serpilce55 Burun Estetiği Ameliyatı - revizyon

yine de bakamıyorum ya, daha çok yeni üyeyim henüz 13 yorumum falan var :)

boş boş şeyler yazmak istemiyorum, işte diyecek birşeyim varsa falan anca.. biraz yabaniyimdir 2 yıldır evliyim istanbula gelin geldim daha hala arkadaş komşu vs edinemedim, düşünün yani ne kadar yabani olduğumu :)

o zaman buna cevap wer :) türk lokumu dediiğin şey ne? ilk defa duyuyorum. hangi doktora ameliyat oldun sen?

ewet canım haklısın aslında, doktorun burnunun içini en iyi bilen kişi. nereye ne yapılabilecek en çok o bilir. belkide biz abartıyoruz gerçekten. baksana adam 10dk lık işi war demiş. çok önemli bi bozukluk olsa öyle der mi hiç? ben biraz kötüsünü düşünerek yorum yapmışım. sen ilk olarak kendi doktoruna güven tabi ki, haklısın tatlım. ama bu kadar çabuk bozma moralini lütfen..

Canım profil resminden sanki benim burnumdaki sorunu andırır gibi, ama bende çıkıntı bir kıkırdak yok, burun orta hattında hanı şu kavis verilen yerde bir düzlük ve yanlarında tuhaf şişlikler var ve burnum sanki iki parça gibi duruyor, altıncı ayım olacak bu ayın 29'unda, doktorum Ankarada ben başka şehirdeyim gidip gösteremedim bile, içimden bir his şişlik mişlik değil diyor, yeni ameliyat olmuş kişilere bakıyorum burunları şişken bile güzel duruyor, daha bir ay olmuş olmamış kişiler bile ve bazen bende imreniyorum ve canım sıkılıyor, neticede altı ay oldu ve halen bir tuhaf sanki yeni ameliyat olmuşum gibi, hatta ilk zamanlar şişken daha iyiydi, keşke hep şiş kalsaydı diyorum bazen, sadece şişlik olmasını ümit ediyorum, ötesi gelmiyor elimden canını sıkma gibi klişe laflar etmiycem, içinde bulunduğun durumu çokkk iyi anlıyorum çünkü hemen hemen aynı şeyleri ben de hissediyorum ((

merhaba bende 2.amelyatımı oldummm senin gibiii alçılar çıktığında hiç bir şey yokkk biraz zaman geçtiğinde burnumun yanları şişiyor şekli bir tuaf oluyor ben 2. amelyat oldum ama yine aynı yanlar şişti yine bir tuaf duruyor şuanda 3.ayım bitecek nerdeyse yine aynı neden böyle oluyor bende anlamıyorummm aynı dert bendede var yaniii bazen bakıyorum burunlara yanları önden yadan gittikçe ödemler indikçe güzelleşiyor benimde ödemler indikçe burnummm başka oluyor bozuluyorrr.....siğara kullanıyormusun onun etkisi çok varmışşşşş....

Evet yukarıda yazmış oldukların benim ifadelerim gibi.resimlerine baktım sendeki kavis kısmındaki düzlük benim üst kemikde var ve yanları özellikle sağ kemik fazlasıyla katman şeklinde şiş bir de orta kısımdaki çıkıntı cabası.Bilmiyorum Allah sonumuzu hayır etsin.

Anlıyorum canım.Evet sigara kullanıyorum hatta bu son zamanlarda daha çok kullanmaya başladım burnumun stresinden iyileşeceği varsa da iyileşmez galiba bu stresle.

Bu arada bir şey daha sormak istiyorum en azından tahmin yürütelim cuma günü doktora soracağım ama.Son 3 gündür burnumun üst kısmına komple bepanthen krem sürüyorum ve üst kısımdaki kemiklere yanlara doğru bastırarak masaj yapıyorum sizce bu doğru birşeymidir?Özellikle masaj yapan arkadaşlar nasıl yapıyor bir öneride bulunabilirlermi?

Ayrıca bu ne böyle ya tüm başlıklar burun estetiği ameliyatı şeklinde değişmiş.Konu başlıklarından içeriği hakkında fikir alıyorduk (Şahsen 10 günlük burnum diyen bir başlığa hiç bakmazdım ya da kendimle alakalı bir sorunsal içerik taşıyan başlığı direk açardım ....vs.)şimdi herkesin başlığı estetik ameliyatı olarak değiştirilmiş hiç hoş olmamış bilginize site yönetimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…