SESSİZ KALDIKÇA TEPENE ÇIKARLAR, YAŞANMIŞ ÖRNEK!!

Sorun şu ki, eşim benim ne giydiğimi gördü evet, bir şey de demedi..
Ama babası üzülür ya da sinirlenirse ve o da bunu görürse suçlu ben olurum biliyorum.

Çünkü çok fazla derecede anneci ve babacı biriyle evliyim..

eşin onların lafına bakıp sana ona göre mi davranıyor yanlış mı anladım.
eğer öyleyse işin zor.
ama değilse yani eşin senden taraftaysa işin kolay, onlar ne derse desin sen bildiğini oku.

Tamam da topu ona at

Ne bileyim kp o gün neyi beğenecek

Sen Bir şey demedin ben babanın kızacağını ne bileyim ki yumaşağa bağla
anladığım zaten o her şeye karışacak senin ne gidiğin önemli değil ki kp için o karışsın yeter

Söylemiyorum, söylesem kuracağı cümleyi harfi harfine biliyorum ;
" BİZİM ÇEVREMİZ GENİŞ DOĞRU SÖYLÜYOR KADIN..

Benim düşünme yeteneğim olduğu akıllarına gelmiyor..

Sende ona "sizin çevreniz kraliyet ailesi, kaynanam kraliçe elizabeth te haberim mi yok? " de.
Valla işin çok zor. Kpederin yaşlı başlı adam sana mı kaldı gelinin ne giyeceğini hesap etmek ya.
Ayy nolur gidip gelme, eli maşalı bir geline dönüş. Ben arkandayım kavga çıkarsa takviye ekip olarak gelirim

yorumları yeni okudum bence de burdaki tavsiyeleri dinle direkt muhatabına söyle ne söyleyeceksen.
artık hazır cevap mı olursun o an aklına ne gelirse onu mu söylersin nasıl yaparsın bilmem kv, kp sana karışmaya hakları yok.

eşin onların lafına bakıp sana ona göre mi davranıyor yanlış mı anladım.
eğer öyleyse işin zor.
ama değilse yani eşin senden taraftaysa işin kolay, onlar ne derse desin sen bildiğini oku.
Genelde onların sözüne bakar, onların psikolojik durumu iyiyse, biz de iyi oluruz..
Sonra eşimle bir sorun yaşadığımızda kayınpeder oluyorsa olsun, olmuyorsa bitirin diyor..
Ben hep idare eden taraf olduğum için, bu duruma geldim biliyorum..
Allah kahretsin ki eşimi seviyorum, sevmesem tüm bunlara katlanmazdım..

Çok sağol canım, manevi desteğin yeter.. :)

erkeler biraz akıllı olsa kadınlar böyle sıkıntı çekmezdi.
iş eşinde bitiyor, anne babasını evine karıştırmamayı becerememiş seninki.
koca koca insanlarsınız, artık çocuklar karıştırmıyor kılık kıyafetine.

Öncelikle bu tür şeyler için canını sıkarsan kendi yaptığınla kalırsın, kendine edersin.

Bırak kendi kendilerini yesinler.

Senin yerinde olsam bu kadar ucuz muhabbetlere alet olmam. Kesin bir şekilde, belli bariz mesafemi koyarım.

Ayrıca ne demek giyimine karışmak. İzin verme. Açık açık yorum yapmanızı istemiyorum de. Bu Nasıl bir kendini bilmezliktir.

Aslında ben tesettürlü biriyim evet hakkıyla değil bunu biliyorum, onlar da bu tür şeylere önem verdiği için beğenmemiş beyefendi..
Ben de bu kadarını yapabiliyorum napim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…