serpilce55 Burun Estetiği Ameliyatı - revizyon

serpilce55

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2010
440
6
46
Samsun
Özellikle 8-9 ay geçmiş olup sorun yaşayanlar varmı acaba yoksa sadece bende mi sorun çıktı merak ediyorum.Sorun yaşayanlar ne gibi sorunlarla karşılaştı ortak sorunlarmı yaşıyoruz lütfen bilgilenelim.

Ben Geçen Mayıs ayında olmuştum ameliyatı.Sonrasında kıkırdak oynamış ve çıkıntı oldu 2 ay sonra 10 dk lık bir düzeltme ile tekrar işlem yapıldı Temmuz ayında.Şu an 8 ay geçti fakat yine bir çıkıntı oluştu ve sağ tarafımda üst kemik hala şiş yani bu normal mi yoksa 3. mü olası merak ediyorum sizlerde de özellikle aylar sonrasında bu kadar geç düzelme oldumu ya da hiç düzelmez mi?

Arkadaşlar özellikle 1 yılı geçmiş arkadaşlar yokmu estetik sonrası sorun çıkan veya revizyon yaptıran?????????????????????????????????????????????????????????????

Yahu burada hiç 8 ayını geçirmiş ve ameliyat sonrası sorun yaşamış kimse yokmu.Herkes 10 gün 1 ay öncemi oldu?Yazan hep aynı kişiler farklı kişilerden farklı yorumlar alamayacakmıyız?

Ne hikmetse sadece ben yazıyorum ama ısrarla güncel tutacağım.Son fotolarımı ekledim rica ediyorum 8 ayı aşmış 1 yılı geçmiş olanlarrrrrrr sorunlarınız oldumu özellikle kıkırdak ve şişliklerle ilgili.........

arkadaşım önce moralini yüksek tutmaya çalış lütfen.demesi kolay diceksin ama hepten bitik psikoljiyle de olmuyo.
sen iki kere amelyt oldun sımdı bırden bire mi cıkıntı olustu?ıkıncıden sonra hersy bir müddet ıyı gtıı sonra mı bozuldu yani.
tam anlayamamısım.ıkı ay sonra olmus cıkıntı.profılden cok mu kötü duruyo? burnun kalkıklığı yüzünle uyumu iyi çünkü.

Son düzenleme:
problemi olan çok arkadaş war canım ama online değiller herhalde. ben daha 2 aylık olmadım ama sıkıntım bandajlar çıktıgında wardı. ayrıca resimlerine baktım, çok belli olmuyor ama burun deliklerin biraz asimetrik görüntü onun dışında pek bişey göremedim. kıkırdak oynaması ne bu arada, ilk defa duydum. şimdiki sorunun bu kıkırdak oynaması oldu dediğin yerde mi?

Birincide de kıkırdakta çıkıntı oluşmuştu şimdi 8 ay oldu yine aynı yerde çıktı resimlerden anlarsınız zaten evet ameliyat sonrası herşey iyi oluyor sonrasında ödemler indikçe birşeyler çıkıyor profil iyi önden kötü tatlım ya albüm yaptım baksana sağ taraf üst kemik olduğu gibi şiş ortada sert bir çıkıntı üstelik 2 kez operasyon geçirmiş biri olarak yani pes diyorum.

Canım sorun şuki 8 ay geçmesine rağmen sağ üst kemiğim hala şiş garip bir şiş geniş yuvarlak bir ödem dağ gibi duruyor.Diğer sorun da tam kavis olunan yerde yani burnun kıkırdak üst noktasında bir çıkıntı beliriyor bende ilk revizyonu bundan olmuştum 8 ay sonra yine çıktı elleyince masaj yapınca sertleşiyor masaj ellemesem yine belirgin ne yapacağımı şaşırdım.

resimlerin çok küçük oldugu için dediğin yer tam anlaşılmıyor canım. ama sen kendini bilirsin, eğer orası şiş ise ödem wardır. ki masaj yaparsam geçiyor diyorsun demek ki ödem war orada hala. doktorlar bu iyileşme sürecinin kişiden kişiye değiştiğini söylüyor ama en ideal 6-12 ay mış. tabi biz ne desek boş. doktorunla görüştün mü peki o ne diyor bu duruma?

Canım cuma günü gidicem doktora geçen hafta gidecektim gidemedim açıkcası herhangi bir şey diyeceğini sanmıyorum devlet hastanesinde bir plastik cerraha oldum çünkü sonrasında ne kontrole çağırdı ne masajla ilgili filan bilgi verdi ama gittiğimde ilgilenmesi iyi ya hepsini geç ilgisiz alakasız biri olsun ama yeterki sonuç iyi olsun birinci revizyonda bir daha asla olmaz dediği yerde yine aynı kıkırdak çıkıntısı oluştu şimdi ne dese boş zaten üzülse ağlasa ne fayda....

bence resimlerde güzel görünüyor cnm burnun ..başka bi işleme gerek duyma derim:)

Canım garip olan aslında o yani dıştan iyi görünüyor ama dikkatli bakıldığında ki üst şişliği herkes görüyor ama şu çıkıntıyla başım belada gitgide küçüldükçe burnum bu çıkıntı daha belirginleşecek ve haliyle 3. revizyonu olmaktan korkuyorum keşke kıkırdağı eriten ya da yok eden bir bant ya da ilaç olabilse çünkü ben operasyon olmak istemiyorum artık yaa

ben de ilk günler söyle bıse yasadım.burda masaj olayı cokkk önemli diye okudum hep.doktorum wermedığı halde masaj yapmaya basladım.sonra resımlerden farkettgım bı renk farklılığı gordum bir panik yaptım anlatamam.o gün yaşadıklarım berbattı.suan senı de o psklojıde gördüm.neyse benım soyle gectı dua ettım ve aynaya bakmamaya başladım.sorunu gözde büyüttükçe,sorunun kendi de büyüyor.gercek anlamda öyle oluyor bana göre.
benım de yanları saabh uyandıgımda şiş oluyor.akşama doğru iniyor anca.ben de engüzel halimin akşamları olmasını bigüzel kabul ediyorum artık.belirtmeliyim amlytmn 15.günü bugün.

cnm çok yakından eger çok sorunluysa bşy diyemiycem 3.cüyü olmaya yüregin varsa ol :)ben bikere oldum dahada olmam :)bence bu burnunda nekdr sorun olabilirkiii fazla düşünüp canını sıkma çok güzelsin mşlh o çıkıntıda nazar boncugun olsun:)

Son düzenleme:

devlet hastanesi falan diye sakın evhamlanma, doktorunu bilmiyorum ama burada devlet hastanesinde ameliyat olupta en pahalı doktora ameliyat olanlardan daha güzel burunlu olanlar war bak ben 5bin werdim ama hiç olmamış gibi burnum, doktorum sadece bakmış burnuma hiç ellememiş :90: ayrıca asla olmaz bi daha demiş olabilir ama bu insan vücudu, yani belki metabolizman o kadar iyi çalışıyordur ki oraya bi saldırı oldugunu düşünüp kendini yenilemeye çalışıyordur. ne bileyim deli deli düşünceler geldi aklıma birden sen yine de içini ferah tut, masaj werdiyse muhakkak yap, sakın ihmal etme. çünkü bu dediğinin dışında burnun çook tatlı maşallah

Nazar boncuğumu:))çok güldürdün beni sağol canım ama illede nazar boncuğum olacaksa burnumun üzerinde değil de çantamda taşısaydım keşke(((çok mutsuzumm biriside benimle aynı şeyleri yaşamış olsun ve geçiyor desin nolurr(((

Bende bunları duyarak zaten devlet hastanesinde olmaya karar vermiştim çünkü özellerlede görüştüm ama bu doktoru çok övmüşlerdi belkide bünyeden doğru diyorsun ama inan hiç insiyatifli düşünecek bir halde değilim mutlaka bir günah keçisi bulmak zorundaymışım gibi geliyor psikolojik olarak(

cnm benim cidden çok takmışsın kafana sen resimler gayet güzel valla üzülme yanii...ayrıca amlyt olalı baya olmuş daha düzelmez cnm burnun şekillenmişşş oturmuş artık..çok ama çok kafana takıyorsan bidaha ol cesaretin varsa:)ama sana şşunu diyeyim hiç bi zaman kusursuz burnun olmaz estetik bu allah vergisi gibi olmas yani:)

anlıyorum seni, insanın psikolojisi gerçekten bozuluyor haklısın. ama iyi tarafından bakmaya çalış en azından doktoruna gidene kadar. belki hiç bişey yok sadece ödem diyecek çünkü burun gerçekten güzel olmuş. keçi meçi arama şimdilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…