Ilk konuda da buna benzer bir sey yazmıştiniz, nedenlerini de paylaşın, belki siz olaya objektif bakmadığınız icin öyle düşünüyor olabilirsiniz.Her insan bilir düm düz boşanmayı ama bazen istesek de yapamayız
İnşallahh hiç bir zaman neden böyle saçmalıklarla uğraşıyoruz anlamak zorunda kalmazsınız tüm kalbimle dua ediyorum inanın . Her insan bilir düm düz boşanmayı ama bazen istesek de yapamayız
Ben de hiç anlamadım. Ne demek bazen dümdüz istesek de boşanamayız? Zaten aldatıldığına emin. Düşünmüyorum biliyorum diyor. Bu kadar bilirken ne diye ispat arıyor ve ne diye istese de boşanamıyor?gerçekten anlayamadım, neden dümdüz boşanamıyorsunuz? Adam üstünüze kapı mı kitliyor gidemiyor musunuz, tehdit mi ediyor korkuyor musunuz? Nedir sebebi? zaten aramızda evlilik yok adam eve gelmiyor yazmıştınız bu boşanmak için gayet geçerli bir sebep. Çıkın gidin, dava açın sonra boşanın bu kadar. Arada evlilik yok adam eve gelmiyor derseniz biraz da iyi bir avukatınız varsa boşamayacak hakim yok.
Ben de hiç anlamadım. Ne demek bazen dümdüz istesek de boşanamayız? Zaten aldatıldığına emin. Düşünmüyorum biliyorum diyor. Bu kadar bilirken ne diye ispat arıyor ve ne diye istese de boşanamıyor?
Tazminat istemiyorum demiş. Velayet de bakıma muhtaçlar diye anneye verilmiyor mu zaten?Tazminat ve velayet konusundan dolayı aldatma ile boşanmak isteyebilir
Tazminat istemiyorum demiş. Velayet de bakıma muhtaçlar diye anneye verilmiyor mu zaten?
Belki de çekişmeli boşanma davası olursa uzamaması ve haksız çıkmamak için delil topluyordur. Sonuçta pat diye hakim boşamıyor emin olun. Onlarca şey var elimde 3 yıldır davam sürüyor. Bence akıllıca davranıyor, delil toplayıp elini kuvvetlendirmek istemesinden daha doğal ne olabilir ki... Keşke ben de zamanında daha sağlam deliller toplayıp hareket etseydim de mahkemede kendimi atılan iftiralara karşı savunmak zorunda kalmasaydım, haklılığımı ispatlamak durumuna düşmeseydim.gerçekten anlayamadım, neden dümdüz boşanamıyorsunuz? Adam üstünüze kapı mı kitliyor gidemiyor musunuz, tehdit mi ediyor korkuyor musunuz? Nedir sebebi? zaten aramızda evlilik yok adam eve gelmiyor yazmıştınız bu boşanmak için gayet geçerli bir sebep. Çıkın gidin, dava açın sonra boşanın bu kadar. Arada evlilik yok adam eve gelmiyor derseniz biraz da iyi bir avukatınız varsa boşamayacak hakim yok.
Usb cihazları ses çıkarmıyor küçük bi ışığı var sesi iyi algılıyor bi sorun olmaz göremeyeceği bir yere koyun baya uzun süre kayıt yapıyor.Arkadaşlar önceki konumu bilenler az çok konuya hakim . Size şunu sormak istiyorum daha önce aranızda ses kayıt cihazı kullanan var mı USB şeklinde ses kayıt cihazı sipariş ettim bugün . Arabasına koyucam akşam çıkarken varsa kullananlar yardımcı olabilir mi yani ses kayıt cihazı arada ötme falan yapmaz demi yakalanmamak lazım ( DELİL OLARAK KULLANMAYACAĞIM) konuşmalarından yola çıkarak delil bulmak için kullanacağım
Merak ettim özelden ne kullandı ne yaptı anlatabilir misiniz ?Arkadaşımın arkadaşı yaptı onu eşine. Şu an boşanıyorlar. (Adam cihaz takıldığını anlamadı).
Ben bakıcı için kullanmıştım ilk haftalarda. Bazılarında ışık oluyor onun görünmesini engellerseniz sorun olmaz. Ortalama 8 saat kaydediyor. Sonra pcye takip aktarabilirsiniz ve usb olan her yerde şarj edebiliyorsunuz. Minik bisey farkedilmiyorArkadaşlar önceki konumu bilenler az çok konuya hakim . Size şunu sormak istiyorum daha önce aranızda ses kayıt cihazı kullanan var mı USB şeklinde ses kayıt cihazı sipariş ettim bugün . Arabasına koyucam akşam çıkarken varsa kullananlar yardımcı olabilir mi yani ses kayıt cihazı arada ötme falan yapmaz demi yakalanmamak lazım ( DELİL OLARAK KULLANMAYACAĞIM) konuşmalarından yola çıkarak delil bulmak için kullanacağım
Arabasına ses kayıt cihazı taktırdı. Sonra kocasının sevgilisi ile konuşmalarını dinledi ama çok çok acı çekti. En son buluşma yerlerini öğrendi ve onları bastı. Çok kötü bir şey bence. Katiyen kimseye tavsiye etmem.Merak ettim özelden ne kullandı ne yaptı anlatabilir misiniz ?
Bazen sadece kanıtlamak istersiniz belki de. Yani bu herifler var ya, telefonunda yakalarsınız, hemen siler, sonra; "sen ruh hastasısın, sen kıskançsın, şifremi sana vermeyeceğim, git tedavi ol" diye ortaya çıkarlar ya. İnsan al hadi al kim ruh hastası demek ister. Belki öyle bir şeydir. Hep aynı oyunlargerçekten anlayamadım, neden dümdüz boşanamıyorsunuz? Adam üstünüze kapı mı kitliyor gidemiyor musunuz, tehdit mi ediyor korkuyor musunuz? Nedir sebebi? zaten aramızda evlilik yok adam eve gelmiyor yazmıştınız bu boşanmak için gayet geçerli bir sebep. Çıkın gidin, dava açın sonra boşanın bu kadar. Arada evlilik yok adam eve gelmiyor derseniz biraz da iyi bir avukatınız varsa boşamayacak hakim yok.
Konu sahibi arakdaşla alakası yok ama bir şey sormak istiyorum belki sabaha kadar görüp cevaplarsınız. Kredisini benim ödediğim bir daireyi karşı taraf bana bıraktı. (5 yıl kaldı)İki çocuk içinse beş bin nafaka. Yolda yüzde 10 artırımlı. Karşı taraf normalde varlıklı. Aileden de varlıklı.Ama kendi işyeri(%50) ve iki devremülk hariç(toplam değeri 200 bindir) üzerine bir şey yok. Oysa arabası var, kira getiren dükkanı var. Babasının üzerine kayıtlı hep.Bunlar benim bildiğim sadece.Belki daha fazlasıda vardır. Ben ilk anlaşmalı taraftarıydım ama öyle çirkeflikler yapıldıki süreçte,son anlaşma bu oldu. Ben buna razı gelmedim ama ailem,özellikle anne babamda rahatsız olduğu için işin çekişmeliye gitmesini istemeyerek araya girdiler ki evi bana bıraktığı için. Yarın mahkeme var ama gitmezsem protokol iptal olur dava düşer. Şeytan diyor gitme sürünsün çekişmelide. Ama o zaman eve de ortak olacak. Ve avukatın söylediğine göre muhtemelen işyerini zararda göstereceği için nafaka daha da az olabilir diyor. Bi yanımda; öyle acele ediyor ki boşanma için ya biri var ya mal kaçırıyor diyor. Her ikisinde de süreç uzayacağı için sinirleri bozulacak amacına ulaşmayacak. Bunun için bile çekişmeli olsun diyor. Tabi bende şu an duygusallıkta var. Birde akşam babası büyük kızımı arıyor aman ne neşeli neşeli konuşmalar o,kv,kp.. hepsi laylaylomlar.. aman yarın seni alayım güzelimler falan.. evlilikte bize çok gördüğü ilgiyi alakayı bekarlaşınca ailesine gösteriyor. Şu yaptıklarını sindiremiyorum. Anlaşma da zaten tamamiyle onun istediği gibi şekillendi. Bana başta konuştuğu gibi olmadı. 3-5 ziynet eşyama bile el koydu. Çocukları bahane ederek. Buna bile ses çıkaramadım. Hep çekişmeli boşanırım diye tehdit ediyor bizimkileri. Her şeye ortak olurum falan diyor.Kafam çok karışık.Eğer kocanız çok çok zengin değilse hiç çekişmeli davayla uğraşıp şunu bunu kanıtlayayım derdine girmeyin. Davayı kazansanız da yıllar sonra kazanıyorsunuz çok zengin değilse bir kuru maaşı varsa sigortasız çalışıp haklarını vermemek için elinden geleni yapacaktır. Diyelim ki durumu iyi üstüne şu var bu var, şu an açtığınız dava istinafa da gidildiğini düşünürseniz en iyi ihtimalle 5 yıl sürüyor. Diyelim ki takılan altınların size verilmesine karar verildi ve durumu iyi ,bir şekilde haciz yoluyla alacaksınız 5 yıl sonra bugünkü fiyattan hesaplanıyor. Yani altınlar pul oluyor. Tazminat kazanırsanız dediğim gibi yine üstüne bir şeyler olması lazım ki haciz koydurabilin. Fakat boşanma aşamasında kimse üstünde mal varlığı bırakma taraftarı olmuyor karım alamasın diye, bir şekilde başkasının üstüne geçirir. İnanın uğraştığınızla geçen zamanınızla kalırsınız,kendinizi de yerlere düşürmeyin. Emin değilseniz emin olmak için yapıyorsanız evet yapın ama dediğim gibi tüm delilleri bu süreci göze alıyorsanız kanıt olarak kullanın. Ben de çekişmeli boşanmış biri olarak yazıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?