- 12 Aralık 2017
- 1.681
- 863
- 53
- Konu Sahibi Usaklibirkiz
-
Baştan kendisi çok istekliydi ve benden biraz ilgi görünce kendini çekti. bana göre hiçbir açıklama yapmadan uzaklaşmak suçtur evet.İlgisiz diye mi suçlu?
Anlamadım!
Sessizce git bence. Yüzüne gözüne bulaştırma suçu yoksa :)
Olsun, yine de çirkefleşme. (yani sen uğraştıkça öyle hissettirecek)Baştan kendisi çok istekliydi ve benden biraz ilgi görünce kendini çekti. bana göre hiçbir açıklama yapmadan uzaklaşmak suçtur evet.
Çirkefleşeceğimi nerden çıkardınız anlamadım :) veda edicem dedim kavga değil.. şöyle ki kendimi geri çekiyorum 3gün aramıyorum mesela 4.gün arıyor.. ama ben böyle istemiyorum konuşsamda değişen bir şey yok çünkü..Olsun, yine de çirkefleşme. (yani sen uğraştıkça öyle hissettirecek)
Sen de sessizce uzaklaş. Anlarsa ve çabalarsa duruma göre bakarsın. Baktın ses yok, uzatmaya da gerek yok.
Evet bana da şuan arkadaşlarım konuşup bitirmem gerektiğini söylüyorlar ama ben o konuşmayı yapamayacak kadar yorgunum. Belki de umrunda olmayacak tamam diyecek işte o zaman daha çok üzülürüm.Ben sessizce gitmeyi tercih ettim, herkes bana kızdı son bi kez konuş yaptıklarını yediğini düşünmesin dedi ama ben konuşmadım mutlu olsun beni ilgilendirmez dedim belki bu yüzden içim geç soğudu kendime kötülük ettim ama hiç pişman olmadım en azından bu şekilde birbirimize kötü şeyler söylemedik gün geçicek yaşlar büyüyecek o zaman yaptığımın olgunluk olduğunu anlayacak bence sizde böyle yapın
Ben ne diyeceğimi bilmiyorum aslında hıncımda Yok fazlasıyla kırgın ve de Yorgun’umben olsam yüzüne vururum. hanımefendilik para mı ediyor. adam aynı adam. hıncını al çek git.
Haklısınız güzel fikir teşekkürler :)Karşılıklı konuşup güzelce iki medeni insan gibi veda etmek çok mu zor anlamıyorum. Sen bana ilgi göstermeyince ıçim soğudu sana karşı birsey hissetmiyorum diyin bence.
Aynen öyle, şöyle düşünün zaten karşındaki insan medenice konuşmayı hakketseydi şuan bu durumda olmazdınız kendisi sorardı niye böyle oluyoruz diye o yüzden anlamayacak birine kendinizi açıklamak için yorulmayın siz gerçeği bilin yeterEvet bana da şuan arkadaşlarım konuşup bitirmem gerektiğini söylüyorlar ama ben o konuşmayı yapamayacak kadar yorgunum. Belki de umrunda olmayacak tamam diyecek işte o zaman daha çok üzülürüm.
Çirkefleşeceğimi nerden çıkardınız anlamadım :) veda edicem dedim kavga değil.. şöyle ki kendimi geri çekiyorum 3gün aramıyorum mesela 4.gün arıyor.. ama ben böyle istemiyorum konuşsamda değişen bir şey yok çünkü..
Demişsin de, yüzüne vurup veda edecek kadar büyük suç göremedim ben ortada.sucunu yüzüne vurup veda ederek mi
Arkadaşlar sorum size.. sessizce mi gidersiniz yoksa sucunu yüzüne vurup veda ederek mi.. daha önce de bahsetmiştim çok ilgisiz.. henüz çok yeni ama beni yordu bu ilgisizliği.. zaten aranmayan birisiyim kendi sessizliğime çekilmeliyim sanırım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?