- 13 Aralık 2011
- 1.332
- 231
- 163
- Konu Sahibi Vaveylaaaa
-
Aynen öyle canım..Kocası duyarsa anne babasına cevap verdiğini bu sefer yine eşine saracak heralde ondan dolayı susmak zorunda ne yapsın...
Ama öyle, kendi çocuklarının huyunu benden iyi biliyorlar..eşinin virgülü noktaya çevirmesinden bahsederken ellerine koz veriyorsun dikkat et.
konu sahibi sen işini biliyorsun gibime geldi :) sana tek tavsiyem eşine yansıtmamaya çalış direk muhatabına söyle söyliyecek birşeyin varsa.
ben o tarz insanlarn sapık olduğunu düşünüyorum bir giyim için ortalığı velveleye verenlern heleki adam başşçavuşn eşşeğiAslında ben tesettürlü biriyim evet hakkıyla değil bunu biliyorum, onlar da bu tür şeylere önem verdiği için beğenmemiş beyefendi..
Ben de bu kadarını yapabiliyorum napim?
agzınla kuş tutsanda laf da çarpsan da kv ugrasacak seninle sessiz kalma edebini bozmadan savun kendiniArkadaşlar 2 buçuk yıldır evliyim..
Şöyle ki ; Nişanlılık sürecinde olsun, evlendikten sonra olsun benim annemle, abilerimle tartışma yaşayan ya eşim oldu ya da Kayınvalide ile kayınpeder...
Benim Babam Kişilik olarak biraz pasif olduğu için benim mutluluğumu isterken bana sahip çıkıldığını gösteren taraf hep annem oldu, ama bu durum onlara göre annen herşeye karışıyor, bir kadın böyle her şeye karışmaz diye adlandırıldı hep..
Ve benim en başından ne Kayınvalide ne Kayınbaba ne görümcelerle bir tartışmam, yüz göz olma durumum olmadı, saygımı hep korurum, psikolojik olarak yerle bir olsam bile her daim onlara belli etmemeye çalışırım..
Ve bazen her gün görüşmek zorunda olsam da hep mesafeliyimdir, olumsuz bir durum yaşamamak için..
Ama belli ki bu mesafeli duruşum hepsinin canını sıkmış, hepsi şikayetciymiş..
Kaynanam sözcüleri olarak bana açıklama yaptı..
Ben 3 yıldır hep soğukmuşum, onların yanında kendimi hep onlarla muhattap olmamak için kasıyormuşum.
Bir gün çıkıp da abla sana geliyorum diye görümcelerime gitmemişim..
( üstelik ben hasta yatarken, tam uyanacağım sırada 2 görümcenin benim hakkımda kötü konuşmalarını duymuşken ve hiç bir şey belli etmemişken)
Hep ben kötüyüm, hep ben eleştirilirim..
Bu sabah da Kayınvalidenin telefonuyla uyandım, dün akşam oradaydık, kayınbabam giyinişimi beğenmemiş çok sinirlenmiş, eşimi arıcakmış; " sen nasıl öyle giyinmesine izin verirsin? "diye.
Kayınvalide zor tutmuş, sen dur ben ben gelini arar konuşurum diye.
Dünyayı kurtarıcaklar ya!!
Bıraksaydın Arasaydı anne dedim, oğlunun huyunu, sinirini biliyor. Kendi gözüyle gördüğü halde, sırf babası sinirlenmiş diye benden acısını fazlasıyla çıkaracağını biliyor, bunu istiyorsa BIRAKSAYDIN ARASAYDI ANNE dedim..
Bu kadar sert çıkış yapmayan biri olarak..
Uzun oldu biliyorum ama olsun okunmasa bile ben içimi boşaltmış olurum..
Üzgün değilim, kendimi onların bu saçma düşünceleri yüzünden yıpratmıcam..
SİNİRLİYİM SADECE ÇOK SİNİRLİYİM..
BEN SAYGILI DURDUKCA, BEN ALTTAN ALDIKCA, GİYİNİŞİMDEN, OTURUŞUMA, KENDİ AKRABALARIMA GİTMEME KADAR ELEŞTİRİLEN HEP BENİM!!
VE KESİN BİR KARAR ALDIM, ESKİSİNDEN DAHA ÇOK MESAFE KOYUCAM ARAYA, ONLAR ŞİŞTİKÇE" OĞLUNUZ KÜÇÜK BİR VİRGÜLÜ, HER FIRSATTA NOKTAYA ÇEVİRMEYE HAZIR, BUNU İSTİYORSANIZ BUYRUN ANLATIN.. " Diyecem..
Artık Yeter, gerçekten YETER...
Sessiz Kalan Hep 'eşşek' biliniyor bu hayatta...
Dünya için belki çok küçük bir varlığım ama kendim İçin Büyük bir Değişiklik peşindeyim..
Bu uzun yazıyı okumaya zahmet eden değerli arkadaşlarımın Yorumlarını da çok merak ediyorum.. :)
o halde eşin seni sevmiyor.Ama öyle, kendi çocuklarının huyunu benden iyi biliyorlar..
İncir çekirdeğini doldurmayacak şeyler yüzünden herşeyi yakıp yıkar..
ve sakın eşine şikayet etme ben yaptım o hatayı eşin uzaklaşıyor sadeceArkadaşlar 2 buçuk yıldır evliyim..
Şöyle ki ; Nişanlılık sürecinde olsun, evlendikten sonra olsun benim annemle, abilerimle tartışma yaşayan ya eşim oldu ya da Kayınvalide ile kayınpeder...
Benim Babam Kişilik olarak biraz pasif olduğu için benim mutluluğumu isterken bana sahip çıkıldığını gösteren taraf hep annem oldu, ama bu durum onlara göre annen herşeye karışıyor, bir kadın böyle her şeye karışmaz diye adlandırıldı hep..
Ve benim en başından ne Kayınvalide ne Kayınbaba ne görümcelerle bir tartışmam, yüz göz olma durumum olmadı, saygımı hep korurum, psikolojik olarak yerle bir olsam bile her daim onlara belli etmemeye çalışırım..
Ve bazen her gün görüşmek zorunda olsam da hep mesafeliyimdir, olumsuz bir durum yaşamamak için..
Ben 3 yıldır hep soğukmuşum, onların yanında kendimi hep onlarla muhattap olmamak için kasıyormuşum.
( üstelik ben hasta yatarken, tam uyanacağım sırada 2 görümcenin benim hakkımda kötü konuşmalarını duymuşken ve hiç bir şey belli etmemişken)
Bu sabah da Kayınvalidenin telefonuyla uyandım, dün akşam oradaydık, kayınbabam giyinişimi beğenmemiş çok sinirlenmiş, eşimi arıcakmış; " sen nasıl öyle giyinmesine izin verirsin? "diye.
Bıraksaydın Arasaydı anne dedim, oğlunun huyunu, sinirini biliyor. Kendi gözüyle gördüğü halde, sırf babası sinirlenmiş diye benden acısını fazlasıyla çıkaracağını biliyor, bunu istiyorsa BIRAKSAYDIN ARASAYDI ANNE dedim..
BEN SAYGILI DURDUKCA, BEN ALTTAN ALDIKCA, GİYİNİŞİMDEN, OTURUŞUMA, KENDİ AKRABALARIMA GİTMEME KADAR ELEŞTİRİLEN HEP BENİM!!
VE KESİN BİR KARAR ALDIM, ESKİSİNDEN DAHA ÇOK MESAFE KOYUCAM ARAYA, ONLAR ŞİŞTİKÇE" OĞLUNUZ KÜÇÜK BİR VİRGÜLÜ, HER FIRSATTA NOKTAYA ÇEVİRMEYE HAZIR, BUNU İSTİYORSANIZ BUYRUN ANLATIN.. " Diyecem..
Dünya için belki çok küçük bir varlığım ama kendim İçin Büyük bir Değişiklik peşindeyim..
Bu uzun yazıyı okumaya zahmet eden değerli arkadaşlarımın Yorumlarını da çok merak ediyorum.. :)
Noktalı virgullu cumlelerini.anlayacaklarini sanmıyorum canim daha basit ifade et :)) allah yardimcin olsun. Ama duydugun tanik oldugun olumsuz seylerinde o an uzerine git ki onlar biraz bozulsunArkadaşlar 2 buçuk yıldır evliyim..
ben dedim biliyor musun kv deme anne istiyorsan al oglunu da götür en fazla boşanırız oglunla dogmadım ya dedim hemen çarketti ben yanlışş anlıyormuşum vs vs sonra da gitti 1 ay hiç gelmedi son 6 7 aydır baya baya düzeldi şüküro halde eşin seni sevmiyor.
birgün aynı ortamdayken açıkça sor eşine kv kp: boşanmamızı mı istiyorsunuz, eş olarak gelin olarak benden memnun değilseniz, beni görmek size eziyetse ayrılalım. hayır derlerse, sana 10 yaşındaki çocuk gibi davranmaktan, her şeye karışmaktan, ara bozmaktan vazgeçmelerini söyle. eşin de dahil olmak üzere rest çek.
Haklısın canım bir iki kere ben de denedim, erkek ailesine asla eleştiri kabul etmiyor ama konu bana ve benim aileme gelince, eleştirinin sonu gelmiyor..ve sakın eşine şikayet etme ben yaptım o hatayı eşin uzaklaşıyor sadece
Su kisim varya beni cildirtti bildigin kisiliginize saldiri cok merak ettim bu kadar telefon acilio huzursuz edilecek kadar ne giymistiniz.Bu sabah da Kayınvalidenin telefonuyla uyandım, dün akşam oradaydık, kayınbabam giyinişimi beğenmemiş çok sinirlenmiş, eşimi arıcakmış; " sen nasıl öyle giyinmesine izin verirsin? "diye.
inşallah daha iyi olursun eşinle çocuğunla.ben dedim biliyor musun kv deme anne istiyorsan al oglunu da götür en fazla boşanırız oglunla dogmadım ya dedim hemen çarketti ben yanlışş anlıyormuşum vs vs sonra da gitti 1 ay hiç gelmedi son 6 7 aydır baya baya düzeldi şükür
inşallah canım ya hepimiz 5 yıldan sonra yeni yeni şarteller atmay başladı bende önceden ses etmezdim hiç 2 3 yıldır susmuyorum özellik 1 yıldırinşallah daha iyi olursun eşinle çocuğunla.
O anlata anlata bitiremedikleri geniş çevrelerinden biri beni görürse ne dermiş? Sayılıp seviliyorlarmış..Su kisim varya beni cildirtti bildigin kisiliginize saldiri cok merak ettim bu kadar telefon acilio huzursuz edilecek kadar ne giymistiniz.
Kendinizide sucamayin sessiz kaldimda ezdiler diye boyle karsisindakine saygisi olmayan insanlara konussanizda bir anlam ifade etmezdiniz.
sen de kabul etme, taviz verdikçe erkekler ve aileleri tüm sınırları aşıyor. ör: gelinin kıyafetini kocaya şikayet etmek. sanki ilkokul çocuğunu babasına şikayet ediyor.Haklısın canım bir iki kere ben de denedim, erkek ailesine asla eleştiri kabul etmiyor ama konu bana ve benim aileme gelince, eleştirinin sonu gelmiyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?