- 19 Mart 2019
- 7.883
- 33.202
- 498
- Konu Sahibi Cileklivanilinn
Burada kimse aaa ne kadar guzel deden gelse ağzımızın icine de bir balgam atsa yanimiz da da soyle istahli bir geniz temizlese demiyor ki .. Yani bazılarınız birsey konusmak icin konusuyorsunuz boyle insani orta yerinden catlatiyorsunuz Kimi gelir yazilan yaziyi duzeltir tiren yazmissa hemen oncelikle tren o canim vs :)) he duzelttiniz aya mi ciktiniz sanki. Sizde o misal dedesi hakkinda ilk gunden boyle bezmis bikmis konusmasi ve diger aile üyelerinin tasdiklemeleri nekadar dogru ne kadar etik hanimefendi. Bunu mu savunuyorsunuz. Peki.boyle mi gorduk biz buyuklerimizden iğrenirsin hosuna gitmez o ayri boyle rencide edilir mi 1 hafta 1 sene degil ki. Resmen dedesi amcasi cöpmüş iğrenç birsey mis gibi gitseler keske ilk günden mide spazmı gecircez iyyyyy bayilcaaz ailecek pislerr tuh tuh vah vah gibiii bahsetmis yani . Bi hossunuzz. Oh bir suru imla hatasi yaptim yasasın :) duzeltmenize şarjiniz yetmez.
İmlanız kadar algılarınız da bozuk, kaç yıl dirsek çürütüp bu tarz hatalar yapıyorsanız düzeltebilmem de bu yaşınızdan sonra biraz zor, hem ayrıca bana iş yükü. Direkt kursa gidin

Tüm mesajlarımı, konularımı okuyun konu dışına çıkıp, harf/kelime benzeri bir düzeltmeme rast gelebilecek misiniz? Doneleriniz olmadan kuru sıkmayın, içi dolu konuşmak size boş konuşmaktan her alanda fayda sağlar.
Evde olan misafire hütmetsizlikle ilgili tek cümlem yok bulamazsınızda. Ben höykürerek geniz temizlemeyi kültürel değer! olarak gören, toplum içinde yapmanın doğruluğunu savunanları eleştirdim. Sizin bu şekilde anlamış olmanız algılarınızda ki yetersizlik.
Çok seviyor ve savunuyorsanız insanların yanında geniz temizlemeye devam edebilirsiniz, nasıl olsa isminizin önüne gelecek sıfatlar sizi bağlar.

Dipnot: İmla ve yazım kursları yanında, okuduğunu anlayabilme kurslarınıda tavsiye ederim. O zaman kimseye sataşmak zorunda kalmazsınız.