serpilce55 Burun Estetiği Ameliyatı - revizyon

umarım.ama burun ucunu kimse farketmez gibi geliyor bana.zaten sonrasında alçı malçı da konmuyor burna.diyorlar ya aynı gün işe bile gidebilirsiniz diye

Canım umarım bu son olur ve gönlünce güzel bi buruna sahip olursun :) yaşadıkların gerçekten zor inşallah bu sefer bütün sıkıntıların biter. Şimdiden çook geçmiş olsun canım

tmm canım.evde olduğun sürede bol bol film izle iyi geliyor insana.kafa iki saatliğinede olsa filmde oluyor.:90:

:)Aynen öyle yapıyorum canım.Ama bir sorun var tv de de baktığım herşeyde direk kişilerin burunlarına odaklanıyorum bence benim bir an önce iyileşip normal hayatıma dönmem şart burunla bozdum kafayı vallahi

Canım umarım bu son olur ve gönlünce güzel bi buruna sahip olursun :) yaşadıkların gerçekten zor inşallah bu sefer bütün sıkıntıların biter. Şimdiden çook geçmiş olsun canım

Çok çokkk teşekkür ediyorum sağol canım.Bu arada ne yaptın aldırdınmı tamponlarını nasıl hissediyorsun harika değil mi:)

Arkadaşlar; herkesin burun konusundaki kaygılarını,yaptırmak isteyenlerin ön fikir edinme isteklerini saygıyla karşıladığım için gelen tüm arkadaşlık tekliflerini kabul ediyorum.Ameliyat olmamış kişiler için bir şey diyemem ama rica ediyorum olmuş olanlar da bir kaç resim eklesinler ki bende kendimce değerlendirme yapabileyim.Her ekleyen arkadaşın profiline mutlaka bakıyorum ve birkaç kişidir sadece albüm paylaşan.Alınmayın fakat bazen bir başkasının resmine bakarken "aa evet işte benimde böyle olmuştu" deyip fikir alabilmek için,iletişim sağlayabilmek için buradayız.Bazı arkadaşlar ne resimlere yorum yapıyor,ne konulara iştirak ediyor sadece albümlere bakıyor sanırım.Lütfen operasyon geçiren hatta geçirmeyenler bile geçirecek olan burunlarının resimlerini koysunlarki daha iyi analiz edelim ve yardımcı olabilelim.Umarım bu söylemim yanlış anlaşılmadan tatlılıkla herkese ulaşır.Burası gerçekten çok kaliteli ve yardımsever,paylaşımcı bir ortam.Çok ciddi kötü zamanlarımda burada pek çok arkadaştan aldığım destek öyle iyi gelmişti ki o nedenle de asla kimseyi incitmek istemiyorum sadece herkese fayda sağlayalım değilmi hep aynı kişilerle paslaşmayalım... :79:

Çok çokkk teşekkür ediyorum sağol canım.Bu arada ne yaptın aldırdınmı tamponlarını nasıl hissediyorsun harika değil mi:)

tamponlar alınıdıktan sonra nefes aldım ya senin sölediğin geldi aklıma :)) ama çıkarırken heyecan yaptım tansiyonum düştü azcık ama şimdi iyiyim :)) bu arada doktor antibiyotk verdi kullanıyorum ama rahatsız ediyo biraz sende kullandın mı canım :97:

Tabiki tatlım perşembe ameliyat oldum pazartesi tamponlar alınana kadar kullandım sonra gerek yok dedi 4 gün kullandım yani sen ne kadar oldu ilaçlara başlayalı?

Tabiki tatlım perşembe ameliyat oldum pazartesi tamponlar alınana kadar kullandım sonra gerek yok dedi 4 gün kullandım yani sen ne kadar oldu ilaçlara başlayalı?

bende çarşamba günü yani ameliyat olduğum gün kullanmaya başladım bu gün tamponlar çıktı ama ben hala kullanıyorum daha doğrusu doktor bişi demedi bugün bende sormayı unuttum ama hafif kokulu bi akıntı var normal mi acaba? o yüzden de kullanıyorum tamamen aksın gitsin diye :)) bu arada kendi derdin arasında banada her seferinde yardımcı olduğun için tekrardan çok teşekkür ederim canım

Rica ederim ne demek:))Sen ama daha 2 gün oldu canım ameliyat olalı o nedenle devam etmelisin ben 4 gün kullandım sonra bırak dedi yinede dr danış kendi başına bırakma sakın ayrıca akıntıları dert etme yarına birşeyin kalmayacak ilk tamponlar çıktığı için herşey olabilir normaldir tatlım rahat ol.

Söylediklerin inan rahatlatıyo beni yoksa dakikada bi doktorumu arardım ben :)) o zaman ben yarın bi doktorumu arıyım bakalım bu arada alçımdan kurtulayım o zamana kadar şişliklerimde iner biraz ondan sonra hemen resmimide eklicem :))

:)Canımsın tamam merakla bekliyorum resimlerini eminim harika oldu ama içimden öyle geliyor:)

Canım nasılsın tamponlardan sonraki ilk gecen ve gününde.Umarım gece bir problem çıkmamıştır?

tamponlu halimden çok daha rahattım ama yinede ara ara tıkanma oluyo ve kaşınıyo birz 3 kere falan hapşurdum :2: morluk çok fazla olmadı ama şişlik yanaklarıma kadar indi özellikle sol tarafta ağzımda lokma varmış gibi duruyo :96: annem gece buz tuttu yine çok rahatlatıyo uyuyorum hemen patlıcan gibiyim onun dışında bi sorunum yok çok şükür :))

Buarada sen nasıl oldun tatlım gerçi şişliklerin inmeden pek bişi anlaşılmıyo ama umarım bi sorun yoktur ben daha albümünü göremedim yeterli msjım olmadığı için ama az kaldı albümünü görünce daha net bişiler yazabilirim canım

Sağol canım morluk bayağı dağıldı gibi şişliklerde eskiye nazaran iniyor bugün tam 10 gün oldu en azından insan içine çıkacak bir hal haldı:)Ama ben tabi deneyimli olduğum için artık ne zaman toplulukta en az dikkati çeker ne zaman herkes sana bakar bildiğim için o süreleri rahatım:))Sen nasıl oldun kendini daha iyi hissediyormusun?

:) senin adına çok sevindim canım darısı benim başıma inşallah :) evde oturmaktan çok sıkıldım ne zahmetli bişeymiş bu ameliyat :)) peki sende ilerleme nası gidio canım şişlik indikçe az çok şekli çıkmıştır ve yeni burnun bu sefer istediğn gibidir umarım ben bugün biraz daha iyiyim ama burnum alçının altından çok kaşınıo normal bişi mi :18:

Normal tatlım normal şuanda kaşınması çok normal evham yapma kafana ne takılırsa sor bana ama sakın panik yapma.Benim ilerleme ve şekil çıkma olayı biraz farklı canım.Şöyle anlatayım bu 3. olduğu için yepyeni farklı bir burunla karşılaşmadım yani ucu çok kalkık ve şiş olan hallerim ilk ameliyatım sonrasındaydı ona alışmam bayağı zaman almıştı sonrakiler genelde revizyon olduğu için sadece sorunlu bölgelerde çalıştığı için dr sargıdan sonra pek bi değişiklik olmuyor.Şekline dokunmuyor.O nedenle benimki ile seninki farklı.Sadece alçı çıkınca biraz garip olacaksın yeni bir burun ve kalkık ve şiş olabilir hazırlıklı ol.Ama hepsi geçiyor aylar sonra alışıyorsun ucunun kalkıklığı zamanla iniyor sadece sabırla beklemek tek çaresi bu ne yazık ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…