Servikal yetmezlik :(((

OBirKardelen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2014
1.434
761
83
Hayırlı cumalar öncelikle herkese eminim bu konuda bana yardımcı ve umut olacak birçok gebe ve anne vardır.Dün detaylı usg için dr.a gittik beyninden tutunda kalbindeki damarlara dahil baktı böbreklerinin hafif genişlemesi dışında gayet saglıklı bir bebek dedi yalnız serviksin 1 cm.lik kısmında hunileşme varmış yakın takip ve dahada ilerlerse rahim agzına dikiş atılabilir dedi erken dogum tehlikem varmış başına gelen çevresinde duyan varmı lütfen yardım edin

Can'ım korkma inşlh buna gerek kalmaz ama. Böyle dikiş atılıp doğum yapan çok kişi var. Ayakta kalmamaya falan dikkat et.

üzme kendini bunu bilip önlemini alabilecek olman daha iyi çok ayakta kalma iş falan yapma doktorunla görüştün mü bu konuyu

Canım çok geçmiş olsun.biz yazın bu durumu çok yakın arkadaşımda yaşadık 24.haftaya kadar sorunsuz rahim ağzı dikiliyor benim aekadaşım 26. Hafyadaydı ve kese iyice büyüdüğü için doktor kese yırtılabilir riskli dedi ancak geçirdiği operasyon çok bbaşarılı geçti inan senin haftanda daha kolay olur.arkadaşım doğum bile yaptı bebeği iyi çok şükür.yalnız sürekli ayaklarını uzatıp dinlenmen lazım sağlıkla al inşallah bebeğini kucağına

Teşekkür ederim kızlar hepimiz saglıkla alalım bebeklerimizi kucagmıza inşallah.Evet dr.mla görüştüm bugün acil dikiş atılmayı gerektircek bi durum yok serklajın birçok riski var keseyi yırtabiliriz dedi.istirahat etceksin ev işi yapma,çarşı pazar gezmek yok dedi tabi ilişkide yasak takip edicez dedi.Rabbim büyük tevekkül edip ona sıgınıyorum duadan başka elimden bişey gelmiyo

Az kalmış yolu yarılamışsın Can'ım. Dikkat et evlat için insan herşeyi yapıyor sevindim durumun böyle olmasına.:

Kullanıcı adın degişikmiş :) anlamı ne?

Yengemle konuştum. Onun çok riskli Bi zamanıymış ama bütün riski göze alarak dikmişler Can'ım. Şükür bişey olmadı abi. Onun bebeğinde kordon yağlanması vardı Bebek'te gelişememişti malesef. Sen korkma senin durumun iyi çok şüküt

Canım benim çok tşk ederim inşallah bişey olmaz evet yarıladık yolu binlerce şükürler olsun

Rahim kisılması değil mi bahsettiğin sorun bende 14 haftalık hamileyim doktor bugün aynı şeyi bana da söyledi çok korkuyorum bebeğimi kaybetmekten elimizden dua etmekten başka ne gelir Rabbim evlatlarımızi esirgesin

Nasıl sevindim ben versaya gidiyorum sezen hanıma ama kapadokyada yelizede gittim
Seninle aynı sorunu yaşayan arkadaşım da versaya cem beye gidiyrdu cem bey tatildeyken bu sorunu yaşadı sezen hanım bakmış o 5. Ayda olsan rahatlıkla dikimi burda yaparız demişti ama arkadaşım 25. Haftadaydı erciyes tıptaki bi hocaya yönlendirdi orda dikildi.versada erken doğum ünitesi olmadığı için o da kapadokyaya barış beye devam etti.sorunlu gebeliklerde barış bey daha iyi istersen bi de ona görün canım

Ben sezen hanımla devlet hastanesinde beraber çalıştım ebeyim bu arada dün gittim açılman var ama aciliyetin yok dedi takip etcez dedi dikişte büyük risk inan bilmiyorum dünden beride karnım sert kasılıyo gibi psikolojikmi onuda bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…