- Konu Sahibi serpilce55
-
Özellikle 8-9 ay geçmiş olup sorun yaşayanlar varmı acaba yoksa sadece bende mi sorun çıktı merak ediyorum.Sorun yaşayanlar ne gibi sorunlarla karşılaştı ortak sorunlarmı yaşıyoruz lütfen bilgilenelim.
Ben Geçen Mayıs ayında olmuştum ameliyatı.Sonrasında kıkırdak oynamış ve çıkıntı oldu 2 ay sonra 10 dk lık bir düzeltme ile tekrar işlem yapıldı Temmuz ayında.Şu an 8 ay geçti fakat yine bir çıkıntı oluştu ve sağ tarafımda üst kemik hala şiş yani bu normal mi yoksa 3. mü olası merak ediyorum sizlerde de özellikle aylar sonrasında bu kadar geç düzelme oldumu ya da hiç düzelmez mi?
Doktorunuz kim öğrenebilir miyim? Estetik ameliyat iyi geçse bile zamanla burun değişebiliyor mu? Ben bir doktorlar görüştüm özellikle sordum burun ucu düşer mi zamanla bozulur mu yok dedi.
green35 nasıl oldun canım ne durumdasın:)
Arkadaşlar özellikle 1 yılı geçmiş arkadaşlar yokmu estetik sonrası sorun çıkan veya revizyon yaptıran?????????????????????????????????????????????????????????????
arakadaş olarak ekledim kabul edermisin resimlerini merak ediyorum. bende hayati akbaşa olmayı düşünüorum ama eylülde düğünüm var haziranda yaptırsam çok sorun yaşarmııyım yardımcı olur musun bide fiyatını öğrenebilirmiyim acaba??? şimdiden teşekkürler
Serpil canım uzun zamandır takip edemiyordum burnun nasıl oldu? Şuanda memnun musun yeni burnundan? Ben moralim bozuluyor diye bu siteyi bile kendime yasaklamıştım, aylar sonra ilk defa girdim, eve geçince sayfaları tek tek inceliycem.
Sorununuz düzelmiştir umarım... tamamen şans işi sanırım.. bazen en iyi doktor tesadüfen sizin burnunuzu kötü yapabiliyor... ben de önümüzdeki hafta revizyon ameliyatı olacğaım. sözde ankara'nın iyi doktorlarından biri yapmıştı ilk ameliyatımı...şimdi başka bir doktor düşünüyorum. geçmiş olsun size de.
Merhaba Rüya.Burnum 1,5 ay oldu şimdilik iyi sayılır.Hafif bir sivilce gibi birşey var bir morluk o kaldı.Pazartesi dr gittim o da bu ameliyatla ilgili değil yağ toplamış dedi sıktı ve cidden içinden bişeyler çıktı yani sıkıp kuruyan sivilcelerden galiba onun dışında biçim ve şekil olarak memnunum diyeyim.Ama bu memnuniyet harika doğa ötesi tarzı değil:)Çünkü bizler için memnunluk artık çıkıntı ve çöküklerin olmaması biliyorsun ki.Bakalım hele bi 5 ay geçsin anca o zaman evet bir sorun kalmadı diyebiliriz hatta sanırım 1 yıl.Farklı bir durum yok.
Sen nasılsın bu arada.Varmı bir değişiklik kemik açılması vardı sende de belki zamanla biraz değişmiş ve gözün alışmıştır diye düşünüyorum hala revizyon da kararlımısın?
Geçmiş olsun tekrardan, umarım bu sefer problem yaşamazsın.Benim burnum aynı yani bir problem olduğu belli, burun sırtım dümdüz hani yuvarlak gibi olması gereken o üçgen kısım, ya bu arada işlerim o kadar yoğunki kendi doktoruma (Ankaraya bile gidemedim) Ama şimdi aklıma ne geldi biliyor musun? Amasya'da bu konudan anlayan doktor olduğuna inanmıyorum o bakımdan bize en yakın yer Samsun en azından burnumdaki sorunu doktorun anlar diye düşünüyorum, eğer doktorunun bilgilerini (ad, soyad, hangi hastane, adres vs. bilgilerini) yazarsan birgün kendisine gösterip sorunu öğrenebilirim, yani daha sorunumu bile bilmiyorum, sadece mail attığımda ve derdimi anlatıp, resimlerime bakarak söyledi doktorum kemik açılma yapmış olabilir diye((
Sen Amasyada mısın?Anlamadım canım o kısmı.
Evet canım ben Amasya'dayım
Hımmm bak ben bilmiyordum İzmirdesin sanıyordum tabi nerden uydurmuşsam onu da:))Neyse o zaman sana şunu diyebilirim ki bana özelden Samsuna geleceğin zamanı ve telini yazarsan sana yardım etmeye çalışırım müsait olursam.Seni hem kendi doktorumla hem de birkaç başka plastik cerrahla da görüştürebilirim.Çünkü benim Samsun da gitmediğim plastikçi kalmadı.En azından bir fikir oluşmasını sağlayabiliriz.
:)) Tamam canım, hem burnumu görürsün. Bu arada senin doktorun özelde mi devlette miydi? Özeldeyse haftasonu gelebilirim, devletteyse haftaiçi ancak
Benimki Devlette ama sanırım özelide varmış emin değilim ama istersen msn ni yaz özelden ekleyeyim madem Amasyadasın.Bu arada bende Amasyalıyım ama Samsunda yaşıyorum:)Ve hep diyorum ki keşke bu burun için direk Ankaraya gitseydim ya da İstanbul a.Ama sanırım şans işi bak orada olanlarında gelebiliyor başına((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?