Ses çıkararak geniz temizleme

Burada kimse aaa ne kadar guzel deden gelse ağzımızın icine de bir balgam atsa yanimiz da da soyle istahli bir geniz temizlese demiyor ki .. Yani bazılarınız birsey konusmak icin konusuyorsunuz boyle insani orta yerinden catlatiyorsunuz Kimi gelir yazilan yaziyi duzeltir tiren yazmissa hemen oncelikle tren o canim vs :)) he duzelttiniz aya mi ciktiniz sanki. Sizde o misal dedesi hakkinda ilk gunden boyle bezmis bikmis konusmasi ve diger aile üyelerinin tasdiklemeleri nekadar dogru ne kadar etik hanimefendi. Bunu mu savunuyorsunuz. Peki.boyle mi gorduk biz buyuklerimizden iğrenirsin hosuna gitmez o ayri boyle rencide edilir mi 1 hafta 1 sene degil ki. Resmen dedesi amcasi cöpmüş iğrenç birsey mis gibi gitseler keske ilk günden mide spazmı gecircez iyyyyy bayilcaaz ailecek pislerr tuh tuh vah vah gibiii bahsetmis yani . Bi hossunuzz. Oh bir suru imla hatasi yaptim yasasın :) duzeltmenize şarjiniz yetmez.

İmlanız kadar algılarınız da bozuk, kaç yıl dirsek çürütüp bu tarz hatalar yapıyorsanız düzeltebilmem de bu yaşınızdan sonra biraz zor, hem ayrıca bana iş yükü. Direkt kursa gidin 😉

Tüm mesajlarımı, konularımı okuyun konu dışına çıkıp, harf/kelime benzeri bir düzeltmeme rast gelebilecek misiniz? Doneleriniz olmadan kuru sıkmayın, içi dolu konuşmak size boş konuşmaktan her alanda fayda sağlar.

Evde olan misafire hütmetsizlikle ilgili tek cümlem yok bulamazsınızda. Ben höykürerek geniz temizlemeyi kültürel değer! olarak gören, toplum içinde yapmanın doğruluğunu savunanları eleştirdim. Sizin bu şekilde anlamış olmanız algılarınızda ki yetersizlik.

Çok seviyor ve savunuyorsanız insanların yanında geniz temizlemeye devam edebilirsiniz, nasıl olsa isminizin önüne gelecek sıfatlar sizi bağlar.😉

Dipnot: İmla ve yazım kursları yanında, okuduğunu anlayabilme kurslarınıda tavsiye ederim. O zaman kimseye sataşmak zorunda kalmazsınız.

boyle konulara yada boyle dusunen insnalara sinir oluyorum.birincisi bunu yapan genc biri olsa bende cildiririm ama yasli biri.bu yasa kadar oyle ogrenmis evet igrenc bi durum ama yapacak bisye yok.ben mesela agiz şapirdatmasina deli oluyorum tedavi gorecek kadar takintiliyim ama yasli biri yapinca delirsem de ses etmiyorum.alt tarafi bi hafta ya dayanin

boyle konulara yada boyle dusunen insnalara sinir oluyorum.birincisi bunu yapan genc biri olsa bende cildiririm ama yasli biri.bu yasa kadar oyle ogrenmis evet igrenc bi durum ama yapacak bisye yok.ben mesela agiz şapirdatmasina deli oluyorum tedavi gorecek kadar takintiliyim ama yasli biri yapinca delirsem de ses etmiyorum.alt tarafi bi hafta ya dayanin
35 yaş yaşlı mı ya

İmlanız kadar algılarınız da bozuk, kaç yıl dirsek çürütüp bu tarz hatalar yapıyorsanız düzeltebilmem de bu yaşınızdan sonra biraz zor, hem ayrıca bana iş yükü. Direkt kursa gidin 😉

Tüm mesajlarımı, konularımı okuyun konu dışına çıkıp, harf/kelime benzeri bir düzeltmeme rast gelebilecek misiniz? Doneleriniz olmadan kuru sıkmayın, içi dolu konuşmak size boş konuşmaktan her alanda fayda sağlar.

Evde olan misafire hütmetsizlikle ilgili tek cümlem yok bulamazsınızda. Ben höykürerek geniz temizlemeyi kültürel değer! olarak gören, toplum içinde yapmanın doğruluğunu savunanları eleştirdim. Sizin bu şekilde anlamış olmanız algılarınızda ki yetersizlik.

Çok seviyor ve savunuyorsanız insanların yanında geniz temizlemeye devam edebilirsiniz, nasıl olsa isminizin önüne gelecek sıfatlar sizi bağlar.😉

Dipnot: İmla ve yazım kursları yanında, okuduğunu anlayabilme kurslarınıda tavsiye ederim. O zaman kimseye sataşmak zorunda kalmazsınız.
Sonuc : Okadar yazdigim seyden sen gel bunlari cikar. Olsun ya cokta seyapmamak lazim. Kamu spotu gibi konusmussun valla sıkıldım yarisini okumadim :)))))

Sonuc : Okadar yazdigim seyden sen gel bunlari cikar. Olsun ya cokta seyapmamak lazim. Kamu spotu gibi konusmussun valla sıkıldım yarisini okumadim :)))))
Haha okuyamamanıza hiç şaşırmadım niyeyse, o yüzden kurs tavsiye etmiştim 😂 haklısın yinede fazla açıklama yapmışım, davul zurna az misali 😉

Bu bi kültür öyle alışmış yurtdışındayım
Otobüsün ortasında sesli hönkürerek sümküren insan sesiyle ödünüz patlayabilir onlara göre de burun çekmek ayıp
onlarda öyle görmüş
Tırnakları da gözleri görmüyorsa düşmüştür idare edin yaşlı çabuk alınırlar siz mideniz bulanmasın diye başka çözümler bulun baya Öner'i gelmiş

Bu bi kültür öyle alışmış yurtdışındayım
Otobüsün ortasında sesli hönkürerek sümküren insan sesiyle ödünüz patlayabilir onlara göre de burun çekmek ayıp
onlarda öyle görmüş
Tırnakları da gözleri görmüyorsa düşmüştür idare edin yaşlı çabuk alınırlar siz mideniz bulanmasın diye başka çözümler bulun baya Öner'i gelmiş

Ama kültür demeyin, kültürel fark ile kültürel değeri ayırt edemeyenler, kültür dediniz diye bayıldınız sananlar oluyor:)

Ama kültür demeyin, kültürel fark ile kültürel değeri ayırt edemeyenler, kültür dediniz diye bayıldınız sananlar oluyor:)
Ama bu bir gerçek onlara göre ayıp değil
hatta burnunu sümkürmeden nasıl temizleyecek
kültürel değerde genelde herkesin kabul ettiği ortakçı değerler olsada belli noktalarda farklılık gösterebiliyor
Bu insanlarda lavaboda bu işini hallediyor ne yapsın
Benim bulunduğun yerde konuşurken bi anda sesli bi şekilde mendiline sümkürüyor
Evet mide bulandırıcı
Fakat onlara göre normal

Ben size hak verdim konu sahibi. Toplumu saygı olusturur ve sesli sekilde geniz temizlemek aykırı ve mide bulandırıcı bir davranıs.
Onların ozgurce hağğğkkkkpu seklinde geniz temızledıklerı yerde sizin huzurunuz kacıyorsa orda otomatikman saygı da bitiyor. Ve yakınmakta haklısınız.
En kısa zamanda eviniz de huzurla kalmanız dileğiyle.

Boyle seylere uzuluyorum. Dedeniz ve amcaniz sonucta.ne olursa olsun 1hafta 2 hafta katlanilmayacaksa neden akrabalik var. Köyde yasam daha farkli insanlar daha rahat biraz daha dikkatsiz yasiyorlar oyle alistiklarindan.dogru davranislar demiyorum ama degismeyecek sonucta yasli insanlar.rahatsiz oldugunuzu belli etseniz dedeniz uzulecek oglunun evinde utanacak.ama yaslilar veya koyde yetisenler bazen boyle olabiliyor bence idare etmek gerek.bence uzmektense kirmaktansa disinizi sikmanizi oneririm.

Boyle seylere uzuluyorum. Dedeniz ve amcaniz sonucta.ne olursa olsun 1hafta 2 hafta katlanilmayacaksa neden akrabalik var. Köyde yasam daha farkli insanlar daha rahat biraz daha dikkatsiz yasiyorlar oyle alistiklarindan.dogru davranislar demiyorum ama degismeyecek sonucta yasli insanlar.rahatsiz oldugunuzu belli etseniz dedeniz uzulecek oglunun evinde utanacak.ama yaslilar veya koyde yetisenler bazen boyle olabiliyor bence idare etmek gerek.bence uzmektense kirmaktansa disinizi sikmanizi oneririm.
Allah aşkına hangi köyde koltuk üzerine tırnak kesiliyor söyler misiniz?

Genç değil ama elden ayaktan düşmüş bir yaş da değil. Gayet her şeyin farkında olabileceği bir yaş. Ayrıca amca kısmı hep atlanıyor nedense
bende hoşlanmam böyle şeylerden fakat, misafir gelmişler ve 1 hafta sadece. Görgü dersi vericek değilsiniz bu yaştan sonra, ayrıca dede ve amca üstelik misafir.. Sabır göstermekten başka yapılacak bir şey yok. İnsanlar adına da üzüldüm :(

bende hoşlanmam böyle şeylerden fakat, misafir gelmişler ve 1 hafta sadece. Görgü dersi vericek değilsiniz bu yaştan sonra, ayrıca dede ve amca üstelik misafir.. Sabır göstermekten başka yapılacak bir şey yok. İnsanlar adına da üzüldüm :KK43:
Bende evdeki hamile kişiye üzülüyorum. Keyfen koltukta tırnak kesen kişilere üzülmekten daha mantıklı geliyor

..... ey nankör dünya eyyy yalan dünya hastalıkları icinde barındıran dünya, hasta ruhlu insanları icine alan dünya düşmez kalkmaz bir allah var. İnsanlar yatalak oluyor neler neler ...allah hayırlı evlatlar hayırlı torunlar nasip etsin.... allah ıslah etsin siz ve sizin gibileri....

Bende deyim yerindeyse cok cok uyuz biriyimdir birinin dokundugu su sisesini bile elime alamam misafir gittikten sonra (arkadas ortami yeni tanistigimiz biri) gelip gittikten sonra kapi kulplarina kadar silen ben bile bu konuya uzuldum
ne bilim anne baba ya bulunmaz bi nimet canim seni hamile olan anneyi yadirgamadim gencsin belki yasin kucuk vs bende ayni senin gibiydim ama simdi hamileyim ve anne-baba olmanin zorlugu nedir biliyorum o yuzden baban beni sasirtti biraz
bi gun evladim benim hakkimda böyle dusunse cok uzulurum simdiden islak mendil yerine poposunu pamukla temizlerim vs herseyin en guzelini dusunuyorum belki cok duygusal bi yaklasim oldu ama anne baba aile olmak cok zor
kisaca kiymet bilinmeli

Back
X