- Konu Sahibi serpilce55
-
umarım.ama burun ucunu kimse farketmez gibi geliyor bana.zaten sonrasında alçı malçı da konmuyor burna.diyorlar ya aynı gün işe bile gidebilirsiniz diyeCanım 3 kez işlem görmüş(2 ameliyat 1 revizyon) bir kişi olarak seni çok iyi anlıyorum.Üstelik bu işlemlerin hepsi toplam 1 yılın içerisinde oldu.İnsanların bakışları,lafları bazen gerçekten sinir bozucu ama benim tek cevabım var: ESTETİK OLDUYSAM ESTETİK BİR GÖRÜNTÜ OLMALI,SİZCE ESTETİKLİ BİR BURUN GİBİ DURUYOR MU ONCA SIKINTI ÇEKMEME RAĞMEN cevap hayır olduğu içinde herkes haklısın diyor.O nedenle tabiki çok rahatsız edici değilse hemen olma benimkini resimlerden görüyorsun çökmeler,çukurluklar olmasa sadece tümsek var diye olmazdım sanırım.Offf ne meşakatli işmiş bu böyle ya.Birine söylerken çok basit ama kendi başında iken kim ne derse desin bir sürü sorularla boğuştuğum zamanları bildiğim için aslında birşey demek de istemiyorumki sadece umarım herşey istediğin gibi olur bir sabah kalkarsın aynaya baktığında hepsi geçmiş olur.
umarım.ama burun ucunu kimse farketmez gibi geliyor bana.zaten sonrasında alçı malçı da konmuyor burna.diyorlar ya aynı gün işe bile gidebilirsiniz diye
((Yarın 3. ameliyatım için gün almaya gideceğim ne kötü bir psikolojideyim ya herşeyi albaştan yaşayacağım tamponlar,bandaj,sonrasındaki heyecan,oldumu olmadımı kaygıları üstelik bu seferkinde 10 kat daha fazlası....
tmm canım.evde olduğun sürede bol bol film izle iyi geliyor insana.kafa iki saatliğinede olsa filmde oluyor.:90:
Canım umarım bu son olur ve gönlünce güzel bi buruna sahip olursun :) yaşadıkların gerçekten zor inşallah bu sefer bütün sıkıntıların biter. Şimdiden çook geçmiş olsun canım
Çok çokkk teşekkür ediyorum sağol canım.Bu arada ne yaptın aldırdınmı tamponlarını nasıl hissediyorsun harika değil mi:)
tamponlar alınıdıktan sonra nefes aldım ya senin sölediğin geldi aklıma :)) ama çıkarırken heyecan yaptım tansiyonum düştü azcık ama şimdi iyiyim :)) bu arada doktor antibiyotk verdi kullanıyorum ama rahatsız ediyo biraz sende kullandın mı canım :97:
Tabiki tatlım perşembe ameliyat oldum pazartesi tamponlar alınana kadar kullandım sonra gerek yok dedi 4 gün kullandım yani sen ne kadar oldu ilaçlara başlayalı?
bende çarşamba günü yani ameliyat olduğum gün kullanmaya başladım bu gün tamponlar çıktı ama ben hala kullanıyorum daha doğrusu doktor bişi demedi bugün bende sormayı unuttum ama hafif kokulu bi akıntı var normal mi acaba? o yüzden de kullanıyorum tamamen aksın gitsin diye :)) bu arada kendi derdin arasında banada her seferinde yardımcı olduğun için tekrardan çok teşekkür ederim canım
Rica ederim ne demek:))Sen ama daha 2 gün oldu canım ameliyat olalı o nedenle devam etmelisin ben 4 gün kullandım sonra bırak dedi yinede dr danış kendi başına bırakma sakın ayrıca akıntıları dert etme yarına birşeyin kalmayacak ilk tamponlar çıktığı için herşey olabilir normaldir tatlım rahat ol.
Söylediklerin inan rahatlatıyo beni yoksa dakikada bi doktorumu arardım ben :)) o zaman ben yarın bi doktorumu arıyım bakalımbu arada alçımdan kurtulayım o zamana kadar şişliklerimde iner biraz ondan sonra hemen resmimide eklicem :))
:)Canımsın tamam merakla bekliyorum resimlerini eminim harika oldu ama içimden öyle geliyor:)
Ay inşallah tatlımm inşallaho kadar sıkıntı çekioz değsin en azından dimi seninde son olur inşallah canım artık bi sıkıntı yaşamazsın
Canım nasılsın tamponlardan sonraki ilk gecen ve gününde.Umarım gece bir problem çıkmamıştır?
Buarada sen nasıl oldun tatlımgerçi şişliklerin inmeden pek bişi anlaşılmıyo ama umarım bi sorun yoktur ben daha albümünü göremedim yeterli msjım olmadığı için ama az kaldı albümünü görünce daha net bişiler yazabilirim canım
Sağol canım morluk bayağı dağıldı gibi şişliklerde eskiye nazaran iniyor bugün tam 10 gün oldu en azından insan içine çıkacak bir hal haldı:)Ama ben tabi deneyimli olduğum için artık ne zaman toplulukta en az dikkati çeker ne zaman herkes sana bakar bildiğim için o süreleri rahatım:))Sen nasıl oldun kendini daha iyi hissediyormusun?
:) senin adına çok sevindim canım darısı benim başıma inşallah :) evde oturmaktan çok sıkıldım ne zahmetli bişeymiş bu ameliyat :)) peki sende ilerleme nası gidio canım şişlik indikçe az çok şekli çıkmıştır ve yeni burnun bu sefer istediğn gibidir umarımben bugün biraz daha iyiyim ama burnum alçının altından çok kaşınıo normal bişi mi :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?