• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ses çıkmadı?

Bu aralar hep bı arayış içindesin sanırım.
Yanlış anlama bunu elestirmiyorum, bende yalnız kalamazdim bekarken hep hayatımda biri olmuştur duramam öyle.

Fakat bu arayışın sebebiyle her kapıyı zorluyor gibisin kendine zarar vereceksin yanlış kararlar almayasin ?
Bu yaşıma kadar almadığımı düşünüyorum bundan sonra da almam inşallah.
Yalnız kalamamakla alakalı değil pek bence
Teşekkür ederim🙏

Selam diyip sonra kendine ayarlamis olabilir mi
Ahahah 😂😂 lisede bir arkadaş beni seven biri varmış zorla aramızı yapmaya çalışıyordu ama ben hiç düşünmediğim için umursamadım sonra bir baktım kendine ayarlamış 😂😂😂

Bu yaşıma kadar almadığımı düşünüyorum bundan sonra da almam inşallah.
Teşekkür ederim🙏
Yani bu önceki oğlanla ilgili yanlış düşünceler içindeydin oğlanın sana ilgisi yokken mesela.
Bu da yanlış kararlardan biri bence, kendini küçük düşürmüş oluyorsun

Arkadaşlar bir arkadaşın sosyal medyada fotoğrafında birini beğendim ve sordum bekar mı nasıl biri diye. O da en son sevgilisi yoktu olsa paylaşırdı çok iyi biridir dedi. Bir dönem birlikte çalışmışlar ama çok muhabbetim yok olsa tanıştırırdım sizi dedi. Sonra da dur bi selam yazayım dedi. Ben de tamam dedim. 10 gün oldu ses seda çıkmadı. Arkadaşla da çok yakın değiliz soramadımda. Siz olsanız ne yapardınız? Tekrar sorsam mı sormadan adım atsam mı? Olumsuz yada olumlu dönüş yapmadı.
Belki çocuk cevap vermedi ya da arkadaşınız konuşuyor 😬

Yani bu önceki oğlanla ilgili yanlış düşünceler içindeydin oğlanın sana ilgisi yokken mesela.
Bu da yanlış kararlardan biri bence, kendini küçük düşürmüş oluyorsun
Hangi oğlanla ilgili ?
Karıştırıyor olabilir misiniz?
Neden küçük düşeyim ki ben öyle düşünmüyorum açıkçası tabi sizin fikriniz

Son düzenleme:
Bir kaç fotoğrafını beğen sonra bekle bari

O kadar samimi değillermiş belki de adamın artık sevgilisi var. Cidden bir ilişkisi olup olmadığını öğrenebildi mi merak ettim şimdi 😁

O kadar samimi değillermiş belki de adamın artık sevgilisi var. Cidden bir ilişkisi olup olmadığını öğrenebildi mi merak ettim şimdi 😁
Ben de meraktayım 😬
Olsaydı paylaşırdı bence dedi ama bilmiyoruz

Back
X