- 14 Şubat 2015
- 12.563
- 7.620
- 198
- Konu Sahibi Vaveylaaaa
-
kocan nasıl senin giyinişe laf ettiriyor benim eşim asla bu konuda laf ettirmez kv de de bilir bu konuda ses edemezlerHaklısın canım bir iki kere ben de denedim, erkek ailesine asla eleştiri kabul etmiyor ama konu bana ve benim aileme gelince, eleştirinin sonu gelmiyor..
sustun da ne oldu ki?inşallah canım ya hepimiz 5 yıldan sonra yeni yeni şarteller atmay başladı bende önceden ses etmezdim hiç 2 3 yıldır susmuyorum özellik 1 yıldır
Katılıyorum yıllarca sustum takı psikolog böyle devam ederseniz gelsin depresyon gitsin kanser diyene kadar simdi ben posta koyuyorum zaten görümcemle hiç görüşmüyorum. Sizde onlara virgülü noktaya çevirip onları torunlarına hasret bırakabileceğinizi gösterin. Psikoloğumun dediği gibi önce ben Mutlu olmaliyim ki diğerlerini Mutlu edebileyim Allah yardımcınız olsun önce esinizi adam olmalıSu kisim varya beni cildirtti bildigin kisiliginize saldiri cok merak ettim bu kadar telefon acilio huzursuz edilecek kadar ne giymistiniz.
Kendinizide sucamayin sessiz kaldimda ezdiler diye boyle karsisindakine saygisi olmayan insanlara konussanizda bir anlam ifade etmezdiniz.
öyleymiş ben çok sakin bir ailede büyüdüm yüksek sesle bile konuşulmazdı bizim evde kv denin evine bir girdim ama daha 3 günlük evliyişz hakaretler bagrış çagrışlar birbirlerine eşim evin babası gibi ayırır sakinleştirir kardeşlerine ceza verir annesini bastırırdı ben de bir tuhaf olmuş ve korkmuştum o zamanlarsustun da ne oldu ki?
acıma, acınacak duruma düşersin derler.
Siz acile giderken kiyafeti begenilmeyen gelinsiz simdi gordum konulardan.Ne giyiyosunuz mesela ogun ne giydinizde konustular bu kadar.O anlata anlata bitiremedikleri geniş çevrelerinden biri beni görürse ne dermiş? Sayılıp seviliyorlarmış..
Benim giyimimle sevip sevmemeye karar verecekler sanki!!
Sırf elalem ne der diye yaşamaya gelmişler bu dünyaya!!!
Pantolon üzerine tunik gitmiştim, sorun tuniğin biraz kısa kalması, o da ev içindeki halimdi..O kadar iyi anliyorum ki sizi...
Kv kp bi kenara birakin anne baba bile (bariz bir hata gormedikce ) evli bi kadinin giyinisine ,hal hareketine ,ne yaptigina karisamaz... Eşler birbirinden sorumludur ve bu konular iki kisi arasinda halledilir.Ne munasebet yahu !
Peki ne giymistiniz ,hakketen.merak ettim ?
kendi kızları diğer gelinleri nasıl giyiniyormuş ? kp der degil kv de bence rahatsız olan kp der in bu kadr dikkat edecegini sanmıyorum birde anne dediğin toparlayıcı olur ortalıgı karıştırmaz kv deye anneciğim oglunuz böyle istiyor böyle begeniyor beni ne yapayım de gülerekPantolon üzerine tunik gitmiştim, sorun tuniğin biraz kısa kalması, o da ev içindeki halimdi..
Dışarıda öyle değildim tabi..
Bana göre halata bağlı ve ben o halatı yıpratmamak için uğraşıyorum ama karşı taraftan pamuk ipliğine bağlı hissini alıyorum.Esinle iliskin pamuk ipliginemi bagli nokta virgul falan benmi yanlis anladim?
Aynen işte o benim malesef..Siz acile giderken kiyafeti begenilmeyen gelinsiz simdi gordum konulardan.Ne giyiyosunuz mesela ogun ne giydinizde konustular bu kadar.
sinirliyse babasının ve annesinin müdahalerine neden tepki vermiyormuş ?gözünü korkutmak için blöf yapıyor sadece sen kv de den duydugunu eşine söyleme kendin çözmeye çalış bi şekildeBana göre halata bağlı ve ben o halatı yıpratmamak için uğraşıyorum ama karşı taraftan pamuk ipliğine bağlı hissini alıyorum.
Ben sinirli bir insanım diyor ve bunun arkasına sığınıyor her zaman..
bazı ailelerde bu konular hassas olabiliyor vs aile yapıları nasıl kaç yıllık evlisinizAynen işte o benim malesef..
Eşofman giydim diye olay oldu hastaneye giderken ne giyeceksem artık.
15te 1 arayıp ayar veriyorsa cevabını vericeksin. Beni böyle şeyler için aramayın beni tenkit etmeyin diceksin. Sessiz kalma bu kadar. Arada sustur.Amin inşallah çok teşekkür ederim.. Ben de öyle düşünüyorum zira haftada bir 15 günde 1 kayınvalide tarafından aranıp ayar verilmesinden çok sıkıldım..
2 buçuk yıllık evliyim, aslında öyle abartı bir yaşamları yok, sadece ay millet ne der, ay çevremiz geniş, rezil olmayalım, bizi hep iyi, hep zengin bilsinler kafasındalar..bazı ailelerde bu konular hassas olabiliyor vs aile yapıları nasıl kaç yıllık evlisiniz
anladım eşin ne dedi giysi konusunda2 buçuk yıllık evliyim, aslında öyle abartı bir yaşamları yok, sadece ay millet ne der, ay çevremiz geniş, rezil olmayalım, bizi hep iyi, hep zengin bilsinler kafasındalar..
kv de her aradıgında bakma bi şey derlerse duymamışım , hatta sorun var galiba arama gelmemiş vs de .2 buçuk yıllık evliyim, aslında öyle abartı bir yaşamları yok, sadece ay millet ne der, ay çevremiz geniş, rezil olmayalım, bizi hep iyi, hep zengin bilsinler kafasındalar..
Kendim çözücem mecburen, bana faydadan çok zararlı oluyor onu anladım artık..Bir çözüme ulaşamıyorum çünkü..sinirliyse babasının ve annesinin müdahalerine neden tepki vermiyormuş ?gözünü korkutmak için blöf yapıyor sadece sen kv de den duydugunu eşine söyleme kendin çözmeye çalış bi şekilde
çok şikayet ediyorsan başından atmak içinde böyle yapıyor olabilirKendim çözücem mecburen, bana faydadan çok zararlı oluyor onu anladım artık..Bir çözüme ulaşamıyorum çünkü..
Evden çıkarken, orda yada eve gelince hiç bir şey demedi..anladım eşin ne dedi giysi konusunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?