SESSİZ KALDIKÇA TEPENE ÇIKARLAR, YAŞANMIŞ ÖRNEK!!

eşinin virgülü noktaya çevirmesinden bahsederken ellerine koz veriyorsun dikkat et.
Ama öyle, kendi çocuklarının huyunu benden iyi biliyorlar..
İncir çekirdeğini doldurmayacak şeyler yüzünden herşeyi yakıp yıkar..

Kpine bir otuncak bebek al hediye et. İstediği şeyleri giydirsin karısının kucağına versin o geniş çevrelerinde gezdirsin.

Ben asla müsade etmem kv kpin giyimime karışmasına onlar kim ki ?
Bikaç kere müdahele etmeye kalktılar eşime söyledim bidaha böyle bişey olursa herkes kendi karısına kızına baksın ben senin hiçbişeyin değilim diye söylerim dedim.

Söylerimde inadına gıcık oldukları şetleri giyiyorum hiçbişeyde söyleyemiyolar

sen de eşine yaşadıklarını yaşat tatlı dille.
mesela, geçen gün giydiğin kıyafet benim ailemin çevresinde hiç hoş karşılanmıyor de, o gün giydiğini saçma bir sebeple değiştirt.

kv lere giderken, evden çıkmadan kv kp kıyafetim uygun mu diye soralım, sonra tartışma çıkmasın hayatım de ve araması için ısrar et. ararsa eğer, evin reisi sen değilsin kv kp, her şeyi onlara danışırım, sana güvenemem de. aramaz da yine kusur bulurlarsa topu oğullarına atarsın.
böyle böyle empati yapacak kıvama getir eşini.
bir de ne kadar seversen sev, eşine vazgeçilmez olduğunu hissettirme ki seni terketmekle, ayrılmakla korkutmasın.

konu sahibi sen işini biliyorsun gibime geldi :) sana tek tavsiyem eşine yansıtmamaya çalış direk muhatabına söyle söyliyecek birşeyin varsa.

Kesinlikle bu yoruma katılıyorum.

Birde ilave yapmak isterim; eşin gaza gelen bi tip, bu yüzden içinden ne geçerse geçsin eşinin ailesiyle alakalı kocana olumsuz bişey söyleme. Sen haklısın evet diyecek biri değil. Onlarla mesafeni koru, eşine ise onlar hakkında olumlu şeyler söyle hep, şikayet etme. Sen onları överken onlar seni yerdiği zaman eşin bi hönk diyecektir. Zor olacak ama yapmalısın, inşallah biran önce huzura kavuşursun.

Aslında ben tesettürlü biriyim evet hakkıyla değil bunu biliyorum, onlar da bu tür şeylere önem verdiği için beğenmemiş beyefendi..
Ben de bu kadarını yapabiliyorum napim?
ben o tarz insanlarn sapık olduğunu düşünüyorum bir giyim için ortalığı velveleye verenlern heleki adam başşçavuşn eşşeği
nikahına alaymış seni terbiyesiz adam

agzınla kuş tutsanda laf da çarpsan da kv ugrasacak seninle sessiz kalma edebini bozmadan savun kendini

Ama öyle, kendi çocuklarının huyunu benden iyi biliyorlar..
İncir çekirdeğini doldurmayacak şeyler yüzünden herşeyi yakıp yıkar..
o halde eşin seni sevmiyor.
birgün aynı ortamdayken açıkça sor eşine kv kp: boşanmamızı mı istiyorsunuz, eş olarak gelin olarak benden memnun değilseniz, beni görmek size eziyetse ayrılalım. hayır derlerse, sana 10 yaşındaki çocuk gibi davranmaktan, her şeye karışmaktan, ara bozmaktan vazgeçmelerini söyle. eşin de dahil olmak üzere rest çek.

ve sakın eşine şikayet etme ben yaptım o hatayı eşin uzaklaşıyor sadece

Noktalı virgullu cumlelerini.anlayacaklarini sanmıyorum canim daha basit ifade et :)) allah yardimcin olsun. Ama duydugun tanik oldugun olumsuz seylerinde o an uzerine git ki onlar biraz bozulsun

ben dedim biliyor musun kv deme anne istiyorsan al oglunu da götür en fazla boşanırız oglunla dogmadım ya dedim hemen çarketti ben yanlışş anlıyormuşum vs vs sonra da gitti 1 ay hiç gelmedi son 6 7 aydır baya baya düzeldi şükür

Bu sabah da Kayınvalidenin telefonuyla uyandım, dün akşam oradaydık, kayınbabam giyinişimi beğenmemiş çok sinirlenmiş, eşimi arıcakmış; " sen nasıl öyle giyinmesine izin verirsin? "diye.
Su kisim varya beni cildirtti bildigin kisiliginize saldiri cok merak ettim bu kadar telefon acilio huzursuz edilecek kadar ne giymistiniz.
Kendinizide sucamayin sessiz kaldimda ezdiler diye boyle karsisindakine saygisi olmayan insanlara konussanizda bir anlam ifade etmezdiniz.

inşallah daha iyi olursun eşinle çocuğunla.

O anlata anlata bitiremedikleri geniş çevrelerinden biri beni görürse ne dermiş? Sayılıp seviliyorlarmış..
Benim giyimimle sevip sevmemeye karar verecekler sanki!!
Sırf elalem ne der diye yaşamaya gelmişler bu dünyaya!!!

Haklısın canım bir iki kere ben de denedim, erkek ailesine asla eleştiri kabul etmiyor ama konu bana ve benim aileme gelince, eleştirinin sonu gelmiyor..
sen de kabul etme, taviz verdikçe erkekler ve aileleri tüm sınırları aşıyor. ör: gelinin kıyafetini kocaya şikayet etmek. sanki ilkokul çocuğunu babasına şikayet ediyor.

O kadar iyi anliyorum ki sizi...
Kv kp bi kenara birakin anne baba bile (bariz bir hata gormedikce ) evli bi kadinin giyinisine ,hal hareketine ,ne yaptigina karisamaz... Eşler birbirinden sorumludur ve bu konular iki kisi arasinda halledilir.Ne munasebet yahu !
Peki ne giymistiniz ,hakketen.merak ettim ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…