir inşallah.

hadi canım hayırlısı doktor geçen ay banada çatlatma iğnesi vermemişti çünkü kendiliğinden çatlıyo. Sende gün aşırı çalışmalara devam et sakın :asigim:

günaşırı devam ettik artık gerek kalmadı sanırım.:D bakalım kısmet.bana birde doktor iğneye gerek yok.kontrole gelmenede gerek yok dedi .bu ay olmazsa önümüzdeki ay yine aynı şekilde ilacı kullan dedi.yumurtalar cevap veriyor ilaca durum gayet iyi dedi.başka doktorlar milletten para almak için habire takibe çağırıyor falan filan dedi.bakalım neler olacak.

Back
X