serpilce55 Burun Estetiği Ameliyatı - revizyon

Tamam mükemmel olmasını istemiyorum sadece şu üst kemikteki şişlik insin birde şu çıkıntı göze batmayacak şekilde olsa yeter ama şöyle düşünüyorum ve diyorum ki 2 kez bu acıyı çektikden sonra en azından bir pürüz olmasın doğru dürüst bir şekil çıksın ortaya tam evet ödemler geçti şekil çıktı derken bu şekilsizlik neyin nesi.Estetik oldun bumuydu demezlermi insana(Kiii diyorlar da.

Bakacağız cuma günü keçi kim olacak:)Ama keşke dediğin gibi olsa sadece ödem dese ve beklemen gerek dese çünkü 2. ciyi olmadan öncede geçecek der diye gitmiştim bu cuma alalım bunu bu geçmez demişti:))Allahım bir daha onu duymak istemiyorum(

hımm cnm eski burnun nasıldı bilmiyorum çok bi deişşiklik yoksa ozaman haklısın bi sorun var demekki..benim burnum baya bi deişti kocamandı küçüldü falannn ufak tefek sorunları var ama o sorunlaır bi tek ben görüyorum inceledigim için kimse anlamıyor herkes çok begeniyor ama ben inceleyince sorunlar buluyorum..2.kez olmayı düşünüyorsan iyi araştır cnmm eziyetli bi amlyt sonucta ama yine diyeyeim resimlerde çok güzel duryorsunnnn:)

Saol canım.Ama 2. değil 3. kez demeliydin:))Açıkcası herşey cuma gübü belirginleşecek.Yani ödem deyip geçerse doktor bekleyeceğiz ama diğerindeki gibi bu geçmez alalım derse sanırım 3. de olurum bu kadar çektim bari sonu iyi olsun diye ne yapayım

sen aabartma şekerim, maşallah elle çizilmiş gibi burnu warda hanımefendinin :) o kadar eziyet çekiyoruz, sonuç güzel olsun istiyoruz tabi haklı olarak..canım sen cuma günü mutlaka git, belki bu defa düşündüğünün tam tersi olur. revizyon diye gidersin, şiş der. bu arada daha büyük bir resim koysan keşke çünkü burdan geçrçekten anlaşılmıyor

Sanırım başardım kamerayı elime aldım ve en yakından çektim şimdi bakın arkadaşlar sorunu büyütmüyorum anlayacaksınız.

ewet canım aynen dediğin gibiymiş malesef. haklısın.. kıkırdak ya da şiş değilde kemik çıkıntısı gibi sanki:26:

ewet canım aynen dediğin gibiymiş malesef. haklısın.. kıkırdak ya da şiş değilde kemik çıkıntısı gibi sanki:26:

Ortadaki çıkıntıyı gördün değilmi birde sağ üst taraftaki şişliği hadi o ödem anlıyorum masaj yapınca gidiyor ama ortadaki çıkıntı 1. de de aynıydı ve kıkırdak oynaması imiş sivilce gibi üstte duruyor.

ewet canım gördüm we fikrimi değiştiriyorum. doktoruna git tabi ama bir daha müdahale edicem derse sakın elletme. çünkü burnun bu kadar sık müdahaleyi kaldırmaz ayrıca o doktor bu sorunu halledemez gibime geldi. senin komple başka bir doktora revzyon olman gerek bence. kıkırdak kayması dediği şey burun çökmesi heralde buradan onu anlıyorm. ucunu güzel yapmış ama kemik kısmı olmamış

selam benim tam 50 gün oldu ameliyat olalı, dün doktordaydım mucize gibisin hiç şiş kalmamış normalde 1yıldan uzun süreni gördüm de 3 aydan kısa süreni ilk kez görüyorum dedi. şimdi bire bir aynı sayılmaz ama benim de burnumun üzerine türk lokumu diye bir şey yapmş kıkırdaktan bir tabaka şekil daha kavisli olsun diye, o kaymıştı sağa doğru banyoda düşünce ben, o yüzden burun deliklerim asimetrik oldu ve burun ucuna yakın bir bombe çıkmıştı. doktor eliyle krem yardımıyla dün masaj yaptı bi 10 dk falan, biraz ağrıdı ve nedense sonrasında çok yorgun hissettim, ama şimdi düzeldi dün o masajdan sonra biraz şişmişti ama geçti. Bilmiyorum, umarım sıkıntın geçer ama doktorum söyledi bazı vücut tiplerinde iyileşme kıkırdakların yerine oturması ve şişliklerin inmesi 2 yılı bile bulabiliyormuş.

Bilmiyorum kafam çok karışık önden idare ediyor ama yanlarda da fazla sıkıntı olmuyor açıkcası fondoten filan kapatınca küçük olduğu için ayrıntı fazla göze batmadı hiç ama yakından büyütünce gördüğünüz haldeyim ne yapacağımı şaşırdım en azından 1 yılı geçsin diyorum(

Canım çok teşekkür ederim keşke 2 yılı bulsa ama tekrar bir işlem gerektirmese bakıyorum 3 aylık burunları harika olanlara inan bazen imreniyorum ama sonra düşünüyorum benim alçılar alındıktan sonra ve ilk haftalarda hiçbir sorunum yoktu ne olduysa hep düzensiz ödemler inmeye başladıktan sonra oldu

üzülüp canını sıkmanı ve boş yere acı da çekmeni hiç istemem, bence de doktorun güven kaybetmiş biraz, belki de arkadaşın dediği gibi başka bir doktora da göstermen iyi olur.

Arkadaşlar moralim zaten bozuk lütfen resimlere yorum yaparken biraz insiyatif lütfen 2 resmi kaldırdım baktıkça sinirlerim bozuluyor

üzülüp canını sıkmanı ve boş yere acı da çekmeni hiç istemem, bence de doktorun güven kaybetmiş biraz, belki de arkadaşın dediği gibi başka bir doktora da göstermen iyi olur.

Başka bir doktor albaştan ameliyat diyecek biliyorum en azından bu ne yaptığını bilir de eksiğiyle fazlasıyla her neyse bi düzeltme yapar diye ona gideceğim cuma günü hayır o kadar da iyi ve rahat bir insanki inanın benim ve görenlerin bu denli aaa dediği kıkırdağı adam hiç önemsemiyor olur böyle şeyler hallederiz 10 dk işi var deyip kestirip atıyor ilkinde öyle olmuştu bunda ne diyecek merak ediyorum.

o konuda haklısın cerrahlar hemen kesip biçmeye pek meraklı, o yüzden başka bir doktor hemen ameliyat diyebilir gerçekten. bilemedim nasıl moralini düzeltebilirim nasıl umut verebilirim, gerçekten haklısın doktorun yaptığını bilir ona göre bir şey yapar. doktordan sonra da yaz, ne dicek ve ne yapacak ben de merak ettim. umarım iyi haberlerle dönersin.

Saol canım yazarım cuma akşamı hastanede olmazsam:)Bu arada arkadaş olarak ekledims eni bakabilirsin albüme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…