Arkadaşlarım işyerinde herkes beni kullanıyor
onlara nasıl hayır diyebilirim....nasıl sert birisi olabilirim
:tomato:klava::çok üzgünüm::mymeka:
Arkadaşlarım işyerinde herkes beni kullanıyor
Yapı gereği çok (gereksiz) yardımsever , çok merhametli biriyim...nefret ediyorum bu huyumdan...
İşyerinde hayatımızın çok saatini geçirdigimiz için aile gibi oluyoruz...
3 kızız ben kendime çay alırken kehve yaparken hep onlarada sordum veyahut yaptım...
Kredi kartım dan 100 kere eft vs vs yaptılar
ben knt istedim parasını nakit vercektim msn de yazdım görmemiş gibi yaptlar
Kaşlarımı alırmısın danaaa lütfeeennnnnn masajj yap danaaaa lütfenn hadiii sen bi tanesin vs sin süpersinnn
herkesin içinde özellikle patronların yanında dana ben sana yardım ederim nie sölemiyosun - tabi istemiyosun dimi
diyolar sonra BİR SET MESAFE ÇEKİP kendilerinden uzak tutuyorlar beni
geçtigimis sene patrona gerekli gereksiz beni şikayet tarzında çekiştirdiler ( ptronumuz bişey demedi bana aksettirmedi ama ben çok üsüldüm 3 gun uyuyamadım)
beni aptal yerine koyuyorlar karakterim yumuşak die
Nefret ediyorum kendimden
onlara nasıl hayır diyebilirim....
benden kademece üsteler ama istekleri iş dışı yani özel yani arkadaş gibi , birlikte kahvaltı eder birlikte ögle yemeklerini yeriz
onlara nasıl hayır diyebilirim....nasıl sert birisi olabilirim
:tomato:klava::çok üzgünüm::mymeka:
Tamam hayır diyemiyorsun....
Kredi kartını verirdin ama limitin doldu.
Çayını getirdin arkadaşına tüm iyi niyetinle.. Hay Allah şekersiz içtiğini unutup 6 şeker atmışsın..
Kaş almada üstüne yoktur ama bu sefer biri kalın diğeri ince mi oldu ne, isterse arkadaşın bir kuaförde düzelttirsin bir ara.
Yardım etmeyi çok seviyorsun anlaşıldı ama kafanı toparlayamamışsın bu raporda bir sürü imla hatası var galiba.
Aksilik işte, olur bazen
Tamam hayır diyemiyorsun....
Kredi kartını verirdin ama limitin doldu.
Çayını getirdin arkadaşına tüm iyi niyetinle.. Hay Allah şekersiz içtiğini unutup 6 şeker atmışsın..
Kaş almada üstüne yoktur ama bu sefer biri kalın diğeri ince mi oldu ne, isterse arkadaşın bir kuaförde düzelttirsin bir ara.
Yardım etmeyi çok seviyorsun anlaşıldı ama kafanı toparlayamamışsın bu raporda bir sürü imla hatası var galiba.
Aksilik işte, olur bazen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?