Selam kizlar. 3 gün önce eski mesai arkadasim aradi, erkek kardesinin bekar oldugundan ve isinden bahsetti. Gorusmek ister misin diye sordu ben de olur dedim. Gorustuk hemen disarda, gayet iyi gecti muhabbet guzeldi. Kendisi de benim hakkimda olumlu dusundugunu ifade eden seyler soyledi. 3 saat gorusmeden sonra benim gitmem gerektigini aksam icin programim oldugunu soyledim. O da "biraz daha kalsaydin yemek yerdik birlikte " dedi ve israr etti. Ben de " baska zaman inş." dedim. O da ertesi gun icin bulusmak istedigini soyledi. Yemege gidelim falan dedi. Ben de tamam dedim. Ertesi gün oldu ses seda yok onun yuzunden evden disari cikmadim.taa aksamin 7 sinde mesaj atti. sadece "cok ozurdilerim sehir disindan misafirlerim geldi, baska zaman bulusuruz inş" diye. Ben de 4 saat cevap yazmadim. Sonra "inş." Yazip gonderdim. 2 gun oldu hala ses seda yok. Aksamlari arayabilir miyim diye sormustu, ne arayan var ne soran..olumlu ya da olumsuz dusunuyor olsa da dile getirmesi gerekmezmiydi? Ve yaptigi da cok kaba bir hareket. Beni saatlerce bekletip ta aksam haber vermesi hem de mesajla soylemesi beni onemsemedigini gosteriyor. Cok cok sinir oldum. Kendisi normalde bulundugum sehire 11 saat uzaklikta bi sehirde. Yillik izin icin gelmis. Madem olumlu dusunuyordu su gunleri de degerlendirmesi gerekmezmiydi? Sizce kizkardesine yani arkadasima soylemeli miyim kardesinin bana ayip ettigini? Arkadasa soylemesem kendimi salak yerine konmus gibi hissedicem. Ya da arkadasa ne demeliyim? Baska kizlarla gorusuyor gibi bir his var icimde.