- 18 Kasım 2013
- 1.520
- 438
- 123
- Konu Sahibi papatyasevilir
-
Ötede oyna sengüzel kesin erkek
Haggat mi nereden anliyonuz ay :))güzel kesin erkek
o kadar umutka sormuşki sevindireyim dedimHaggat mi nereden anliyonuz ay :))
Önyargılarınızla başbaşa bırakıyorum sizio kadar umutka sormuşki sevindireyim dedim
doktorun anlamadığını bu sayfada yazan üç beş cümleden anlayacak kadar altıncı hissimde öngörümde yüksek değil
cinsiyettin önemli olmadığını asıl önemli olanın sağlıklı sıhatle dünyaya gelmesi olduğunu yazarmısın konu sahibine
o kadar olgunki daha oyun oynuyor ve beni oyuna almıyormuşşşş
Ya benim doktorum %50 kız %50 erkek derdi kulakları çınlasin bunu yapan da perinatoloji uzmanı idi adam cinsiyetin önemi olmadığını böyle dile getiriyor du :)) gerçekten hiç önemli değil zamanla anlarlar hem daha çok erken haftası ama merak işte oda biseyler almak istiyodur :))o kadar umutka sormuşki sevindireyim dedim
doktorun anlamadığını bu sayfada yazan üç beş cümleden anlayacak kadar altıncı hissimde öngörümde yüksek değil
cinsiyettin önemli olmadığını asıl önemli olanın sağlıklı sıhatle dünyaya gelmesi olduğunu yazarmısın konu sahibine
Size kendimi dualarımızı önceliklerinizi anlatmayacağım ama hakkımı da helal etmiyorumo kadar umutka sormuşki sevindireyim dedim
senden helallik konusunda bir isteğim yada beklentim yokSize kendimi dualarımızı önceliklerinizi anlatmayacağım ama hakkımı da helal etmiyorum
Zeten anneyim.. Ben de senden rica ediyorum insansın Önyargılarını azalt bir paragraf yazıyla anladığına insanları yargılama . Ki iyi insanlardan olabilesinsenden helallik konusunda bir isteğim yada beklentim yok
sadece rica ediyorum
hamilesin mantıklı ol ki iyi bir anne olasın iyi bir insan yetiştirebilesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?