- 7 Temmuz 2011
- 7.335
- 14.155
- 298
Eki Görüntüle 1161104
Buna mı başvursam ki? Başarılı oldum ilk denememdeZaten bende bir köstebek havası var, bekaret konularının vazgeçilmez ismiyim yetmez mi
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 1161104
Buna mı başvursam ki? Başarılı oldum ilk denememdeZaten bende bir köstebek havası var, bekaret konularının vazgeçilmez ismiyim yetmez mi
![]()
Hadi ya, ilaç mı kullanıyorsun şu malum ilacı ilk önce şurubu verirler, sonra hapını hani?
Onun izini nasıl süreceksin kız
Azıcık zor olmaz mı
![]()
Yok canım direk hap verdiler isim vermek belki yasaktır ama velbutrin diye bi şey. Onu kullandım bir ay falan ama öldürdü beni. Kafama göre de bıraktım cahil cahilAma idare etti beni iki sene falan, mide bulantılarım olmuyordu hiç. Yeni yeni yine başladı. Psikiyatrist yolu gözüküyor bana ama işte korkuyorum şu alışma sürecindeki depresyondan, mahvediyor insanı
Ayyy bak bi karikatür vardı onunla ilgili tam sana atacaktım ama bulamadım ya nerde görmüştüm ki. Aynı dediğin gibi kedi bi noktaya bakıyo. Kız kalkıyor sonra, "kızım orda bi şey yok" diyor, kedi bakmaya devam tabii. kız "yok değil mi????" diyor sonra, aynı seni hatırlattı şimdi oky
![]()
Bu arada konunu şimdi okudum -şimdiye kadar yorum kısmıyla ilgilenmiştim- o sesler normal hepimize olur, akıl oyun eder insana. Bir de bu kaygı bozukluğu da neden olur bak, her an tedirginliğe,o sesi o yüzden duymuş olabilirsin. Bu ara stresli/mutsuz olmanı gerektirecek bir şeyler mi oldu? Benim de anksiyetem vardı gerçi bende birkaç bir şey daha vardı da uzun hikaye. Sınavdan önceki geceler uyuyamazdım imkanı yok, geceleri kabus görürdüm tekrar tekrar aynı kabusları hep okulla sınavla ilgili,bir ara ciddi bir uyku bozukluğum vardı. ben bunu bayağı kontrol altına aldım şu an çok iyiyim ama sen git bi yine, bir de devlet hastanesine gitme sakın.
Banada bir ara çok oluyordu özellikle uyku uyanıklık arasında ve banyodayken :)) ama tırsmıyorum açıkçası. Hayatımda sadece bir kere bu tarz ürkütücü bir olay yaşadım bir gece sırt üstü uzanıyordum bir an içim geçmiş ışık falan da açıktı sonra hani uyursam kalkamam düşüncesiyle gözlerimi bir açtım tepemde baştan aşağı siyah giyinmiş bi kadın vardı el sallıyo gibiydi ama sadece 1 saniye gördüm belki daha kısaydı sonra uçarak annemlerin yanına gittim zaten :)) Çevremde başına korkunç şeyler gelen çok tanıdığım var ve hepsi de bu yaşadıklarının doğa üstü olaylarla ilgisi olduğunu düşünüyor ama ben hiç sanmıyorum mutlaka mantıklı bir açıklaması vardır bence seninki de onlardan biri takma :))
bu değilmi o karikatür..
![]()
aynı ben ve lokum:)))
bu değilmi o karikatür..
![]()
aynı ben ve lokum:)))
Okuldaki psikiyatriste gitmiştim ben, okulumuzun sağlık kurumu var da kendi bünyesinde. O da baya namını salmış, sonradan gittiğim tüm psikiyatristler bir daha ona gitme dedi. Devlet hastanesine gitmiyorum canım, özel bir hastanenin psikiyatrisine gitmiştim en son, ilacı değiştirmek isteyen de oydu yine ona gitmeyi planlıyorum. Şu sıralar gergin, stresli ve mutsuzum sebepsiz yere. Terk edilmiştim onun mu etkisi var acaba hala, bilemedim. Anksiyete çok bela bir şey. Zaten stresten ne akdar hastalık varsa çıkardım. Kurdeşen, zona vs.![]()
Hadi ya, neyse amaan boş ver.Yine git ona aksatma, gerçekten çok işe yarıyor, ben keşke tedavi için bu kadar beklemeseymişim dedim sonra, insanın hayat kalitesini etkiliyor ciddi bir biçimde. Bu arada millan ban yemiş, tesadüfen gördüm akışa bakıyodum bi topice girdim bir baktım geçici olarak hesap pasif diyor burayla ilgili olmasın, ayyy korkuyom:18:
Ben de doğa üstü bir şeye bağlamıyorum aynen, işte o sebeple bir rahatsızlık mı var diye şüphelendim. Ama herkesin arada bir yaşadığı şeylermiş gördüğüm kadarıyla. Sanırım önemli olan bilincinde olmak olan şeyin, gerçek olduğunu düşünmmek falan sanıyorum sıkıntılı olan
Lokum dedin de1 sene olacak şekerli bir şey yemedim.
Yalnız senin kediden ben de tırstım heesaygılar.:44:
Ne görüyorsa artık, ya da görüyor mu:18:
ohooo seninki bişi mi benim o seslere yanıt vermişliğim var.. sanki biri ismimi söyledi bende efendim dedimyakında karşılıklı konuşmaya başlarsak, o ses de tekrar yanıt verip "napıon, ne edion?" derse işte o zaman sıkıntı
![]()
hahah iyiymiş bu![]()
milly neden grileşti? :26:
Merhaba arkadaşlar benim bir derdim varr...Öncelikle kendimden bahsedeyim, bende anksiyete var, bundan dolayı en ufak öksürükte dahi hemen endişelenir doktora falan giderim. Ben yaklaşık bir iki ay önce burada psikoloji bölümünde şizofreni ile ilgili bir konu okuyup çok üzülmüştüm. Bugün başıma gelen bir olayla da kafamı buna takmış durumdayım. Sabah uyandım ve birinin bana seslendiğini duydum sanki ama evde kimse yoktu. Bir defa daha başıma gelmişti, buradaki o konuyu okuduktan sonra şimdi de buna taktım ve korkmaya başladım. Acaba hiç başına böyle bir şey gelen var mı? Normal bir durum mudur ki? Çünkü başıma gelen olayların birinde gece uyumaya çalışıyordum bugünkünde de yeni uyanmıştım sabah. Yani hep uykuluyken oluyor sanırım.
Not: Arkadaşlardan ricam konumu dini veya forumda yasaklı olan şeylere bağlamamaları. Çünkü benzer şeyi yaşayan başka arkadaşlardan bilgi almak istiyorum ve konumun kapatılmasını istemiyorum. Şimdiden teşekkürler:)