serpilce55 Burun Estetiği Ameliyatı - revizyon

imş istediğin gibi olur hersey:18:

arkadaşlar umarım hepinizin hersey istediği gibi olur gercekten zor şeyler.allaj yardımcınız olsun.ben daha ilk ameliyatımı olucam ondan lütfen doktor adıda verirseniz bizede yol göstermiş olursunuz.tekrardan umarım kötü günleriniz geride kalır

Teşekkürler canım umarım sen doğru doktoru bulur ve tek seferde sağlıklı ve güzel bir buruna kavuşursun.

Ben ilk ameliyatimda, burnumu mahvetti Aydin Saray, üstelik profesör . Hatalarını kabul etmedi, hic ilgilenmedi. Cok mutsuzum, revizyon icin doktor arıyorum, kimi önerirsiniz? Eski burnum cok daha iyiydi, bir doktor bu kadar kötü burun yapmayı nasıl becerir aklım almıyor? Burnum üstü puruzlu, tepecikler var, burun deliklerim asimetrik, burun ucum top vs[/QUOTE]

Öncelikle geçmiş olsun.Seni çok iyi anlıyorum.Bu nedenle zaten doktor öneremeyeceğim.Belki aynı şeyleri yaşamayıp benimki rast gitseydi kendi doktorumu önerirdim ama ben bile bu saatten sonra hiçbir hekime güvenemezken bir başkasına öneride bulunmam gerçekçi olmaz.3. Ameliyatımın üzerinden 2 ay geçti şimdilik iyi ama 1 yıl geçmeden bitti diyemiyorum.Umarım beklentini karşılayacak bir hekimle karşılaşırsın.Psikolojik olarak çok ağır bir yük biliyorum...

ben 3. ameliyatımı 6 ay önce oldum şuan çok berbat durumda koyduğu kıkırdak burnumda şiş gibi duruyor...

merhaba nasıl oluyor bu düzeltme ameliyatı acaba,tampon kullanıyorlarmı bilgi verebilirmisiniz??

rötuş,düzeltme ameliyatı olanlar,ameliyat süreciyle ilg.bilgi verebilirmi acaba??

merhaba bende samsun tıp fakültesinde plastik cerrah asistan dr ilhami oğuzhan aydoğdu ile görüşmüştüm burun estetiği için ama tecrübelerini bilmiyorum acaba nasıldır merak ediyorum şuan araştırma hastanesine geçmiş sitede gördüğüm kadarıyla acaba bu doktorla ilgili bir bilginiz varmı ?

KiaRa Selam,
sen revizyon ameliyatını kime oldun? Memnun kaldın mı, tavsiye eder misin.

Manuelas merhaba ben de aynı dr.a ameliyat olmayı düşünüyorum. Sizden bilgi alabilir miyim,lütfen ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…