- Konu Sahibi serpilce55
-
yine de bakamıyorum ya, daha çok yeni üyeyim henüz 13 yorumum falan var :)
selam benim tam 50 gün oldu ameliyat olalı, dün doktordaydım mucize gibisin hiç şiş kalmamış normalde 1yıldan uzun süreni gördüm de 3 aydan kısa süreni ilk kez görüyorum dedi. şimdi bire bir aynı sayılmaz ama benim de burnumun üzerine türk lokumu diye bir şey yapmş kıkırdaktan bir tabaka şekil daha kavisli olsun diye, o kaymıştı sağa doğru banyoda düşünce ben, o yüzden burun deliklerim asimetrik oldu ve burun ucuna yakın bir bombe çıkmıştı. doktor eliyle krem yardımıyla dün masaj yaptı bi 10 dk falan, biraz ağrıdı ve nedense sonrasında çok yorgun hissettim, ama şimdi düzeldi dün o masajdan sonra biraz şişmişti ama geçti. Bilmiyorum, umarım sıkıntın geçer ama doktorum söyledi bazı vücut tiplerinde iyileşme kıkırdakların yerine oturması ve şişliklerin inmesi 2 yılı bile bulabiliyormuş.
bu arada ben resimleri görmedim, yeterince yorumum olmadığı için.
ben kaç zamandır üyeyim bu mesaj sayısı ne zaman çıktııı...
Başka bir doktor albaştan ameliyat diyecek biliyorum en azından bu ne yaptığını bilir de eksiğiyle fazlasıyla her neyse bi düzeltme yapar diye ona gideceğim cuma günü hayır o kadar da iyi ve rahat bir insanki inanın benim ve görenlerin bu denli aaa dediği kıkırdağı adam hiç önemsemiyor olur böyle şeyler hallederiz 10 dk işi var deyip kestirip atıyor ilkinde öyle olmuştu bunda ne diyecek merak ediyorum.
devamlı mesajmı yazacaz albümleri görmek için......
bu kural yenimi çıktııı.......
bu konuda bilgisi olan varmıııııııııııı............
herkez albümleri göremiyormuuuuuu.....
Canım çok teşekkür ederim keşke 2 yılı bulsa ama tekrar bir işlem gerektirmese bakıyorum 3 aylık burunları harika olanlara inan bazen imreniyorum ama sonra düşünüyorum benim alçılar alındıktan sonra ve ilk haftalarda hiçbir sorunum yoktu ne olduysa hep düzensiz ödemler inmeye başladıktan sonra oldu
Canım profil resminden sanki benim burnumdaki sorunu andırır gibi, ama bende çıkıntı bir kıkırdak yok, burun orta hattında hanı şu kavis verilen yerde bir düzlük ve yanlarında tuhaf şişlikler var ve burnum sanki iki parça gibi duruyor, altıncı ayım olacak bu ayın 29'unda, doktorum Ankarada ben başka şehirdeyim gidip gösteremedim bile, içimden bir his şişlik mişlik değil diyor, yeni ameliyat olmuş kişilere bakıyorum burunları şişken bile güzel duruyor, daha bir ay olmuş olmamış kişiler bile ve bazen bende imreniyorum ve canım sıkılıyor, neticede altı ay oldu ve halen bir tuhaf sanki yeni ameliyat olmuşum gibi, hatta ilk zamanlar şişken daha iyiydi, keşke hep şiş kalsaydı diyorum bazen, sadece şişlik olmasını ümit ediyorum, ötesi gelmiyor elimdencanını sıkma gibi klişe laflar etmiycem, içinde bulunduğun durumu çokkk iyi anlıyorum çünkü hemen hemen aynı şeyleri ben de hissediyorum ((
merhaba bende 2.amelyatımı oldummm senin gibiii alçılar çıktığında hiç bir şey yokkk biraz zaman geçtiğinde burnumun yanları şişiyor şekli bir tuaf oluyor ben 2. amelyat oldum ama yine aynı yanlar şişti yine bir tuaf duruyor şuanda 3.ayım bitecek nerdeyse yine aynı neden böyle oluyor bende anlamıyorummm aynı dert bendede var yaniii bazen bakıyorum burunlara yanları önden yadan gittikçe ödemler indikçe güzelleşiyor benimde ödemler indikçe burnummm başka oluyor bozuluyorrr.....siğara kullanıyormusun onun etkisi çok varmışşşşş....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?