- 16 Aralık 2011
- 13.790
- 13.668
- 498
- Konu Sahibi Vaveylaaaa
-
kusura bakma ama ne pislik insanlarmış demek istiyorum dayanamadımHem de ne karışmak? Bir yere gideceksek eğer beni arar, şunu şunu giy falan.. Benim elbiselerimi ezberlemiş kadın!!!
Sorun şu ki, eşim benim ne giydiğimi gördü evet, bir şey de demedi..Ben senin yerinde olsam direkt eşimi arar
Baban seni arayıp giyimimi şikayet edecekmiş de annen engellemiş
Sen ne giydiğimi gördün ve bir şey demedin demek ki baban hep abartıyormuş bunu da anlamış olduk derim
Ben olsam o kim oluyormuş kendi kıyafetine baksın derim de sizin eşinizde bunu kaldıracak durum yok
Tamam da topu ona atSorun şu ki, eşim benim ne giydiğimi gördü evet, bir şey de demedi..
Ama babası üzülür ya da sinirlenirse ve o da bunu görürse suçlu ben olurum biliyorum.
Çünkü çok fazla derecede anneci ve babacı biriyle evliyim..
Söylemiyorum, söylesem kuracağı cümleyi harfi harfine biliyorum ;
" BİZİM ÇEVREMİZ GENİŞ DOĞRU SÖYLÜYOR KADIN..
Benim düşünme yeteneğim olduğu akıllarına gelmiyor..
Genelde onların sözüne bakar, onların psikolojik durumu iyiyse, biz de iyi oluruz..eşin onların lafına bakıp sana ona göre mi davranıyor yanlış mı anladım.
eğer öyleyse işin zor.
ama değilse yani eşin senden taraftaysa işin kolay, onlar ne derse desin sen bildiğini oku.
Sende ona "sizin çevreniz kraliyet ailesi, kaynanam kraliçe elizabeth te haberim mi yok? " de.
Valla işin çok zor. Kpederin yaşlı başlı adam sana mı kaldı gelinin ne giyeceğini hesap etmek ya.
Ayy nolur gidip gelme, eli maşalı bir geline dönüş. Ben arkandayım kavga çıkarsa takviye ekip olarak gelirim
Genelde onların sözüne bakar, onların psikolojik durumu iyiyse, biz de iyi oluruz..
Sonra eşimle bir sorun yaşadığımızda kayınpeder oluyorsa olsun, olmuyorsa bitirin diyor..
Ben hep idare eden taraf olduğum için, bu duruma geldim biliyorum..
Allah kahretsin ki eşimi seviyorum, sevmesem tüm bunlara katlanmazdım..
ya kp Bizımla değilsın derseBUMUDUR?
alo babacım bugün işe giderken kalem eteğimi giyebilirmiyim?
hı o diz altı dört parmak dimi? tmm giy ama kırmızı felansa olmaz bak.
yok babacım siyah.
ok tmm o zaman giy giy.
tmm babacım bayyyy.
BUDUR.
Ya sonra elenirsem, finale kalamazsam, Allahım naparım benya kp Bizımla değilsın derse
Aslında ben tesettürlü biriyim evet hakkıyla değil bunu biliyorum, onlar da bu tür şeylere önem verdiği için beğenmemiş beyefendi..ıy sapık kp
Ayrıca ne demek giyimine karışmak. İzin verme. Açık açık yorum yapmanızı istemiyorum de. Bu Nasıl bir kendini bilmezliktir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?