• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ses çıkmadı?

Arkadaşlar bir arkadaşın sosyal medyada fotoğrafında birini beğendim ve sordum bekar mı nasıl biri diye. O da en son sevgilisi yoktu olsa paylaşırdı çok iyi biridir dedi. Bir dönem birlikte çalışmışlar ama çok muhabbetim yok olsa tanıştırırdım sizi dedi. Sonra da dur bi selam yazayım dedi. Ben de tamam dedim. 10 gün oldu ses seda çıkmadı. Arkadaşla da çok yakın değiliz soramadımda. Siz olsanız ne yapardınız? Tekrar sorsam mı sormadan adım atsam mı? Olumsuz yada olumlu dönüş yapmadı.
Samimi değilmiş o da açamamıştır konuyu. Ben olsam merhaba der başlarım konuşmaya ne kaybedeceksin ki. Yalandan işiyle ilgili bir şey falan sor, danış falan. Olacağı varsa gelir devamı zaten.

arkadaşa sor.
şimdi arkadaş ona sorduysa ve cevap olumsuz olduysa mesela hayatında biri varsa ya da örneğin seni beğenmediyse sen bunları bilmeden onu eklersen saçma olur. o yüzden bilmen lazım yani sor arkadaşına.

eğer arkadaşın o kişiyle irtibata geçmediyse sen ekle, bişeyleri bahane et konuşma başlat. hoşlanırsa devamını getirir. getirmezse geçmiş olsun salla.

kasmaya gerek yok bu kadar.

arkadaşa sor.
şimdi arkadaş ona sorduysa ve cevap olumsuz olduysa mesela hayatında biri varsa ya da örneğin seni beğenmediyse sen bunları bilmeden onu eklersen saçma olur. o yüzden bilmen lazım yani sor arkadaşına.

eğer arkadaşın o kişiyle irtibata geçmediyse sen ekle, bişeyleri bahane et konuşma başlat. hoşlanırsa devamını getirir. getirmezse geçmiş olsun salla.

kasmaya gerek yok bu kadar.
Olumlu yada olumsuz olsa arkadaş söylerdi heralde diyorum bence sormadı.
Dediğiniz gibi kasmaya da gerek yok ikisinden birini yapmalı en fazla ne ilabilir kl🙈

Back
X