serpilce55 Burun Estetiği Ameliyatı - revizyon

Doktorunuz kim öğrenebilir miyim? Estetik ameliyat iyi geçse bile zamanla burun değişebiliyor mu? Ben bir doktorlar görüştüm özellikle sordum burun ucu düşer mi zamanla bozulur mu yok dedi.

Doktorunuz kim öğrenebilir miyim? Estetik ameliyat iyi geçse bile zamanla burun değişebiliyor mu? Ben bir doktorlar görüştüm özellikle sordum burun ucu düşer mi zamanla bozulur mu yok dedi.

Öncelikle ben Samsun da oldum tanınmış bir dr değil.Ameliyat sonrasındaki zaman çok önemli ne yazıkki ilk aylarda harika bile olsa aylar sonrasında ödemlerin çekilmesi ile farklılaşabiliyor burun.Ama herkes bunu yaşamıyor.Ben mesela 2 kez operasyon sonraları ilk 2 ay herşey çok güzel ama sonrasında yavaş yavaş önceleri belirsiz sonradan belirginleşen çökmeler ve çıkıntılar yaşadım.Ve şimdi 3 hafta oldu 3. bir işlem ile şimdilik bir sorun yok gözüküyor ama herşey bitti güzel oldu diyebilmem için 1 yıl geçmesi lazım heleki önceki tecrübelerimden sonra.Ve son olarak hiçbir doktor bakın Prof dahi olsa asla ameliyat sonrası komlikasyonlar için kesin ve net bir taahütte bulunamaz bulunsa da gerçekçi olmaz kiii zaten kendini bilen bir dr asla zamanla bozulmaz,hiçbir şey olmaz diyemez operasyon öncesi.O nedenle bazı dr ler vardır elbetki herkes için demiyorum ama maddi amaca hizmet eden bir dr bence kesinlikle olmaz düşmez burun ucu,bir sorun çıkmaz diye net konuşabilir.Bakın ben ilk ameliyatımdan sonra dr harika oldu çok uğraştım demiş kardeşime ama aylar sonra 1 yılın içerisinde 3 kez işlem gördüm bunun yanısıra hiçbir komlikeye uğramayan arkadaşlar da var.Yani hep ve tek dediğim şey asla yaşamadan öğrenemezsiniz.Ona oldu bana da olur mu,o yaşamadı bende yaşamam tarzı düşünceler bu tarz operasyonlarda hükümsüzdür.

Beklemekten sabır taşına dönenler,10 gün 1 ay 2 ay diye diye hergün aynaya bakıp şekil değişikliği varmı diye merakla bekleyenler nasılsınız bakalım:))

3. albümü ekledim kızlar bakabilirsiniz.Morluk tam olarak geçmedi ama en azından şekil olarak birşeyler çıktı galiba...

green35 nasıl oldun canım ne durumdasın:)

Biraz daha iyiyim canım ama hala alttan bakınca yamukluk var düzelmicek sanırım önden bakınca sorun yok hatta resim yüklemiştim ya şimdi o resimden daha iyi durumda ama bekliyorum bakalım canım :) Tabi buna da çook şükür önden bakıldığında belli olsa ne yapardım bilmiyorum artık sen nasıl oldun tatlım

Arkadaşlar özellikle 1 yılı geçmiş arkadaşlar yokmu estetik sonrası sorun çıkan veya revizyon yaptıran?????????????????????????????????????????????????????????????

arakadaş olarak ekledim kabul edermisin resimlerini merak ediyorum. bende hayati akbaşa olmayı düşünüorum ama eylülde düğünüm var haziranda yaptırsam çok sorun yaşarmııyım yardımcı olur musun bide fiyatını öğrenebilirmiyim acaba??? şimdiden teşekkürler

Canım ben Hayati beye olmadım devlet hastanesinde bir plastik cerraha oldum Samsunda.O nedenle fiyat olarak yardımcı olamayacağım.Diğer konuya gelince.Haziranda yaptıracaksın Eylülde düğün.Yani 3 aylık bir dönemde ödemlerin büyük kısmı inmiş olur.Fakat şunu düşünüyorum bu 3 ayda hazırlıklar,çarşı telaşları filan yaşayacaksın birde tam yaz ayı zaten ilk 1 ay fazla dolaşmak ve güneşe uzun süre maruz kalmak yasak.Ama sen bu dönemde sürekli alışveriş işlemleri,ev düzmeleri ile uğraşacaksın ama nerdeyse ilk 2 ay fazla ağır kaldırmamalı ve yorulmamalısın bilmiyorum yine de sen bilirsin ama bence eylülde düğününü yapıp Ekim Kasım gibi olman çok daha mantıklı hele de çalışmıyorsan kesinlikle kış ayına denk getir.YAzın burun estetiğini yapmıyor bile bir çok doktor diye biliyorum.Ama karar senin tabi.Bu arada mutluluklar diliyorum düğününe davetiye bekliyorum :))

Serpil canım uzun zamandır takip edemiyordum burnun nasıl oldu? Şuanda memnun musun yeni burnundan? Ben moralim bozuluyor diye bu siteyi bile kendime yasaklamıştım, aylar sonra ilk defa girdim, eve geçince sayfaları tek tek inceliycem.

Sorununuz düzelmiştir umarım... tamamen şans işi sanırım.. bazen en iyi doktor tesadüfen sizin burnunuzu kötü yapabiliyor... ben de önümüzdeki hafta revizyon ameliyatı olacğaım. sözde ankara'nın iyi doktorlarından biri yapmıştı ilk ameliyatımı...şimdi başka bir doktor düşünüyorum. geçmiş olsun size de.

Merhaba Rüya.Burnum 1,5 ay oldu şimdilik iyi sayılır.Hafif bir sivilce gibi birşey var bir morluk o kaldı.Pazartesi dr gittim o da bu ameliyatla ilgili değil yağ toplamış dedi sıktı ve cidden içinden bişeyler çıktı yani sıkıp kuruyan sivilcelerden galiba onun dışında biçim ve şekil olarak memnunum diyeyim.Ama bu memnuniyet harika doğa ötesi tarzı değil:)Çünkü bizler için memnunluk artık çıkıntı ve çöküklerin olmaması biliyorsun ki.Bakalım hele bi 5 ay geçsin anca o zaman evet bir sorun kalmadı diyebiliriz hatta sanırım 1 yıl.Farklı bir durum yok.

Sen nasılsın bu arada.Varmı bir değişiklik kemik açılması vardı sende de belki zamanla biraz değişmiş ve gözün alışmıştır diye düşünüyorum hala revizyon da kararlımısın?

Çok teşekkür ediyorum.Evet çok haklısın 3 kez işlem gören biri olarak bu tamamen şans işi diyorum artık birde sanırım biraz da bünye.O nedenle de bariz dr hataları dışındaki şanssızlıkları direk dr lere yüklemek sanırım pek de doğru değil.Ama işte insan o can acısıyla mutlaka bir günah keçisi bulmak zorunda kalabiliyor.Sana da çok geçmiş olsun bu arada.Umarım tek bir revizyon ve sonrasında hayal ettiğin sağlıklı bir buruna kavuşursun canım.Hayırlısı.

Geçmiş olsun tekrardan, umarım bu sefer problem yaşamazsın.Benim burnum aynı yani bir problem olduğu belli, burun sırtım dümdüz hani yuvarlak gibi olması gereken o üçgen kısım, ya bu arada işlerim o kadar yoğunki kendi doktoruma (Ankaraya bile gidemedim) Ama şimdi aklıma ne geldi biliyor musun? Amasya'da bu konudan anlayan doktor olduğuna inanmıyorum o bakımdan bize en yakın yer Samsun en azından burnumdaki sorunu doktorun anlar diye düşünüyorum, eğer doktorunun bilgilerini (ad, soyad, hangi hastane, adres vs. bilgilerini) yazarsan birgün kendisine gösterip sorunu öğrenebilirim, yani daha sorunumu bile bilmiyorum, sadece mail attığımda ve derdimi anlatıp, resimlerime bakarak söyledi doktorum kemik açılma yapmış olabilir diye ((

Sen Amasyada mısın?Anlamadım canım o kısmı.

Evet canım ben Amasya'dayım

Hımmm bak ben bilmiyordum İzmirdesin sanıyordum tabi nerden uydurmuşsam onu da:))Neyse o zaman sana şunu diyebilirim ki bana özelden Samsuna geleceğin zamanı ve telini yazarsan sana yardım etmeye çalışırım müsait olursam.Seni hem kendi doktorumla hem de birkaç başka plastik cerrahla da görüştürebilirim.Çünkü benim Samsun da gitmediğim plastikçi kalmadı.En azından bir fikir oluşmasını sağlayabiliriz.

:)) Tamam canım, hem burnumu görürsün. Bu arada senin doktorun özelde mi devlette miydi? Özeldeyse haftasonu gelebilirim, devletteyse haftaiçi ancak

:)) Tamam canım, hem burnumu görürsün. Bu arada senin doktorun özelde mi devlette miydi? Özeldeyse haftasonu gelebilirim, devletteyse haftaiçi ancak

Benimki Devlette ama sanırım özelide varmış emin değilim ama istersen msn ni yaz özelden ekleyeyim madem Amasyadasın.Bu arada bende Amasyalıyım ama Samsunda yaşıyorum:)Ve hep diyorum ki keşke bu burun için direk Ankaraya gitseydim ya da İstanbul a.Ama sanırım şans işi bak orada olanlarında gelebiliyor başına((

Amasyalı olmana çok sevindim ne güzel, bu arada Amasya'ya gelirsen haber ver, yeni burnuşunu görürüm, tanışmış oluruz, ben adliyede çalışıyorum, eğer gelecek olursan haber ver.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…