- Konu Sahibi serpilce55
-
cnm benim cidden çok takmışsın kafana sen resimler gayet güzel valla üzülme yanii...ayrıca amlyt olalı baya olmuş daha düzelmez cnm burnun şekillenmişşş oturmuş artık..çok ama çok kafana takıyorsan bidaha ol cesaretin varsa:)ama sana şşunu diyeyim hiç bi zaman kusursuz burnun olmaz estetik bu allah vergisi gibi olmas yani:)
anlıyorum seni, insanın psikolojisi gerçekten bozuluyor haklısın. ama iyi tarafından bakmaya çalış en azından doktoruna gidene kadar. belki hiç bişey yok sadece ödem diyecekçünkü burun gerçekten güzel olmuş. keçi meçi arama şimdilik
Tamam mükemmel olmasını istemiyorum sadece şu üst kemikteki şişlik insin birde şu çıkıntı göze batmayacak şekilde olsa yeter ama şöyle düşünüyorum ve diyorum ki 2 kez bu acıyı çektikden sonra en azından bir pürüz olmasın doğru dürüst bir şekil çıksın ortaya tam evet ödemler geçti şekil çıktı derken bu şekilsizlik neyin nesi.Estetik oldun bumuydu demezlermi insana(Kiii diyorlar da.
hımm cnm eski burnun nasıldı bilmiyorum çok bi deişşiklik yoksa ozaman haklısın bi sorun var demekki..benim burnum baya bi deişti kocamandı küçüldü falannn ufak tefek sorunları var ama o sorunlaır bi tek ben görüyorum inceledigim için kimse anlamıyor herkes çok begeniyor ama ben inceleyince sorunlar buluyorum..2.kez olmayı düşünüyorsan iyi araştır cnmm eziyetli bi amlyt sonucta ama yine diyeyeim resimlerde çok güzel duryorsunnnn:)
hımm cnm eski burnun nasıldı bilmiyorum çok bi deişşiklik yoksa ozaman haklısın bi sorun var demekki..benim burnum baya bi deişti kocamandı küçüldü falannn ufak tefek sorunları var ama o sorunlaır bi tek ben görüyorum inceledigim için kimse anlamıyor herkes çok begeniyor ama ben inceleyince sorunlar buluyorum..2.kez olmayı düşünüyorsan iyi araştır cnmm eziyetli bi amlyt sonucta ama yine diyeyeim resimlerde çok güzel duryorsunnnn:)
sen aabartma şekerim, maşallah elle çizilmiş gibi burnu warda hanımefendinin :) o kadar eziyet çekiyoruz, sonuç güzel olsun istiyoruz tabi haklı olarak..canım sen cuma günü mutlaka git, belki bu defa düşündüğünün tam tersi olur. revizyon diye gidersin, şiş der. bu arada daha büyük bir resim koysan keşke çünkü burdan geçrçekten anlaşılmıyor
ewet canım aynen dediğin gibiymiş malesef. haklısın.. kıkırdak ya da şiş değilde kemik çıkıntısı gibi sanki:26:
Ortadaki çıkıntıyı gördün değilmi birde sağ üst taraftaki şişliği hadi o ödem anlıyorum masaj yapınca gidiyor ama ortadaki çıkıntı 1. de de aynıydı ve kıkırdak oynaması imiş sivilce gibi üstte duruyor.
ewet canım gördüm we fikrimi değiştiriyorum. doktoruna git tabi ama bir daha müdahale edicem derse sakın elletme. çünkü burnun bu kadar sık müdahaleyi kaldırmaz ayrıca o doktor bu sorunu halledemez gibime geldi. senin komple başka bir doktora revzyon olman gerek bence. kıkırdak kayması dediği şey burun çökmesi heralde buradan onu anlıyorm. ucunu güzel yapmış ama kemik kısmı olmamış
selam benim tam 50 gün oldu ameliyat olalı, dün doktordaydım mucize gibisin hiç şiş kalmamış normalde 1yıldan uzun süreni gördüm de 3 aydan kısa süreni ilk kez görüyorum dedi. şimdi bire bir aynı sayılmaz ama benim de burnumun üzerine türk lokumu diye bir şey yapmş kıkırdaktan bir tabaka şekil daha kavisli olsun diye, o kaymıştı sağa doğru banyoda düşünce ben, o yüzden burun deliklerim asimetrik oldu ve burun ucuna yakın bir bombe çıkmıştı. doktor eliyle krem yardımıyla dün masaj yaptı bi 10 dk falan, biraz ağrıdı ve nedense sonrasında çok yorgun hissettim, ama şimdi düzeldi dün o masajdan sonra biraz şişmişti ama geçti. Bilmiyorum, umarım sıkıntın geçer ama doktorum söyledi bazı vücut tiplerinde iyileşme kıkırdakların yerine oturması ve şişliklerin inmesi 2 yılı bile bulabiliyormuş.
üzülüp canını sıkmanı ve boş yere acı da çekmeni hiç istemem, bence de doktorun güven kaybetmiş biraz, belki de arkadaşın dediği gibi başka bir doktora da göstermen iyi olur.
o konuda haklısın cerrahlar hemen kesip biçmeye pek meraklı, o yüzden başka bir doktor hemen ameliyat diyebilir gerçekten. bilemedim nasıl moralini düzeltebilirim nasıl umut verebilirim, gerçekten haklısın doktorun yaptığını bilir ona göre bir şey yapar. doktordan sonra da yaz, ne dicek ve ne yapacak ben de merak ettim. umarım iyi haberlerle dönersin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?